Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@18:55:05 GMT

آیا "پوست موز" خوراکی است؟

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۴۸۲۳۳

آیا 'پوست موز' خوراکی است؟

در شرایطی که گوشت میوه موز یک خوراکی محبوب در جهان است، اما شاید تاکنون طعم پوست این میوه را امتحان نکرده باشید.

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "هلث لاین"، در شرایطی که حتی فکر کردن به مصرف پوست موز ممکن است برای برخی عجیب باشد، اما این بخش از میوه موز نیز در دستورالعمل های غذایی مختلفی استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فواید پوست موز

پوست موز حدود 35 درصد از میوه رسیده را تشکیل می دهد و اغلب به جای مصرف دور ریخته می شود. با این وجود، استفاده از پوست موز روشی خوب برای کاهش ضایعات غذایی و در عین حال، افزودن ویتامین ها و مواد معدنی بیشتر به رژیم غذایی است.  

در حقیقت، پوست موز نه تنها خوراکی است، بلکه سرشار از برخی مواد مغذی کلیدی، از جمله پتاسیم، فیبر غذایی، چربی های چندغیر اشباع، و اسیدهای آمینه اساسی نیز است.

به طور خاص، فیبر توانایی خود در بهبود شرایط اجابت مزاج، تثبیت سطوح قند خون، و تقویت سلامت قلب را نشان داده است.

در همین حال، پتاسیم می تواند به تنظیم سطوح فشار خون، محافظت در برابر زوال استخوان ها، و کاهش خطر سنگ های کلیه کمک کند.

یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که پوست موز سرشار از آنتی اکسیدان ها نیز است و پوست موز نارس حاوی بیشترین میزان از آنهاست.

برخی پژوهش ها نشان داده اند که آنتی اکسیدان ها می توانند التهاب را کاهش دهند و از انسان در برابر بیماری های مزمنی مانند بیماری قلبی، سرطان و دیابت محافظت کنند.

مضرات بالقوه

برای رشد و پرورش موزهای معمول اغلب از آفت کش ها استفاده می شود. زمانی که تنها گوشت میوه موز را مصرف می کنید این مساله چندان نگران کننده نیست، اما اگر قرار به استفاده از پوست موز باشد باید مورد توجه قرار بگیرد.

قرار گرفتن در معرض آفت کش ها با برخی عوارض جانبی پیوند خورده است و ممکن است خطر بیماری هایی مانند اوتیسم، سرطان، فشار خون بالا، دیابت، و زوال عقل را افزایش دهد.

انتخاب موزهای ارگانیک در صورت امکان و شستشوی کامل پوست آنها پیش از مصرف می تواند در به حداقل رساندن مواجهه با آفت کش ها کمک کند.

همچنین، به واسطه طعم تلخ و بافت سخت، پوست موز برای افراد بسیاری گزینه ای خوشایند و قابل تحمل نیست.

در این مورد، انتخاب موزهای رسیده و پختن آنها می تواند به بهبود مزه و بافت پوست کمک کرده و جذابیت آنها برای مصرف را مقداری افزایش دهد.

چگونگی مصرف پوست موز

اگر قصد مصرف پوست موز را دارید، میوه های بسیار رسیده را انتخاب کنید زیرا پوست این موزها اغلب شیرین‌تر و نازک‌تر است.

برای آماده کردن موز، بخش ساقه را جدا کرده و پوست میوه را به خوبی بشویید. سپس، آن را در یک دستگاه مخلوط کن انداخته و در اسموتی مورد علاقه خود استفاده کرده یا به دستورالعمل نان موزی اضافه کنید.

شما می توانید پختن، جوشاندن، یا سرخ کردن پوست موز را نیز مد نظر قرار دهید که به نرم شدن بافت آن کمک کرده و خوردن آن را راحت‌تر می سازد.

همچنین، پوست موز را می توان به دستورالعمل غذاهای تفت دادنی، کاری ها، و ساندویچ ها اضافه کرد تا ارزش غذایی آنها افزایش یابد.

سخن پایانی

پوست موز می تواند به روش های مختلف و به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل استفاده شود.

استفاده از پوست موز نه تنها می تواند به کاهش ضایعات غذایی کمک کند، بلکه مواد مغذی مختلفی از جمله فیبر، پتاسیم و آنتی اکسیدان ها را ارائه می کند.

افزون بر این، پوست موز را می توان به دستورالعمل های غذایی مختلف، مانند غذاهای سرخ کردنی، اسموتی ها و ساندویچ ها اضافه کرد که به افزایش ارزش غذایی آنها کمک می کند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: موز پوست موز سلامت پتاسیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۴۸۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی

دکتر فرزام بیدارپور گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۰ نفر در استان، به علت خوردن قارچ سمی فصلی در شهرستان های بیجار، سقز و مریوان دچار مسمومیت شده اند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که خیلی از آنها سمی هستند.

وی تاکید کرد: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

بیدار پور با بیان اینکه، قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آنها نداشته و معمولا غیرقابل شناسایی هستند، بیان کرد: تنها راه حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

دکتر بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر بوده و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی یادآور شد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین ۵ تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هر چه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز | چیزهایی که درباره این میوه پرخاصیت نمی‌دانید
  • فصل رویش گیاه کوهی با مصرف خوراکی و دارویی
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • با مصرف این میوه جوان شوید