Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-01@18:44:32 GMT

اولین سمینار تخصصی کراس فیت استان هرمزگان

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۴۸۱۲۳

اولین سمینار تخصصی کراس فیت استان هرمزگان

اولین سمینار تخصصی کراس فیت هرمزگان با حضور مدرس بین المللی کشور و با هماهنگی های رئیس کمیته کراس فیت مصطفی صاریخانی و نائب رئیس کمیته ندا کیانی در خانه کیفیت ایرانیان با حضور بیش از 80 نفر از مربیان و علاقمندان این رشته برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ؛ در این سمینار مربی و ترینر رسمی کراس فیت کشور کاوه مددی مدرس و عضو کمیته آموزش و پژوهش کمیته کراس فیت کشور و کارشناس فیزیولوژی ورزشی، اصول اولیه کراس فیت تدریس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاوه مددی در مصاحبه با خبرنگار برنا با اشاره به اینکه حضور تعداد بالای ورزشکاران و مربیان بسیار عالی بود ، گفت : این سمینار نسبت به دیگر استان های کشور از سطح کیفیت بالا و خوبی داشت که این نشان از علاقه زیاد به این رشته در استان دارد.

وی در ادامه بیان کرد: هر چند که از ورزشکاران استان شناختی نداشته ولی طبق آمار تعداد زیادی از باشگاه ها در زمینه کراس فیت با تعداد عضو بالایی در حال فعالیت هستند که این بسیار جای خوشحالی دارد.

مدرس سمینار افزود :  اشتیاق  زیاد این رشته مسئولین را هشیار می‌کند که با قرار دادن سمینارها، کارگاه ها و دوره های زیر نظر کمیته کراس فیت از سو استفاده های احتمالی و مطالب غلط که امروزه نیز بسیار رونق پیدا کرده است جلوگیری کنند و کمک کنند تا این رشته به عمومی تر شدن پیش رود و افراد عادی علاقمند دچار اشتباه نشوند.

مددی ادامه داد: شعار کراس فیت ورزش در هر سنی(کودک تا کهنسال) باید به دور از هیجانات و مسابقات برای افزایش سطح سلامت جامعه رونق یابد و این رشته ورزشی با اصول تغذیه و سبک زندگی سالمی که دنبال می‌کند در تندرستی اقشار جامعه بسیار کمک کننده است.

وی افزود: در جامعه سالم است که می توان ورزشکاران و قهرمانان را پرورش داد تا برای مسابقات حتی در سطوح بین‌المللی آماده شوند و افتخار آفرین باشند.

مدرس سمینار کراس فیت با اشاره به مسابقات ساحلی بین‌المللی این رشته در دنیا با آیتم هایی به روز ، گفت :کراس فیت ساحلی در بندرعباس به صورت خود جوش و تفریحی در حال اجراست که این می‌تواند با کمی برنامه ریزی و کمک مسئولان استان به خاطر پتانسیل بالا و موقعیت جغرافیایی خوبی که هرمزگان دارد به مسابقات بین‌المللی تبدیل شود و از این طریق به معرفی و تبلیغات هر چه بیشتر این رشته و عمومی تر شدن کراس فیت کمک کرد.

مددی در پایان از تمامی کسانی که در برگزاری این سمینار تلاش کردند تشکر کرد و افزود :امیدواریم که چنین شور و اشتیاقی که در مربیان دیده شد را روزی در تمام افراد جامعه دیده شود و کراس فیت را یک ورزش برای عموم مردم ببینیم.

قابل ذکر است که در این سمینار کیانوش جهانبخش رئیس هیئت همگانی، روزبه زابلی دبیر هیئت همگانی نیز حضور داشتند و  خانه کیفیت ایرانیان حامی کمیته کراس فیت در این سمینار بود.

 

بیشتر بخوانید: سیلاب اخیر ، طنین بیدارباش برای آمادگی همگانی است/ مأموریت بازرس کل هرمزگان برای ارزیابی آمادگی دستگاه ها در مواجهه با حوادث غیرمترقبه ورزش همگانی باید به یک فرهنگ عمومی در جامعه تبدیل شود/لزوم استفاده از تمامی ظرفیت ها برای ترویج ورزش های همگانی در هرمزگان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان های کشور سبک زندگی سلامت مصاحبه هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۴۸۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک

تین نیوز

 اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک روز دهم اردیبهشت ماه با دستور وزیر راه و شهرسازی و به همت مرکز توسعه و سیاست های راهبردی این وزارتخانه با حضور اعضا و نمایندگان شرکت ها و سازمان های تابعه برگزار شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، روز دوشنبه دهم اردیبهشت ماه، اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک با حضور محمدحسین سروش، سرپرست مرکز توسعه سیاست های راهبردی وزارت راه و شهرسازی و اعضا و نمایندگان شرکت ها و سازمان های تابعه در این وزارتخانه برگزار شد.

