Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، سردار حسین سلامی صبح امروز (شنبه)در مراسم رونمایی از دیوار نگاره های لانه جاسوسی سابق آمریکا با بیان اینکه این مکان سال ها مرکز طراحی سیاست های خصمانه آمریکا علیه ملت ایران بوده است، اظهار کرد: می توان  امریکا را دارای هویتی متناقض تعریف کرد. در اکثر جنگ های بزرگ جهان و در تمام جنگ های چهل سال گذشته در جهان اسلام، امیریکا مستقیم یا با واسطه نقش مستقیم ایفا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از هشت و نیم میلیون کشته حاصل مداخلات آمریکا در نقاط مختلف دنیاست.

وی ادامه داد: آمریکا بزرگ ترین صادرکننده اسلحه است اما روی کاغذ و در گفتار مقامات این کشور، از امن شدن جهان سخن می گویند. آمریکا از مقابله به توسعه سلاح های کشتار جمعی صحبت می کنند اما تنها کشوری هستند که از بمب هسته ای استفاده کرده و صدها هزار نفر را در کسری از ثانیه کشت. این کشور توانایی انهدام چند بار کره زمین را دارد اما مانع توسعه انرژی صلح آمیز هسته ای برای ایران می شود. از حقوق بشر صحبت می کند اما شبانه به خانه های مردم عراق یا عروسی های افغانستان حمله میکند.

فرمانده سپاه با اشاره به اینکه از دید آمریکا همه جهان باید هزینه ابرقدرتی آمریکا را بپردازد، تصریح کرد: همه دستگاه های شکنجه توسط آمریکا ساخته شده و به کشورهای دیکتاتوری ارسال می کند. از دموکراسی صحبت می کند اما همه دیکتاتورها مهره های این کشور هستند. طراحی بیشتر کودتاهای جهان توسط آمریکا انجام شده است. آیا رژیمی که طراح کودتاها و برانداز حکومت های دموکراتیک است، می تواند حامی دموکراسی باشد؟از مبارزه با تروریسم سخن می گوید اما رئیس جمهور فعلی آمریکا  می گوید که اوباما خالق داعش است.آواره شدن مردم سوریه، ایجاد ناامنی در عراق، سقوط هواپیمای مسافربری ایرانی نشانه هایی از هویت آمریکا نیست؟

سردار سلامی همچنین بیان کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، آمریکا در فرسایش قدرت قرار گرفته است. نایبان این کشور قادر نیستند از حمایت آمریکا حمایت کنند. آگاه شدن ملت ها و خیزش آنها  علیه آمریکا، موجب شده است قدرت نظامی خود را گسترش دهند اما آمریکا در مارپیچ نزولی قدرت قرار گرفته اند و هرچه بیشتر هزینه می کنند، بیشتر شکست می خورند. آمریکا هزینه می کند اما دشمنان آمریکا موفق می شوند. آمریکا در فلسفه سیاسی خود شکست خورده است زیرا فلسفه آنها مبتنی بر غارت منابع کشورهاست اما چنین فلسفه ای تولید مقاومت می کند. اکنون مقاومت علیه آمریکا سازماندهی شده است و آمریکا نمی تواند از هزینه های خود، سود ببرد.

فرمانده سپاه  با اشاره به اینکه آمریکا استراتژی برای ادامه حرکت خود ندارد، گفت: آنها دارای قدرت هستند اما توانایی استفاده از آن را ندارند و این یعنی زوال قدرت. آنها قدرت های تروریستی را در افغانستان و سوریه درست کردند و سپس خودشان آنها را خراب کردند. در مقابل، دشمنان آمریکا با اعمال اندکی قدرت، به اهداف خود می رسند و این قدرت ماست. دفاع ما از آزادی، کرامت انسانی و عدالت موجب می شود در ذهن افراد بازدارندگی ایجاد شود.

وی تاکید کرد: آمریکا باید در فلسفه خود بازنگری کرده و ارتباطی نوین با جهان برقرار کنند زیرا جهان بزرگتر از آمریکاست و آمریکا در هیچ زمینه ای اولین کشور ی نیست و جهان امروز دیگر جهان سلسله مراتبی نیست که یک کشور در راس هرم قدرت باشد. ملت ایران در طلایی ترین دوران حیات خود زندگی می کند. ایران به هیچ نقطه ای از جهان چشمداشت ندارد اما قلمرو قدرت خود را تا انجاذ گسترش می دهیم که اگر دشمن بخواهد  از هر نقطه ای علیه ایران عملیات کند، آن مبدا را نابود می کنیم. ما توانایی فنی این کار را داریم. 

