Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت‌حیدریه روز شنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: در قالب این تورهای گردشگری همزمان با فصل برداشت زعفران گردشگران خارجی از کشورهای اروپایی سه روز پیش وارد این شهرستان شده‌اند.

علی محمدی مدت هر تور گردشگری زعفران را سه روز اعلام و بیان کرد: گردشگرانی از کشورهای فرانسه، آمریکا، ونزوئلا، ترکیه، ویتنام و آلمان در این برنامه حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در چارچوب برنامه تور گردشگری برای توریستهای خارجی به منظور دیدن مزارع زعفران و فرایند تولید این محصول در خراسان رضوی تاکنون ۱۰ گردشگر وارد تربت‌حیدریه شده‌اند. ۳۰ گردشگر دیگر نیز هفته به این شهرستان سفر کرده تا از مزارع زعفران و روند برداشت محصول دین کنند.

"زغفران" یکی از شاخصترین محصولات کشاورزی شهرستان تربت‌حیدریه می‌باشد که در ایران و جهان رتبه نخست را به خود اختصاص داده است. بر این اساس تولید زعفران یکی از مهمترین منابع اشتغال و درآمد مردم در این خطه است بطوری که حدود ۴۰۰ هزار نفرروز طی مراحل کاشت، داشت و برداشت این محصول اشتغال ایجاد کرده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت‌حیدریه به آغاز "جشنواره ملی عکس زعفران" از امروز ۱۱ آبان در این شهر نیز اشاره و بیان کرد: گردشگران خارجی در قالب جشنواره ملی عکس نیز در مزارع زعفران حضور یافته  از زوایای جدیدی برداشت محصول زعفران را مشاهده می‌کنند. 

پنجمین جشنواره ملی عکس زعفران با حضور عکاسانی از ایران و چند کشور خارجی که با هدف معرفی خراسان به عنوان بزرگترین تولیدکننده محصول راهبردی زعفران در جهان، معرفی این پایگاه مهم تولید و عرضه زعفران، ثبت و مستندسازی مراحل مختلف برداشت، فرآوری و بسته ‌بندی در شهرهای تربت‌حیدریه و زاوه در جنوب خراسان رضوی امروز آغاز شده تا ۱۶ آبان ماه جاری ادامه دارد.

وی ادامه داد: گردشگران خارجی علاوه بر مزارع زعفران از دیگر جذابیتهای تربت‌حیدریه همچون آثار تاریخی و مناطق طبیعی آن دیدن می‌کنند. سکونت کوتاه‌مدت در اقامتگاههای بومگردی و پذیرایی با غذاهای سنتی و محلی نیز در برنامه تورها گردشگری زعفران گنجانده شده است. 

تربت‌حیدریه در فاصله ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد ۳۲۰ اثر شناسایی شده و ۵۰ اثر ثبتی در فهرست آثار ملی ایران دارد. همچنین "بسک" تنها روستای ملی و "بایگ" تنها شهر ملی ثبت شده خراسان رضوی در محدوده شهرستان تربت‌حیدریه قرار دارند. این شهرستان ۱۰ روستای گردشگرپذیر دارد. 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشاورزی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۰۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

امید شریفی مدیر روابط عمومی و امور رسانه کانون جهانگردی و اتومبیلرانی گفت: این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم در خصوص «اولویت‌های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‏گردشگران دیگر کشور‌ها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، طی دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان‌های مسئول انجام شده است.

او افزود: از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه‌های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب و کار تمامی صنوف و اقشاری که در مسیر‌های گردشگری فعالیت دارند می‌شود، طرح روان سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

شریفی، سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی را به عنوان یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه‌های گردشگران دنیا برشمرد و اظهار داشت: این نوع سفر در سال‌های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این رو، تسهیل تردد بین المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می‌تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص‌های اشتغال زایی و اقتصادی به ویژه تولید ناخالص داخلی کشور موثر عمل کند.

سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشور‌های همسایه، از منع تردد خودرو‌های خارجی با پلاک بین المللی در ایران و الزام دریافت و نصب پلاک گذر موقت به عنوان یکی از عوامل معطلی و سرگردانی مسافران و گردشگران در مرز‌های ورودی کشورمان یاد و تصریح کرد: این مشکل، سالیان متمادی موجب نارضایتی گردشگران شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری‌ها و هماهنگی‌های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه‌های ذیربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، موضوع بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین ‏المللی به کشور، در فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمامی واحد‌های ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

مدیر روابط عمومی و امور رسانه کانون جهانگردی و اتومبیلرانی تصریح کرد: در پی اجرای این طرح، زین پس بر اساس کنوانسیون ‏های بین ‏المللی و قانون الحاق ایران به‏ کنوانسیون عبور و مرور جاده‏ای (۱۹۶۸ وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرز‌های کشورمان، بلامانع است و فقط خودروهایی‏ که بدون پلاک بین‏ المللی قصد ورود به‏ کشور را دارند ملزم به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمامی مبادی ورودی به کشور، خواهند بود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه از ۵۰ میلیون مترمکعب فراتر رفت
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی رفع شد
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب خراسان رضوی را تهدید می‌کند
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد