Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا درمان مدیرعامل جامعه یاوری فرهنگی و مشاور میدری معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: در ارتباط با موضوع انسداد مبادی بی سوادی، چند سالی است که وزارت رفاه پروژه ای را کلید زده که امروز با سرعت بیشتری در حال انجام است.

وی تاکید کرد: در این پروژه کودکان ۶ تا ۱۱ ساله که در اصطلاح بچه های لازم التعلیم هستند و باید در مدرسه حضور داشته باشند اما به هر دلیلی امکان رفتن به مدرسه را ندارند، شناسایی شده، موانع و مشکلاتشان رفع می شود و سپس به مدرسه بازگردانده می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل جامعه یاوری فرهنگی ادامه داد: در راستای همین پروژه و در طرح انسداد مبادی بی سوادی، سال گذشته معاونت رفاه اجتماعی وزارت تعاون با همکاری تعدادی از سمن ها (سازمان های مردم نهاد) این طرح را به صورت جدی مورد بررسی و پیگیری قرار داد. مجری و اجرا کننده آن موسسه رعد الغدیر بود و من هم به عنوان مشاور در کنار این طرح حضور پیدا کردم.

درمان اضافه کرد: گروه جهادی السابقون که گروهی مستقر در دانشگاه پلی تکنیک هستند هم وظیفه این را برعهده گرفتند که شهر به شهر به خانواده این بچه ها که به مدرسه نمی روند، سر بزنند و مشکلاتشان را جویا شوند.

وی افزود: این طرح در ابتدا به صورت پایلوت در استان های سیستان و بلوچستان و هرمزگان و لرستان اجرا شد و موفق شدیم تعداد زیادی از این بچه ها را با سرکشی تک تک به خانه های آنها به مدرسه بازگردانیم.

درمان با اشاره به اینکه نیروهای این پروژه به آدرس بچه ها می رفتند و با آنها و خانواده هایشان درباره مدرسه نرفتن بچه ها و دلایل آن به گفت و گو می نشستند، خاطرنشان کرد: نیروهای این پروژه با راستی آزمایی سعی می کردند با رفع مشکلات خانواده ها، بچه های آنها را در مدرسه ثبت نام کنند.

وی اضافه کرد: به علت نتایج خوب و اثربخش این پروژه، امسال این طرح در ابعاد گسترده تری انجام خواهد شد. سال قبل سه استان کشور در لیست انجام این طرح بود و امسال قرار است در همه استان های کشور این کار انجام شود.

مدیرعامل جامعه یاوری فرهنگی بیان کرد: جالب است بدانید استان تهران یکی از استان هایی است که خودش بیشترین بچه های بازمانده از تحصیل را دارد که نیاز به توجه بیشتری دارد.

درمان گفت: از آنجایی که ابعاد این پروژه بزرگتر شده است، تیم های مختلفی درگیر آن هستند و تلاش شده از نیروهای متخصص برای سرکشی به خانواده ها استفاده شود. یعنی مددکاران اجتماعی آموزش دیده ای که رفتن آنها به خانه های کودکان بازمانده از تحصیل، به خانواده های آنها کمک می کند که از آسیب هایی که با حضور افراد غیرمتخصص ممکن است ایجاد شود، پیشگیری شود.

وی تصریح کرد: این پروژه قرار است به زودی انجام شود. در واقع ثبت نام دانش آموزان در سامانه ثبت نام تا آخر مهرماه فعالیت داشته است و پس از آن مشخص شد کدام یک از دانش آموزان که سال گذشته در مدرسه حضور داشته و امسال نیز انتظار می رفته که سر کلاس حضور پیدا کند، ثبت نام نکرده اند. با روشن شدن فهرست اسامی این دانش آموزان می شود به سراغ خانواده های آنها رفت و پس از بررسی و ارزیابی، فضایی را برای بازگشت آنها به مدرسه ایجاد کرد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازمانده از تحصیل آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۴۸۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور جزئیات جدیدی از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور و جلوگیری از قاچاق انسان و سلاح بیان کرد.

به گزارش مشرق، سید مجید میر احمدی معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور درباره آخرین اقدامات درباره فنس کشی و ایجاد دیوار در مرزها گفت: یکی از اقدامات بسیار شایسته و تعیین کننده دولت جناب آقای رئیسی تصمیم گیری و سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزهاست.

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور وزیر کشور افزود: در ابتدای کار ما یک جمع‌بندی را خدمت آقای رئیسی ارائه و شرایط و وضعیت مرزها را تبیین کردیم و خسارت‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی که عدم انسداد مرزها برای کشور دارد نیز برای رئیس جمهور تشریح شد.

تخصیص ۳ میلیارد یورو برای انسداد مرزها طی ۵ سال

میراحمدی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی درباره مرزها است، تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌هایی که برای کشور وجود دارد همه از طریق یک سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزها قابل حل است همان اقدامی که در دولت‌های قبلی از آن غفلت‌های اساسی شده بود.

وی ادامه داد: جناب آقای رئیسی به سرعت با این موضوع موافقت و دستور دادند تا ۳ میلیارد یورو ظرف ۵ سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار داده شود و نیروهای مسلح به سرعت فرآیند انسداد مرز را آغاز کنند.

استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح برای انسداد مرزها

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهبری موضوع انسداد مرزها توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌گیرد، تاکید کرد: این کار اکنون جزو اولویت‌های کاری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است و با هدایت و راهبری وی در حال پیگیری است.

وی افزود: در این راستا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه ظرفیت‌های مهندسی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) را به کار گرفته‌اند و یک تقسیم کار انجام شده که این نهادها اقدامات خوبی را برای انسداد مرز آغاز کردند.

اولویت‌بندی برای انسداد مرزها چگونه است؟

میراحمدی گفت: یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و در حال پیگیری است که بخشی از این اولویت‌ نیز، مرز افغانستان است.

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انسداد مرزها فقط به صورت دیوار کشی است یا به طریق دیگری انجام می‌شود، اظهار کرد: انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایه انجام می‌گیرد، هم به صورت فنس و هم به صورت دیوارکشی و هم سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی.

وی در پایان افزود: اگر این طرح به طور کامل انجام شود آن‌گاه دستاوردهای راهبردی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برای کشور حاصل می‌شود.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • توضیحات وزیر کشور درباره انسداد مرز‌ها
  • ۲ مدرسه خیر ساز در جوادآباد ورامین افتتاح می‌شود
  • وحیدی: اجرای طرح انسداد مرزها در حال پیگیری است
  • جاده کرج ـ چالوس بسته شد
  • آخرین وضعیت بزرگراه شهید بروجردی در غرب تهران | این بزرگراه به آزادگان و آزادراه تهران- ساوه متصل خواهد شد
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • سرمایه گذاری ۱۰۰هزار میلیارد تومانی برای ۳۵پروژه تجاری ومسکونی در کشور
  • ۳ میلیون یورو در اختیار نیروهای مسلح برای انسداد مرزها +جزئیات مهم
  • جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد