Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-07@10:23:47 GMT

نباید دست شرکت‌ها در جیب مردم برود

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۵۱۸۸۵

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات در چهارمین دوره جایزه جهانی خشت طلایی تهران اظهار داشت: شهر چیزی جز مردم نیست و باید آن را بپذیریم و اساس تغییرات را برمبنای آن قرار دهیم.

وی افزود: مردم در شهرها به دولت و شهرداری مالیات نمی دهند که خدمات خوب دریافت نکنند، با توجه به رشد شهرنشینی در دنیا و در ایران، پیش بینی می شود تا سال ۲۰۵۰ بیش از ۸۵ درصد جمعیت در شهرها ساکن شوند و متعاقب آن مشکلات شهرنشینی افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: راه حل هوشمندسازی نباید یک شعار برای مسئولان باشد، اما در برخی شهرها به یک شعار تبدیل شده است. باید به این نکنه توجه داشت که بدون هوشمندسازی نمی توان کلانشهرهای کشور را اداره کرد.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه ابزارهای لازم برای هوشمندسازی وجود دارند، اظهار داشت: اگر پروژه های اجرایی هیچ ارزش آورده ای برای مردم نداشته باشد، باعث هدر رفت وقت و مالیات و انرژی خواهد شد.

وی تصریح کرد: همیشه باید وقتی پروژه ای را اجرا می کنیم، از خودمان بپرسیم که آورده این پروژه برای مردم چیست و آن را مشخص کنیم و اینگونه نباشد که داستان ارزش افزوده برای شرکت ها ایجاد شود.

جهرمی با تاکید بر این‌که نباید دست شرکت ها در جیب مردم برود افزود: بازار ارزش افزوده نباید در انحصار یک گروه خاص قرار گیرد که هم فساد و هم نارضایتی مردم را به همراه دارد.

وی تاکید کرد: باید به نقش هوشمندسازی در خدمات دهی به مردم توجه کرد، وقتی هوشمندسازی در خدمت مردم باشد شفاف است و اگر در خدمت برخی کارترل های اقتصادی باشد به نفع مردم نخواهد بود و نتیجه ملموسی هم نخواهد داشت.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سرمایه مشکلات برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۱۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از تهاتر و تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به دولت از محل ظرفیت‌های قانون بودجه خبر داد. - اخبار استانها -

ابوالحسن عالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر از تسریع طرح‌های آبرسانی و جمع‌آوری فاضلاب در شهرهای بوشهر، گناوه و دیلم خبر داد و اظهار داشت: اجرا طرح شبکه‌های فاضلاب در مناطق جنوبی شهر بوشهر تسریع یافته و بر اساس برنامه زمان‌بندی وارد مدار بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی در ادامه از تهاتر و تسویه 190 میلیارد تومان از بدهی‌های شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به دولت خبر داد و بیان کرد: از محل ظرفیت‌های قانونی در بودجه سال قبل در مجموع بیش از 190 میلیارد تومان از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر تهاتر و تسویه شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت بدهی به پیمانکاران طرح تملک دارایی و سرمایه‌ای را یکی از این موارد دانست و اضافه کرد: از مجموع بدهی‌های تهاتر شده شامل بدهی به دولت موضوع منابع حاصل از وام‌های داخلی دولت به میزان 164.8 میلیارد تومان، امور مالیاتی 20.6 میلیارد تومان و پرداخت بدهی به پیمانکاران طرح تملک دارایی و سرمایه‌ای به مبلغ 51.6 میلیارد تومان بوده است.

عالی ادامه داد: امید است با توجه به تهاتر و تسویه بخش قابل توجهی از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر نتیجه آن در سرعت بخشی و اتمام پروژه به طرز ملموس نمایان شود.

وی از به‌کارگیری افزایش ظرفیت بخش خصوصی در طرح‌های آبرسانی استان بوشهر خبر داد و عنوان کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم این مهم در صنعت آب استان بوشهر با تمرکز به استفاده از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

عالی افزود: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی یکی از رویکردهای مهم برای پیشبرد پروژه‌های آب و فاضلاب است که در استان بوشهر برای تحقق این مهم از سرمایه‌گذاران به‌صورت ویژه حمایت می‌شود.

مدیرکل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از تکمیل طرح‌های آبرسانی روستایی خبر داد و بیان کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال دشتی به طول حدود 10 کیلومتر و با 12 میلیارد تومان اعتبار به بهره‌برداری رسید.

عالی با بیان اینکه این طرح در قالب طرح جهاد آبرسانی و با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا شده است ادامه داد: با اجرا پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال 41 خانوار با 123 نفر از مزیت این پروژه برخوردار شدند.

وی اضافه کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستاهای کردوان سفلی، شیخیان ماری و شیخیان سلنجی نیز همزمان با روستای چاه حسین جمال عملیاتی شده است که روند اجرا آن با سرعت قابل قبولی پیش می‌رود.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • استقبال مردم بلاروس از محصولات گروه سایپا
  • کشتی گیر آمریکایی: بسیاری از دانشجویان آمریکایی به اسلام گرویدند
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می‌شود
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • لزوم هوشمندسازی کارت‌های پایان خدمت قدیمی
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • رئیسی: آنچه دولت را در دل مردم جای می‌دهد، صداقت است
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر