Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-حسام الدین آشنا چهره نام آشنای دولت است.به نظر می رسد فرمان رسانه ای دولت روحانی در دستان وی باشد.پر بیراه نیست اگر مدعی شویم که رئیس جمهور حداقل در بعد رسانه ای به آشنا اعتماد تام و تمام دارد.این در حالیست که اصلاح طلبان حامی دولت از آقای مشاور دل خوشی ندارند.استدلال شان هم روشن است؛می گویند بخش اعظم محافظه کاری حسن روحانی دستپخت آشناست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته بنده نیز این محافظه کاری را بارها و از نزدیک لمس کرده ام.نشان به آن نشان که وقتی حامیان دولت بین سال‌های 93 و 94نسبت به عملکرد صدا وسیما در قبال دولت انتقاد و اعتراض داشتند و آن را حضوری خدمت آقای آشنا بیان داشتند جناب مشاور با سفسطه ای حیرت انگیز به دفاع از تلویزیون پرداختند و مدعی شدند
آنطور که اصلاح طلبان هم می گویند نیست!همان زمان تناقض آشکار میان اظهارات حسن روحانی و مشاورش قابل هضم نبود.مگر می شود رئیس معترض باشد و مشاور راضی؟! شاید هم ماجرای پلیس خوب وپلیس بد در جریان بوده و هست؟!
بگذریم؛بهرحال حسام الدین آشنا علیرغم انتقاد‌هایی که به عملکرد وی می شد ومی شود کماکان محکم به میز و صندلی خود در خیابان پاستور تکیه زده و گزندی به جایگاه وی وارد نشده است.ناگفته پیداست نزدیکی جناب مشاور به حسن روحانی از قدیم الایام(از سال 1377) در این تثبیت، نقش بسزایی داشته اما به نظر بنده همه ماجرا چنین نیست.آشنا شاید محافظه کار باشد ، شایددو نبش باشد و باز هم شاید هوایی زن قابلی باشد اما به صورت قطعی باید تاکید نمود که پروپاگاندا را خوب بلد است.مشاور رئیس جمهور عمده فعالیت خود را علی الخصوص در دولت دوم روحانی در شبکه‌های اجتماعی به ویژه توئیتر متمرکز کرده و سعی دارد در این شبکه له دولت و علیه دیگران و چه بسا بعضا حتی برخی دولتی‌ها که برخلاف جریان آب شنا می کنند جریان سازی مستمر انجام دهد.او به کرات توانسته با توئیت‌های پرحاشیه خود یا حواس‌ها را به نفع دولت پرت کند و یا حواس‌ها را به نفع حسن روحانی ،روی موضوعی متمرکز نماید.
طبعا برای چنین جریان سازی، آشنا یک تنه نمی تواند وارد میدان شود و لشگری مجازی نیاز است.این لشگر مجازی آقای مشاور، منهای آنکه خط آشنا را به صورت زیر پوستی دنبال کرده و تقویت می نمایند
برخی اوقات نقش تبیین کننده کنایه‌هایئ آقای مشاور و ماله کشیدن بر برخی اظهارات ایشان را برعهده دارد.فی المثل ممکن است آشنا در مورد موضوعی یک توئیت محافظه کارانه منتشر کند که چند پهلو است.در این هنگام آن لشگر مجازی وارد عمل شده در کنار توئیت آقای مشاور توئیت‌های دیگری را می زنند تا دقیقا منظور آشنا روشن شود.یا ممکن است جناب مشاور، توئیتی بزند که کنایه آن خیلی ضعیف باشد و چه بسا به طور کل مطلب منفی باشد که باز هم این لشگر مجازی وارد عمل شده و سعی می کنند به حد اعلا ماله کشی را در دستور کار قرار دهند!
بگذارید مثالی بیاورم؛در ماجرای اظهارات حاشیه ساز همسر یک مقام سیاسی در مورد تاسیس یک مدرسه، آشنا وارد عمل می شود و توئیتی چند پهلو و کنایه آمیز
منتشر می‌کند. سپس برای آنکه دقیقا منظورمشاور مشخص شود چند نفر به اصطلاح شاخ‌های توئیتر که اصلاح طلب هم هستند وارد عمل شده و با به به و چه چه تاکید می کنند که «عجب کنایه درشتی آشنا به فلانی زد» تا مشخص شود دولت و یا حداقل نماینده دولت نسبت به اظهارات مطرح شده موضع دارد. هر چند وقتی جناب مشاور متوجه شد آش شور شده مجددا توئیتی کاملا مثبت و تاییدآمیز از خدمات او و فرزند وی منتشر نمود تا خدای نکرده سوء تفاهمی ایجاد نشود.این مواقع هم باید آن بخش ماله کش لشگر مجازی وارد عمل شود که چرا جناب مشاور چرخش داشته است.
البت من تحقیقی نکرده ام که این جریان سازی‌ها چقدر توانسته به دولت حسن روحانی کمک کند اما یک نکته را باید مدنظر داشت و آن اینکه به همین دلایل که ذکر شد فضای مجازی با فضای واقعی کماکان خیلی فرق دارد و آنچه در آن فضا گفته می شود لزوما در کف کوچه و خیابان مطرح نیست.ضمن آنکه صرفنظر از ماجرای آشنا این روزها به شدت توئیت‌های پولی رواج پیدا کرده است.این توئیت‌های پولی که نرخ‌های آن مشخص و معین است و فقط هم محدود به یک جناح و جریان نیست جریان‌های کاذبی را ایجاد می کند تا قدرتمندان به هدف خود برسند.اگر روزی تحقیقی صورت گیرد مشخص خواهد شد گردش مالی که برای این توئیت‌ها انجام می شود قابل تامل است و پشت این دعواهای مجازی و ناسزاهایی که روانه می شود ارقام بزرگی جا به جا می شود تا عده ای به منافع خود برسند.از همین رو شاید بتوان گفت جریان سازی‌های مجازی قابل اعتماد نیستند و اگر هم این جریان‌ها به سطح جامعه راهی پیدا کنند و موثر واقع شوند فرجام خوبی نخواهد داشت.

آفتاب یزد

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۱۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است

استاندار لرستان با اشاره به اینکه ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در استان در دولت سیزدهم بهره‌برداری شده است، گفت: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر است که این یک روند مطلوب است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان، ابوطالب شفقت امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از بیمارستان نیایش خرم‌آباد با اشاره به روند مطلوب پیشرفت پروژه‌های خدمات درمانی در لرستان و توجه به همه شهرهای استان اظهار کرد: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر است که این یک روند مطلوب است.

وی افزود: فرماندار و شهردار بروجرد و اداره‌کل مسکن و شهرسازی استان باید در اولین فرصت زمینی را برای ایجاد یک بیمارستان در این شهرستان فراهم کنند تا در سفر دوم رئیس جمهور به استان شاهد کلنگ‌زنی بیمارستانی در سطح این شهرستان با حضور رئیس جمهور یا نمایندگان آیت‌الله رئیسی باشیم.

استاندار لرستان بیان کرد: بیمارستان نیایش خرم‌آباد در سال ۹۲ کلنگ‌زنی شد و تا پایان دولت دوازدهم تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیک داشت که طی ۲ سال و نیم اخیر این پیشرفت به ۶۵ درصد رسیده است.

شفقت ادامه داد: امیدواریم با فراهم کردن امکانات این بیمارستان سال آینده به بهره‌برداری برسد، چراکه این مجتمع بزرگ بهداشتی درمانی است که شامل اسکان بیماران و همراهان آن‌ها است و با حمایت ویژه به نتیجه خواهد رسید.

وی با اشاره به سفر دوم رئیس جمهور به لرستان گفت: میزان پیشرفت پروژه‌های استان باید بررسی و طرح‌های مختلف شهرستان‌ها بازدید شود و پس از آن اعلام خواهیم کرد تا میزبان رئیس جمهور باشیم؛ بنابراین زمان دقیقی برای این سفر پیش‌بینی نشده است.

کد خبر 749157

دیگر خبرها

  • عزم جزم دولت برای به سرانجام رساندن مینی پالایشگاه دهدشت
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • معاون رئیس جمهور از پتروشیمی دهدشت بازدید کرد + تصاویر
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • قبرس ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه را از سر گرفت
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»