در ابتدای این نشست برنامه عملیاتی کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص های لجستیک کشور (LPI) که به همت مرکز توسعه و سیاست های راهبردی وزارت راه و شهرسازی تهیه شده است تشریح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بر اساس این برنامه، وظایف کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص های لجستیک کشور (LPI) به ترتیب؛ امور سیاست گذاری کلان لجستیک کشور، راهبری و هماهنگی توسعه لجستیک کشور، رصد مستمر وضعیت لجستیکی کشور، تدوین و به روز رسانی و اجرای اسناد راهبردی حوزه لجستیک و نظارت بر این موارد، اظهار نظر و پیشنهادات مرتبط با مفاد لجستیک در اسناد بالادستی و برنامه های توسعه، دریافت نظرات اعضا و تصمیم گیری نهایی در خصوص مسائل کمیته، گزارش مستمر عملکرد حوزه لجستیک به وزیر و رئیس جمهوری معرفی شدند.

همچنین؛ برگزاری جلسات هر دو ماه یک بار، رصد مستمر شاخص های لجستیک و ارسال خروجی گزارش به دستگاه های مرتبط به عنوان نقشه راه کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص لجستیکی کشور LPI اعلام شد.

در ادامه کیفیت خدمات لجستیکی، تحویل به موقع محموله های لجستیکی، امکانات پیگیری و رهگیری محموله، حمل و نقل بین المللی، ظرفیت و کیفیت زیرساخت و رویه های گمرکی به عنوان شاخص های شش گانه سنجش عملکرد لجستیکی کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و این موضوع مطرح شد که اجرای اقدامات و برنامه های ذیل ابتکار «ایران راه» و همکاری سایر وزارتخانه ها و دستگاه ها با وزارت راه و شهرسازی کمک شایانی به بهبود وضعیت شاخص ها می کند.

سپس، در خصوص چگونگی ارتقا رتبه LPI بین المللی ایران ۶ موضوع شامل خصوصی سازی، واقعی سازی قیمت سوخت، فناوری، مشارکت عمومی و خصوصی، تقویت دیپلماسی اقتصادی و فرماندهی حمل و نقل بین المللی مطرح شد که اعضا و نمایندگان در هر یک زمینه ها به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

شایان ذکر است؛ رصد مستمر وضعیت لجستیکی ایران، شناسایی آسیب ها و چالش ها، ارائه تسهیلات عملیاتی به منظور بهبود وضعیت لجستیکی به عنوان مهم ترین اهداف کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص های لجستیک کشور (LPI)؛ مطرح شد.

در ادامه این نشست، محمدحسین سروش سرپرست مرکز توسعه سیاست های راهبردی وزارت راه و شهرسازی پس از ارائه نظرات اعضا و نمایندگان حاضر در جلسه، بیان کرد که باید سرعت خدمت رسانی در این حوزه افزایش یابد و برای شاخص های LPI پروژه هایی تعریف شود تا در سال ۲۰۲۵ منتج به ارتقا رتبه لجستیک ایران در سطح بین المللی شود.

سروش در پایان جلسه به بیان جمع بندی حاصل از مباحث مورد بحث و بررسی توسط اعضا و نمایندگان پرداخت و گفت: با توجه به شکل گیری کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص های لجستیک کشور (LPI) با دستور وزیر راه و شهرسازی زین پس جلسات این کمیته به صورت مستمر برگزار می شود. همچنین این کمیته با توجه به نقش تسهیل گری خود راهکارهای عملیاتی، زیرشاخص ها و راهکارهای نرم افزاری را احصا می کند. ضمناً دعوت از سایر دستگاه ها در جلسات این کمیته از ظرفیت صندوق توسعه حمل ونقل و نیز معاون اول رئیس جمهوری برای همسو کردن و همگرایی سایر دستگاه ها با هدف بهبود وضعیت سنجه های لجستیک کشور استفاده خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد/ اولین کتاب تخصصی انتظارات تورمی در ایران
  • تشکیل اولین قرارگاه جوانی جمعیت در شهرستان اردکان
  • ماجرای کسی که شهر بشاگرد را از گمنامی درآورد | تقدیر رهبر انقلاب از حاج عبدالله والی | تصاویر
  • مهلت انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • مهلت ثبت نام بدون آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • هاشمی: امیدواریم بیش از ۳۵ سهمیه بگیریم/ رشد بودجه زیاد نیست
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • برگزاری اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی