Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@23:33:00 GMT

ایلام قدم های اول اتصال به صنعت جهانی را برداشته است

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۵۴۳۷۲

ایلام قدم های اول اتصال به صنعت جهانی را برداشته است

یاراله نصیری روز شنبه در نشست آغاز بهره برداری از خدمات سامانه کشوری کسب و کار به کسب و کار (سککوک) اظهار داشت: با توجه به دغدغه شرکت شهرک های صنعتی در خصوص حمایت از بنگاه های کوچک و بزرگ باید به یاری صنایع کوچک شتافت.

وی افزود: صنایع بزرگ و متوسط که دارای تکنولوژی و توانایی تولید در منطقه هستند به چرخه تولید استان اضافه شوند و نوید وصل شدن به کسب و کار جهانی را بدنبال داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت ایلام با بیان اینکه سامانه سککوک برای شناسایی خلاء ها و نقاط قوت در صنعت کشور بسیار مفید است، گفت: حلقه های مفقوده بیشماری در کسب و کار وجود دارد که شاید صنعتگران از آن اطلاعی ندارند و این سامانه فرصتی برای استفاده دارندگان و مدیران بنگاه ها است.

نصیری اظهار داشت: تامین ماشین آلات، حلقه های تامین مالی، مشاوره بازار و تجارت باید در سامانه سککوک بارگذاری و برای استفاده صنعتگران به اشتراک گذاشته شود.

وی افزود: استان ایلام در بحث بازاریابی خلاء اساسی دارد که یک ضعف مزمن در کسب و کار است که با ورود افراد هوشمند و تحصیلکرده به حلقه های صنعت امیدواریم این نقاط ضعف رفع شوند.

نصیری با بیان اینکه مشکلاتی نیز در حوزه حمل و نقل وجود دارد، گفت: ایلام به دلیل قرار گرفتن در حاشیه جغرافیایی و نبودن راه آهن همچنین حجم چند برابری بار وارداتی نسبت به بار خروجی دارای مشکلاتی است و باعث کاهش انگیزه صنعتگران شده است.

به گفته وی، افرادی که در صدد ایجاد کسب و کار هستند باید بتوانند از ماشین آلات مدرن در حوزه کاری خود استفاده کنند.

نصیری یادآور شد: راه اندازی این سامانه به شناسایی تولیدکنندگان، تامین مالی و حلقه های تولید کمک می کند و اگر بطور کامل اطلاع رسانی شود می توان در شرایط تحریم فعلی از ظرفیت آن استفاده کرد.

سرپرست شرکت شهرک های صنعتی ایلام نیز در این نشست گفت: راه اندازی سامانه سککوک گام مثبتی برای کمک به چرخه تولید در حوزه صنعت است.

اقبال اسماعیلی اظهار داشت: صنایع کوچک و متوسط بستر ساز توسعه صنعتی هستند و از طریق کارآفرینی، نوآوری و تغییر فناوری، پویایی صنعت، رونق تولید، توسعه صادرات و در نهایت ایجاد فرصت های شغلی و افزایش درآمد بر اقتصاد تاثیر گذارند.

وی افزود: سامانه سککوک با هدف ارتقاء تولیدات داخلی و تولید ناخالص ملی کشور با مدیریت بهینه منابع همگام با جهان امروز در راستای اقتصاد مقاومتی راه اندازی می شود.

اسماعیلی یادآور شد: بکارگیری و ارائه روش های مدرن ارتقاء بازار با مدیریت زنجیره تامین، بکارگیری موثر الگوهای گردش اعتباری و ارائه روش های مدرن تامین مالی زنجیره تامین و بکارگیری و ارائه روش های مدرن مدیریت لجستیک از مزایای این سامانه است.

سرپرست شرکت شهرک های صنعتی ایلام گفت: کسب و کارهای خرد، کوچک و متوسط شامل صنایع، صنوف، بازرگانان و تعاونی ها با دربرگیری ویژه کسب و کارهای خانگی و همه تامین کنندگان و مصرف کنندگان می توانند عضو سامانه سککوک شوند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام صنعت و معدن توسعه اقتصادی اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۴۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ بهروز ناصری،‌ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در جلسه‌ای با حضور فعالان صنفی و اقتصادی استان ایلام که در این دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه ظرفیت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دانشگاه در خدمت بخش تولید، سرمایه‌گذاری و صنعت قرار خواهد گرفت، اظهار کرد:‌ با توجه به سند تحول و تعالی دانشگاه و تأکید همیشگی دکتر طهرانچی مبنی بر حل مسئله در استان‌ها ظرفیت‌های دانشگاه در همه زمینه‌ها در خدمت توسعه استان قرار می‌گیرد.

وی افزود: صنعت، تولید و سرمایه‌گذاری با مشارکت و حضور دانشگاه بسیار نتیجه‌بخش خواهد بود. درب‌های دانشگاه همیشه برای توسعه ایلام باز بوده و به‌عنوان وظیفه ظرفیت دانشگاه در خدمت استان است. ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه در شهرستان مهران شامل مجتمع رفاهی و اقامتی و زمین مناسب و پارکینگ ۱۰ هکتاری با مشارکت فعالان اقتصادی و صنعتی استان در راستای ایجاد پایانه صادراتی با محور محصولاتی تولیدی استان شکل می‌گیرد.

اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان ایلام

یکی از تجار موفق و دبیر اتاق تعاون استان ایلام نیز گفت: اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان است. مهم‌ترین اولویت استان باید رفع موانع اداری برای حضور سرمایه‌گذاران در استان باشد.

فرزاد فیض‌الهی بیان کرد: ورود دانشگاه آزاد اسلامی به توسعه استان امیدبخش و مهم‌ترین اولویت فعلی استان ایجاد پایانه صادرات و برندسازی تولیدات استان است که این مهم با همکاری و محور دانشگاه آزاد اسلامی شکل خواهد گرفت.

به گزارش آنا،‌ در این جلسه فعالان اقتصادی و صنفی ایلام به بیان مشکلات و سنگ‌اندازی‌های پیش روی صنعت استان و سرمایه‌گذاری اشاره و خواستار ورود دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به این مباحث شدند و رحیم لطفی عضو اتاق صنعت و معدن و از فعالان و کارآفرینان نمونه استان در حوزه تولید و صنعت آرد استان، یار حسین دینی پژو از کارآفرینان و عضو اتاق اصناف استان و کاظم اسماعیلی از فعالان اقتصادی و کارآفرین به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • ورود سامانه بارشی جدید از دهم اردیبهشت به ایلام
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • اتصال دوباره واحد شماره ۲ بخاری نیروگاه شهید رجایی به شبکه سراسری
  • باران چگونه تنش آبی سیستان و بلوچستان را شست؟
  • ورود سامانه بارشی به استان ایلام از سه‌شنبه
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