وی تاکید کرد:ما در تحریم ها و محاصره ها رشد کرده ایم و صاحب قدرت بوده و توان اعمال قدرت را داریم. دیدید اقتصاد کشور در اثر تحریم ها نه تنها فرونپاشید بلکه جان گرفت. اقتصاد ایران نه متکی به نفت است نه متکی به اقتصاد کشورهای بزرگ. قدرت اقتصادی، سیاسی و نظامی ما به هم پیوند خورده و می توانیم از ظهور قدرت نوینی به نام ایران نام ببریم. اما ایمان حقیقی و باورهای درونی ملت به  موفقیت ایرانیان مردم ایران، مردم فاتح قله های دست نیافتنی بوده و راه های سخت را ساده تر طی می کنند. قدرت ما ناشی حمایت از مظلومان است. ما به اندازه کافی و بیش از نیاز موشک ذخیره کرده ایم و اهداف ما هم مشخص بوده و نیروهای ما هم آماده هستند  اما ما اول با منطق خود با جهان سخن می گوییم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۱۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل

اما وقایع چندماهه اخیر در فلسطین، نشان داد این قواعد وآموزش آن نیاز به بازنگری جدی دارد؛ زیرا برخی از این قواعد برای کمک به برقراری مسالمت‌آمیز ارتباط میان تمامی ملت‌ها وضع شده است و هنگامی که هدف آن قاعده محقق نمی‌شود قطعاً کارکرد خود را ازدست می‌دهد.

همانند قاعده کشتیرانی در آب‌های آزاد که براساس (بند ۱ ماده ۵۲) کنوانسیون حقوق دریاها که طبق آن کشتی‌ها در دریای آزاد تابع هیچ قدرتی نیستند؛ بنابراین کشورهای صاحب قدرت حق اعمال نفوذ در کشتیرانی سایر کشورها را ندارند، اما درعمل شاهد آن هستیم کشور آمریکا بارها به بهانه‌های سیاسی اما با اعمال قدرت حقوقی مانع کشتیرانی کشور ایران و تجارت از طریق دریا شده است تا جایی که کشتی‌های کشور ما را به نفع خود توقیف و مصادره می‌کند و نهادهایی که باید ضمانت اجرا را علیه دولت آمریکا اعمال کنند، نه تنها از مکانیسم‌های موجود در حقوق بین‌الملل استفاده نمی‌کنند، بلکه روش‌های قانونی دیگری برای توجیه اعمال غیرقانونی آمریکا وضع نمی‌کنند.

این امر موقوف به همین قاعده نیست و سایر قواعد دیگر بین‌المللی دستخوش این اعمال قدرت در عمل شده‌اند، همانند حق برپایی تظاهرات مسالمت‌آمیز و ایمن که سازمان عفو بین‌الملل هم بر آن تأکید دارد، ولی درعمل توسط بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی در قضیه تظاهرات دانشجویان در اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه ، خدشه‌دار شده است.

موارد مذکور تنها موارد جزئی از قواعدی است که برای سایر کشورها تجویز و در عمل برای برخی کشورها نادیده انگاشته می‌شود.

این‌ها بخشی از مواردی است که بعضاً سایر کشورها هم ممکن است با آن درگیر شوند و توسط نهادهای بین‌المللی با برخورد متناقض مواجه شوند، اما نقض حقوق بین‌الملل توسط رژیم صهیونیستی فصل متفاوتی از این تناقضات آشکار را پدید آورده که هیچ کشوری تاکنون مشابه آن را ندیده است، به گونه‌ای که حتی برای حمایت از رژیم صهیونیستی برخی از قوانین حقوق بشری در کشورهایی همچون آمریکا تغییر یافته و اعتراض به اقدامات را غیرقانونی شناخته است!

از همین رو در نظم نوین جهانی و در شرایطی که حقوق ملت‌ها با افزایش توان نظامی و گسترش قدرت بازدارندگی تحقق می‌یابد، حقوق بین‌الملل و ارتباط جهان پیرامون از راه‌های حقوقی و دیپلماتیک نیاز به یک بازنگری اساسی و وجوب تعریف جدید از آن برای اساتید، دانشجویان و کاربران حقوق بین‌الملل در عمل دارد تا منافع و امنیت ملی را به بهانه رعایت این حقوق بین‌الملل پراز تناقض و جانبدارانه، ذبح کند و از طرف دیگر افکار کاربران عرصه حقوق بین‌الملل را با این زوایای پنهان آشنا و تحلیل‌های تئوری را به واقعیت جامعه بین‌الملل نزدیک کند.

دیگر خبرها

  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • فرمانده کل سپاه پیام داد
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • تغییر محاسبات منطقه با قدرت بازدارندگی ایرانی
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل
  • دقیقا این ۳ مدل موشک به اسرائیل شلیک شد
  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