Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدانسرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان گفت: یکی از معضلات اجتماعی در استان همدان حاشیه‌نشینی و گسترش بافت‌های ناکارآمد شهری است.

به گزارش ایسنا و به نقل از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان، مهدی الماسی با تأکید بر معضل حاشیه‌نشینی افزود: باید توجه داشت که مهاجرت‌های بی‌رویه به مرکز استان موجب بروز و گسترش حاشیه‌نشینی و انباشت بافت‌های ناکارآمد شهری در همدان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عوامل مهمی همچون فقدان امکانات زیربنایی و تنش‌های آبی در روستاهای محروم را مهم‌ترین عوامل مهاجرت روستائیان به شهرها دانست و ادامه داد: باید به نحو مطلوب مشکلات روستایی به عنوان جامعه هدف را مرتفع کرد تا بتوانیم از مهاجرت بی‌رویه روستائیان به شهرها جلوگیری کنیم و باید توجه داشت که با خروج روستائیان از روستا اقتصاد بخش کشاورزی با لطمات جبران‌ناپذیری روبرو خواهد شد.

الماسی اظهار کرد: مشکلاتی همچون فقدان رفاه اجتماعی، پایین بودن ضریب امنیت سکونت در روستاها، فقدان امکانات آموزشی و درمانی و نیز عدم حمایت از تولیدات روستایی از مهمترین عوامل مهاجرت روستائیان به شهرها است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان با بیان اینکه پیشگیری از اعتیاد همکاری همه‌جانبه را می‌طلبد، خاطرنشان کرد: آسیب‌های اجتماعی ناشی از حاشیه‌نشینی اثرات نامطلوبی را بر پیکره‌ شهری خواهد گذاشت بنابراین برنامه‌های حوزه‌ عمرانی دستگاه‌‌ها باید متوجه مناطق حاشیه‌نشینی شود تا ضمن حفظ توازن توزیع ثروت در جامعه، از پیامدهای سوء حاشیه‌نشینی نیز پیشگیری کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش از اجرای موفقیت آمیز طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان در استان همدان خبر داد و بیان کرد: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان(نماد) مجموعه‌های نظام یافته‌ای از خدمات و برنامه‌های پیشگیرانه شامل غربالگری، آموزش، توانمند‌سازی و حمایت‌های روانی و اجتماعی از دانش آموزان است.

الماسی با بیان اینکه هدف مهم این طرح پیشگیری از آسیب‎های اجتماعی و توانمندسازی نسل نوپا در خصوص نحوه مقابله با آسیب‌های اجتماعی است، افزود: این طرح توسط اداره کل آموزش و پروش در شهرستان بهار منتخب استان همدان در حال اجراست و با گسترش آموزش‌های ریشه‌ای در زمینه پیشگیری از رفتارهای پرخطر و آسیب‌های اجتماعی از دانش اموزان مراقبت خواهد کرد.

وی همچنین توجه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان به پیشگیری‌های رشدمدار را یکی از برنامه‌های اصلی این معاونت خواند و خواستار مشارکت بیشتر سایر دستگاه‌ها در اجرای بهینه برنامه‌های پیشگیرانه رشدمدار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی حاشيه نشيني دادگستري مهاجرت رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۴۹۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر

تین نیوز

سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

به گزارش تین نیوز از شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد مهدی نوروزیان سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران در جلسه شورای مسکن این شرکت آماری از اجرای بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی ارایه کرد و گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

نوروزیان ادامه داد: انتظار داریم طی دو ماه آینده، شهرهای باقی مانده نیز بسته تشویقی را اجرا کنند. البته تلاش بر این است تا استان ها به سمت بومی گرایی رفته  و با همکاری شهرداری ها بسته تشویقی متناسب با شرایط شهر خود را در کمیسیون ماده پنج به تصویب برسانند.

در ادامه این جلسه سعید اسدی محجوب مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقه های میانی ارایه کرد و گفت: تاکنون در ۱۰۴ شهر و ۴۵۶ محله ۴۲۸ حلقه میانی تشکیل شده است.

منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز گزارشی از وضعیت بارگذاری اطلاعات نوسازی مسکن در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری ارایه کرد وگفت: تا به امروز ۲۶۱ هزار و ۹۸۵ پروانه ساخت بر روی سامانه بارگذاری شده است. تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان و آذربایجان شرقی بیشترین میزان ورود اطلاعات  را بر روی سامانه داشته اند.

وی با بیان این که از ابتدای سال جاری ۶ هزار و ۹۹۸ پروانه بر روی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری بارگذاری شده است، از شهرداری هایی که تاکنون اطلاعات خود را روی این سامانه بارگذاری نکرده اند خواست تا هر چه سریعتر نسبت به ورود اطلاعات پروانه های ساخت و ساز در بافت های فرسوده از سال ۱۴۰۰ تا کنون اقدام کنند.

استادی با اشاره به این که استان تهران با بارگذاری ۲ هزار و ۱۹۲ پروانه ساخت در بافت های فرسوده بیشترین ورود اطلاعات را به سامانه دارد، تصریح کرد: استان های تهران، یزد، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین درصد تحقق را در نوسازی مسکن داشته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • حاشیه جدید بارسا: اعتراض همسر ستاره به نیمکت‌نشینی!
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • آماده‌باش گروه های خدمت رسان شهرداری برای رفع آب‌گرفتگی‌ها
  • آماده‌باش گرو های رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان برای رفع آب‌گرفتگی‌ها
  • آماده‌باش گرو های پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان تا اتمام رفع آب‌گرفتگی‌ها
  • آماده‌باش کامل اکیپ‌های پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان تا اتمام رفع آب‌گرفتگی‌ها
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم