Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-03@04:02:52 GMT

هوشمند سازی نیازمند نگاه فرابخشی است

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۵۲۷۶۰

هوشمند سازی نیازمند نگاه فرابخشی است

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ستار هاشمی معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات، در نشست‌ علمی - تخصصی برنامه روز جهانی شهرها و چهارمین دوره جایزه جهانی خشت طلایی تهران 1398، تحت عنوان شهرهای هوشمند با ذکر این طلب افزود: مباحثی همچون ترافیک، آلودگی‌های صوتی و زیست محیطی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از مهمترین اولویت‌های شهر هوشمند است.

وی تصریح کرد: جنس شهر هوشمند باید به گونه‌ای باشد که شهروندان احساس کنند کیفیت زندگی‌شان رو به بهبود است و نباید شهر هوشمند محدود به واژگان شود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات یکی از مصادیق شهر هوشمند را تاکسی‌‌های اینترنتی دانست و گفت: یکی از مهمترین مسایلی که باید در زمینه شهر هوشمند به آن توجه شود مباحث حقوقی و زیرساختی است. اگر امکان به اشتراک‌گذاری داده‌‌ها وجود نداشته باشد ممکن است بسیاری از طرح‌ها و برنامه‌ها برای تحقق شهر هوشمند رنگ و بوی عملیاتی به خود نگیرد.

هاشمی با بیان اینکه در شکل‌گیری شهر هوشمند صرفا نگاه فناوری تسهیل‌گر نیست، اظهار کرد: نگاه فرآیند، افراد و سازمان‌ها و از همه مهم‌تر یکپارچگی داده‌ها باید همزمان توسعه پیدا کند تا بتوان به حرکت در مسیر شهر هوشمند امیدوار بود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات درباره راهبردهای وزارت ارتباطات در مقوله شهر هوشمند گفت: ما برای تحقق این مسئله نگاه کلان‌تری تحت عنوان ایران هوشمند را مورد توجه قرار دادیم چرا که معتقدیم هوشندسازی نیازمند یک نگاه فرابخشی است. وقتی نگاه ما ایران هوشمند باشد همه بخش‌ها اعم از دولتی و خصوصی این احساس را پیدا می‌کنند که در این زمینه پای کار بیایند.‌

وی با اشاره به اینکه باید در طرح‌ها و برنامه‌های شهر هوشمند، اقتصادی بودن آنها مد نظر قرار بگیرد، افزود: ما در وزارت ارتباطات برای رسیدن به ایران هوشمند و شهر هوشمند بیگ دیتا، کلاد و IOT را در نظر گرفته‌ایم تا بتوانیم گامی در مسیر هوشمندسازی برداریم.

هاشمی تصریح کرد: برای تحقق شهر هوشمند نیاز است که به طور دائم طرح‌ها و برنامه‌ها را پایش کنیم تا ببنیم به چه اندازه به سمت اهداف پیش رفته‌ایم.

انتهای پیام/

169 / 336 هوشمندسازی شهرهوشمند فناوری نوآوری آلودگی های صوتی ارتباطات اقتصاد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: هوشمندسازی شهرهوشمند فناوری نوآوری آلودگی های صوتی ارتباطات اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۲۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین «دی» را از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری خواند.

دکتر احمد اسماعیل‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تولید نان کامل جزو اولویت‌های وزارت بهداشت است، اظهار کرد: براساس تصمیم‌های اتخاذه شده در  نظر داشتیم تا پایان سال ۱۴۰۲ در حیطه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی، هر مرکز آموزشی حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد. در سال جاری هم تاکید بر آن است که تعداد کارخانه‌های تولید آرد کامل برای هر دانشگاه علوم‌پزشکی به سه مورد برسد.  

وی درباره اهداف وزارت بهداشت از تولید نان کامل در کشور گفت: هدف وزارت بهداشت از فرآیند نان کامل،  سبوس‌گیری اندک از آرد است. پیشنهاد دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ارتباط با سبوس‌گیری این است که ۲ تا ۶ درصد سبوس‌گیری از آرد انجام شود. در چنین شرایطی، فلزات سنگین و آلودگی‌ها گرفته می‌شود اما هدف وزارت بهداشت برای تامین نان سالم با آرد کامل را برآورده می‌کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره وضعیت ویتامین گروه B در کشور و وضعیت این ویتامین با تولید آرد کامل، گفت: از منظر کمبود ویتامین گروه B با مشکل مواجه نیستیم و کمبودی در زمینه این ویتامین وجود ندارد.  هدف از اجرای برنامه نان کامل، تامین فیبر و منیزیوم است.

اسیماعیل‌زاده درباره برنامه‌های دفتر بهبود تغذیه برای بازنگری برنامه غنی‌سازی آرد نیز به ایسنا گفت: سال جاری، درنظر داریم برنامه غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک را که مدت‌هاست اجرا می‌شود، بازنگری کنیم. همچنین اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین دی از دیگر برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی