Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک پنل سازمان جهانی تجارت (WTO) اعلام کرد به دلیل امتناع آمریکا از حذف تعرفه‌های ضد دامپینگ، چین می‌تواند تعرفه‌های تلافی جویانه علیه واردات سالانه آمریکا به ارزش ۳.۵۷۹ میلیارد دلار وضع کند.

به گزارش ایسنا، این تصمیم همزمان با تلاش دو ابرقدرت اقتصادی برای نهایی کردن فاز اول یک توافق تجاری اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لری کودلاو، مشاور کاخ سفید اظهار کرد دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و مذاکره کنندگان آمریکایی درباره به نتیجه رسیدن این توافق بسیار خوش بین هستند.

طبق حکم پنل WTO که از سوی سه داور اعلام شده است، صادرکنندگان چینی در تجارتی به ارزش سالانه ۳.۵۷۹ میلیارد دلار ضرر کرده اند. چین ممکن است اکنون از نهاد حل اختلاف WTO بخواهد با وضع تعرفه‌های تلافی جویانه علیه کالاهای آمریکایی به ارزش مشابه، چراغ سبز نشان دهد.

چین در سپتامبر سال ۲۰۱۸ به WTO اعلام کرد که به دلیل تعرفه‌های ضد دامپینگ آمریکا که در سال ۲۰۱۶ از سوی یک پنل WTO غیرقانونی شناخته شد، ۷.۰۴۳ میلیارد دلار ضرر سالانه متحمل شده است و اجازه خواست تعرفه‌های واردات روی کالاهای آمریکایی را به میزان مشابه بالا ببرد.

در حالی که دولت ترامپ به ارزش تعیین شده اعتراض کرده اما این موضوع به داوری ارسال شده است.

این پرونده مربوط به تعرفه‌های ضد دامپینگ آمریکا علیه صنایعی همچون ماشین آلات و محصولات الکترونیکی، صنعت فلزات و مواد معدنی و شیوه محاسبه میزان دامپینگ – صادرات چینی که به قیمت پایینتر از قیمت کالاهای ساخت آمریکا ارزش گذاری شده - از سوی  وزارت بازرگانی آمریکا است. شیوه محاسبه دامپینگ آمریکا سطح تعرفه‌های ضد دامپینگ روی تولیدکنندگان خارجی را افزایش داده و مکررا در احکام صادره از سوی WTO غیرقانونی شناخته شده است.

یک مقام دولت آمریکا در واکنش به این تصمیم اعلام کرد آمریکا از تصمیم WTO که چین را برای وضع تعرفه روی واردات کالاهای آمریکایی به ارزش ۳.۵۷۹ میلیارد دلار مجاز می‌شمارد، مایوس شده و تصمیم مذکور تاثیر تعرفه‌های آمریکا روی چین را بیش از حد برآورد کرده است.

در این بین، پیتر ناوارو، مشاور بازرگانی کاخ سفید اظهار کرد آمریکا و چین در مسیر خوبی برای تکمیل فاز اول توافق تجاری هستند اما به دو فاز دیگر نیاز است تا تمام مشکلات ساختاری چین را پوشش دهد.

بر اساس گزارش رویترز، ناوارو به شبکه فاکس نیوز نت ورک گفت: نکته محوری این توافق، مکانیزمی است که به آمریکا اجازه می‌دهد بدون ترس از تلافی جویی چین، در صورت نقض توافق علیه پکن تعرفه وضع کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مذاکرات تجاری آمریکا و چین سازمان جهاني تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۴۹۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد

وزیر انرژی اوکراین اعلام کرد حملات پهپادی و موشکی اخیر روسیه به سیستم انرژی اوکراین، بیش از یک میلیارد دلار آمریکا، به این بخش، خسارت وارد کرده است.

به گزارش ایسنا، روسیه از ۲۲ مارس، به تلافی حملات پهپادی کی‌یف به زیرساخت‌های انرژی این کشور، نیروگاه‌های تولید برق آبی و حرارتی و همچنین شبکه‌های اصلی اوکراین را هدف حمله قرار داده که به خاموشی در بسیاری از مناطق اوکراین، منجر شده است.

ژرمن گالوشنکو، وزیر انرژی اوکراین، روز یکشنبه گفت: اکنون ما درباره خسارتی بالغ بر یک میلیارد دلار صحبت می‌کنیم، اما این حملات ادامه دارد و روشن است که خسارات، افزایش پیدا خواهد کرد.

این مقام اوکراینی گفت: خسارت اصلی به تاسیسات تولید نیروی برق آبی و حرارتی و همچنین سیستم‌های انتقال برق وارد شده است. سیستم امروز باثبات است، اما وضعیت کاملا پیچیده است و به لطف شرایط جوی مساعد، سیستم انرژی با تولید نیروی خورشیدی و بادی، پشتیبانی شده است.

اوکراین در ماه‌های اخیر، با پهپاد‌های مملو از مواد منفجره، تعدادی از پالایشگاه‌های نفت روسیه را هدف حمله قرار داد و باعث کاهش تولید سوخت این کشور شد. در پی این اقدامات، روزنامه فایننشیال تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش کرده بود این حملات، متحدان کی‌یف در آمریکا را که نگران افزایش قیمت داخلی سوخت در سال برگزاری انتخابات ریاست جمهوری هستند، ناراحت کرده است.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، به روزنامه آمریکایی واشنگتن پست گفت: واکنش آمریکا در این مورد مثبت نبود. ما از هواپیما‌های بدون سرنشین خود استفاده کردیم. هیچ کس نمی‌تواند به ما بگوید که شما نمی‌توانید.

با این حال، لایحه بسته کمکی واشنگتن به کی‌یف به ارزش ۶۰ میلیارد دلار که مدت‌ها پیش توسط مجلس سنا پیشنهاد داده شده بود، اما به دلیل مخالفت جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در بن‌بست به سر می‌برد، در نهایت با موافقت همین گروه به تصویب رسید و هفته گذشته توسط جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا امضا شد. زلنسکی پس از موافقت آمریکا با تصویب این کمک، خواستار کمک‌های بیشتر تا ۱۰ سال آینده شد!

دیگر خبرها

  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • چراغ سبز آمریکا به رژیم صهیونیستی برای عملیات «محدود» در رفح
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند