Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسین میرزایی ظهر امروز در نشست مطبوعاتی که در پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزار شد، با اشاره به یازدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی اظهار داشت: توجه به علوم انسانی از ضرورت‌هایی است که در همه کشورها به آن توجه می‌شود و در جامعه ما نیز چنین شرایطی وجود دارد؛ نیمی از آموزش عالی ما معطوف به علوم انسانی است و راه‌اندازی جشنواره فارابی به شکل مستقل نیز به همین دلیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: آثار در یازدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی در قالب چهار طرح پژوهشی خاتمه‌یافته، کتاب پژوهشی، رساله دکتری تخصصی و پایان‌نامه کارشناسی ارشد دریافت شد. به جز بخش کتاب، بقیه آثار همه به شکل دیجیتالی دریافت شد و البته در جشنواره حاضر نیز ۱۵ درصد کتاب‌ها به صورت الکترونیک دریافت شد. هدفگذاری ما این است که تمام آثار به صورت الکترونیک دریافت شود.

رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: ۵۷۶۹ اثر برای جشنواره ارسال شده که از این تعداد ۲۵۹۴ اثر که ۴۵ درصد آثار را به خود اختصاص می‌دهد، مربوط به کتاب پژوهشی تخصصی است. همچنین ۵۳۶ اثر مربوط به پژوهش خاتمه‌یافته که ۹ درصد آثار را به خود اختصاص می‌دهد. ۱۲۲۱ عنوان مربوط به آثار رساله دکتری تخصصی است که ۲۱ درصد مجموعه آثار را به خود اختصاص می‌دهد و ۱۴۱۸ اثر مربوط به پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد است که ۲۵ درصد آثار را به خود اختصاص می‌دهد.

به گفته میرزایی، آثاری که امسال به جشنواره ارسال شده نسبت به سال قبل ۱۱ درصد رشد داشته است.

وی بیان کرد: بیشترین آثار در گروه علوم تربیتی، روانشناسی و علوم ورزشی با ۶۷۱ اثر و در مرحله بعد در گروه علوم اقتصادی، مدیریت و علوم مالی با ۶۱۰ اثر، گروه زبان، ادبیات و زبانشناسی با ۵۸۱ اثر بوده است.

دبیر یازدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی اظهار کرد: ۷۱ درصد آثار به شکل ثبت حقیقی و ۲۹ درصد آثار به شکل ثبت حقوقی بوده است.

میرزایی گفت: ۶۵ درصد آثار در بخش بزرگسالان و ۳۵ درصد آثار در بخش جوانان بود که مشارکت جوانان در این دوره چهار درصد رشد داشته است.

به گفته وی، جشنواره فارابی در بهار سال ۹۹ برگزار خواهد شد.

دبیر یازدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی تصریح کرد: در بخش آثار بین‌المللی نیز هنوز در حال دریافت آثار هستیم و تا ۲۸ روز دیگر دریافت آثار ادامه خواهد داشت.

میرزایی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ۱۵ گروه در این جشنواره حضور دارند، پیش‌بینی ما برای معرفی برگزیدگان حدود ۳۰ نفر است.

کد خبر 4761238 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین میرزایی نهمین جشنواره فارابی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه تهران دانشگاه پیام نور دانشگاه علم و صنعت باقر لاریجانی دانشگاه امیرکبیر سازمان سنجش وزارت بهداشت آموزش پزشکی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۴۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم محرابی پیش ازظهر دوشنبه در حاشیه تقدیر از سومین جشنواره ملی «افتخار من» خاطره گویی پیشکسوتان دفاع مقدس ویژه فرزندان، نوادگان، همسران و بستگان، افزود: ۱۵۲ اثر به دبیرخانه استانی سومین جشنواره ملی «افتخار من» در مازندران ارسال شد، بیان کرد: در آئین اختتامیه این جشنواره در مازندران برگزار شد از ۲۰ برگزیده تقدیر به عمل آمد.

محرابی با بیان اینکه در بخش دل نوشته ۴۵ اثر، صوت ۲۱ اثر، عکس سه اثر، فیلم ۷۷ اثر، خاطره یک اثر، یادداشت ۵ اثر به دبیرخانه استانی واقع در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران ارسال شد، اذعان داشت: سومین جشنواره ملی «افتخار من» در بخش‌های فیلم کوتاه، فایل صوتی، عکس، خاطره، دل نوشته و… با موضوع دفاع مقدس، محور مقاومت، فرهنگ ایثار و شهادت با محوریت خاطره گویی پیشکسوتان دفاع مقدس برای فرزندان و نوادگان برگزار شد.

محمدرضا میار عباسی نوه منصور میار عباسی نفر اول بخش فیلم کوتاه و یکی از چهار برگزیده این جشنواره نیز ضمن ابراز خرسندی از انتخاب اثر نوه‌اش در این جشنواره گفت: پدر محمدرضا» فراخوان جشنواره را از طریق فضای مجازی دریافت کرد و توانست با هنر خود فیلم کوتاهی با موضوع جشنواره تهیه و به دبیرخانه ارسال کند.

این نویسنده با بیان اینکه فیلم حاوی گفت و گوی دو طرفه بین من و نوه‌ام محمدرضا است، افزود: در شیوه خاطره گویی همه تلاشم این بود که بتوانم مفاهیم و آموزه‌های دفاع مقدس و رشادت فرزندان این ملت، ولایتمداری و مجاهدت‌شان را به او منتقل کنم.

منصور میار عباسی از رزمندگان دفاع مقدس اهل شهرستان چالوس صاحب دو اثر به نام‌های «عارفان امین» و «گل‌های بهشت» است که در حاشیه این مراسم ابن دو اثر را به کتابخانه تخصصی دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران اهدا کرد.

کد خبر 6091951

دیگر خبرها

  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی
  • انتشار دومین فراخوان حمایت از تولید فیلم ۱۰۰
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • ۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد
  • «اخلاق و درام» راهی بازار نشر شد
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است