Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-29@21:18:50 GMT

خراسان رضوی: خسارت 20 میلیاردی سیل در تربت‌جام

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۵۲۱۶۰

خراسان رضوی: خسارت 20 میلیاردی سیل در تربت‌جام

فرماندار و شهردار تربت‌جام از خسارت‌های میلیاردی به زیرساخت‌های این شهرستان بر اثر سیل خبر دادند.

فرماندار شهرستان تربت‌جام در گفتگو با ایسنا بیان کرد: سیل عصر پنجشنبه (۹ آبان) به زیرساخت‌های اداری، کشاورزی، دامداری، منازل، مغازه‌ها و واحد‌های تجاری شهرستان خساراتی را وارد کرد که برآورد اولیه ستاد مدیریت بحران شهرستان از مبلغ این خسارت‌ها ۲۰ میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مرتضی حمیدی افزود: پنجشنبه بارندگی شدیدی در شهر تربت‌جام داشتیم که با توجه به گزارش‌های هواشناسی به تمامی دستگاه‌ها درباره این بارش ابلاغ هم شده بود و خوشبختانه این بارش به خوبی مهار شد؛ در این بارش که ساعت پنج بعد از ظهر اتفاق افتاد، در کمتر از بیست دقیقه، ۲۰ میلی‌متر بارش داشتیم که قابل کنترل بود و مشکلی ایجاد نکرد.  
وی ادامه داد: نیرو‌های مدیریت بحران شهرستان در حال مهار بارش مذکور بودند که حدود ساعت ۱۹ با ورود حجم زیادی از آب به داخل شهر مواجه شدیم که پس از برآورد‌های کارشناسان مشخص گردید این سیل به دلیل بارش تگرگ در ارتفاعات کوه بزد بوده است.

حمیدی گفت: تگرگ‌ها و بارش‌های ارتفاعات وارد مسیل‌ها نشد و بنابراین از طریق دشت وارد شهر گردید.

همچنین سیدعلی حسینی، شهردار تربت‌جام به ایسنا گفت: این سیل به تاسیسات شهری به ویژه فضای سبز خسارت زیادی وارد کرده است که برآورد‌های اولیه کارشناسان حاکی از خسارت ۱۵ میلیارد تومانی به حوزه‌ی شهری است.

وی تصریح کرد: ۱۰۰ مورد آب افتادگی منازل و ۲۵ مورد آب افتادگی کوچه‌های بن بست را داشتیم که پرسنل شهرداری و هلال‌احمر اقدام به رفع موارد کردند.

حسینی تاکید کرد: پنج شنبه با حجم آب بی‌سابقه‌ای مواجه بودیم و آن‌چه اتفاق افتاد آب‌گرفتگی شهری نبود و سیلی بود که وارد شهر شده بود. حجم آب در بلوار‌های عریض شهر با عرض ۴۰ الی ۵۰ متر به ارتفاع یک متر رسیده بود.  
وی گفت: این سیل از سمت بالادست شهر به دلیل بارش تگرگ در ارتفاعات وارد شهر شد که در همان ابتدا با همکاری سایر دستگاه‌های شهرستان تلاش کردیم سیلاب را در بالادست منحرف و پخش نماییم تا حجم آب متمرکز نشود. البته خوشبختانه به دلیل اقدامات پیشگیرانه‌ای که در اواخر سال گذشته و اوایل امسال توسط ستاد مدیریت بحران شهرستان انجام شده بود، بسیاری از مسیل‌ها اصلاح و بند‌ها و ساخت‌وساز‌های غیرمجاز تخریب شده بودند، اما این کار همچنان باید انجام شود.

شهردار تربت جام اظهار کرد: شهرداری تربت‌جام نیز طی سال‌های اخیر بیش از ده‌ها کیلومتر کانال آب‌های سطحی را اصلاح و ایجاد کرد، اما همان طور که عنوان شد حجم آب در عصر پنجشنبه به میزانی نبود که با کانال آب‌های سطحی مهار شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تربت جام سیل خسارات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۲۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها،۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

وی افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساخت‌های بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنات ها، باغ ها، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

جعفری بیان کرد: براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تیم‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند.

جعفری گفت: نیرو‌های جهاد سازندگی در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغ‌های استان را انجام می‌دهند.

وی افزود: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام می‌شود تا پیش از فصل آبیاری باغ ها، زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود: این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قنات‌های استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزی خراسان جنوبی
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی به محورهای موصلاتی وارد شد
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی