Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی استانداری، احمد حسین زادگان، مقام عالی دولت در مازندران  روز شنبه در نشست رویداد  استارت آپ مدیریت پسماند و محیط زیست گفت:با حمایت علمی و مالی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور، شرکت های دانش بنیان استان با اجرای پروژه های پسماند برای حل معضل زباله به میدان می آیند
وی اضافه کرد : با وجود این که مازندران از شرکت های آستارت آپ خوبی برخوردار است، ولی تاکنون در حوزه ساماندهی پسماند از دانش و فناوری های روز به درستی استفاده نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده عالی دولت در مازندران افزود: باید با مشارکت صندوق نوآوری، رویداد استارت اپ مدیریت پسماند و محیط زیست را با جهت گیری کار اجرایی و عملیاتی به منظور شناسایی مشکلات و مسایل حوزه پسماند و مدیریت آن در استان برگزار کنیم.
حسین زادگان اضافه کرد: شرکت های دانش بنیان در این رویداد؛ توانایی ها و قابلیت های علمی و اجرایی خود را برای کاستن از معضل زباله ارایه خواهند کرد.
 وی اظهار داشت: هدف از برگزاری این رویداد صرفا انجام کار نظری نیست بلکه شناسایی و اجرای پروژه های موثر در حوزه ساماندهی پسماند است.

وی یادآور شد: شرکت های دانش بنیان طرف قرارداد با صندوق شکوفایی و نوآوری کشور با استفاده از تسهیلات کم بهره این صندوق در اجرای پروژه های مدیریت و ساماندهی کل زنجیره تولید، تفکیک، حمل، دفن و تبدیل زباله به کمپوست و انرژی به کمک استان می آیند.

حسین زادگان با بیان این که در این راستا بدنبال شرکت های صاحب ایده و توانا برای انجام و اجرای کار عملیاتی و پروژه های حوزه پسماند هستیم، ابراز نمود: چندین پروژه دانش بنیان در حوزه کمپوست خانگی، بازیافت ظروف پلاستیکی، تبدیل ضایعات کشاورزی به انرژی، تبدیل پسماندهای داخل میادین میوه و تره بار، دستگاه امحا پسماند بیمارستانی، دارویی و شیمایی و ... در گام نخست از سوی شرکت های دارای اهلیت برای اجرا شناسایی شده است و در گام نخست برآنیم تا تعداد این پروژه ها را ارتقا دهیم.

مقام عالی دولت در استان با بیان این که مسایل مختلف پسماند شهرهای مازندران شناسایی شد و این رویداد می تواند در جذب پروژه های لازم برای مدیریت و ساماندهی این مشکلات بسیار کمک کند، افزود: شهرداری ها و دستگاه های ذی ربط باید در برگزاری هرچه موثرتر این رخداد کمک نمایند و خروجی رویداد مدیریت پسماند باید عقد قراردادهای کاری و پروژه های بسیار موثر در این خصوص باشد.

استاندار با تاکید بر این که پروژه های ارایه شده باید در برگیرنده همه فرآیندها از آغاز تا پایان کار باشد، عنوان کرد: تا زمان حل معضل زباله در مازندران، برای زباله های موجود استان باید یک برنامه عملیاتی تدوین شود.

حسین زادگان، تاکید کرد: گزارشی از مشکلات پسماند حوزه کشاورزی استان تهیه تا از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان برای کمک به معضل این بخش نیز استفاده شود.

مشاور عالی رییس هیات عامل در صندوق نوآوری و شکوفایی گفت:  این  صندوق در دوره جدید کار خود سعی دارد تا در جهت حل برخی مشکلات کشور حرکت کند و رویداد مدیریت پسماند و محیط زیست استان اگر منجر به اقدام شود دارای انتفاع است و به همین دلیل بدنبال حمایت از شرکت های دانش بنیان برای حل مشکلات مازندران بویژه معضل پسماند هستیم.

حمید رضا شاهوردی افزود:  پسماند مازندران یک معضل ملی است و ماموریت این صندوق تامین مالی شرکت های دانش بنیان برای ایجاد یک ارزش اجرایی در قالب پروژه های ضروری است و این برنامه در فاز نخست، ۶ پروژه در قالب ۳ پروژه استانی و ۳ پروژه ملی در مازندران برای مدیریت پسماند معرفی شده است که این رقم افزایش خواهد یافت.
به گفته وی به پروژه های بزرگ مقیاس در این حوزه تا سقف ۳۰ میلیارد  تومان تسهیلات از صندوق توسعه نوآوری پرداخت خواهد شد.
وی  از راه اندازی  دستگاه کمپوست خانگی، دستگاه بازیافت ظروف پلاستیکی، دستگاه امحا پسماند بیمارستانی، دارویی و شیمیایی به عنوان پروژه های استانی برای رفع مشکل پسماند در این خطه شمال کشور اعلام کرد.
شاهوردی  پروژه تبدیل و بازیافت پلاستیک به مواد نفتی، دستگاه تبدیل ضایعات کشاورزی به انرژی و دستگاه تبدیل پسماندهای داخل میادین میوه و تره بار به عنوان سه پروژه ملی که در دیگر استان ها نیز به اجرا درآمده نام برد که برای کمک به حل معضل زباله در مازندران تاکنون شناسایی شده است.
 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پسماند استانداری مازندران مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۶۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود

آیین رونمایی از سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور با عنوان «پتروآفرین» همزمان با بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور فعالان این حوزه برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، این رویداد به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و شرکت ملی صنایع پتروشیمی با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و با حضور صنعتگران پتروشیمی، محققان و شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار خواهد شد.

بنا به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، ضرورت حمایت از فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف تقویت و رشد تولید کشور بر پایه علوم و فناوری‌های نوظهور دوچندان شده است. صنعت پتروشیمی از جمله مهم‌ترین صنایع پیشران کشور است که نقش بسزایی در توسعه اقتصاد و ارزآوری برای کشور ایفا می‌کند. به دلیل کامل نبودن زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی در کشور، بسیاری از خوراک‌های پتروشیمی از خارج از کشور وارد شده و این امر منجر به خام‌فروشی یا حداقل نیمه‌خام‌فروشی محصولات پتروشیمی در ایران شده است. 

مرکز توسعه‌ فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری همراه با ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته در نظر دارد تا با تمرکز بر این صنعت راهبردی، ضمن بررسی و شناسایی چالش‌های موجود، به شبکه‌سازی میان دانش‌بنیان‌های کشور و صاحبان صنایع پتروشیمی کمک کند.

این امر به وسیله ابزارهای حمایتی کشور که در اختیار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دارد، اعم از اعتبارات در نظر گرفته شده در قانون جهش تولید دانش‌بنیان، ساخت بار اول، اعطای تسهیلات و تضامین با عاملیت صندوق نوآوری و شکوفایی و ... انجام خواهد شد.

در پتروآفرین با نگاه دقیق به نیازهای اساسی و مشترک مجتمع‌های صنعتی پتروشیمی کشور و نیازهای بازار حال و آینده‌ پایین دستی زنجیره‌ ارزش پتروشیمی و با بکارگیری توان دانشمندان متخصص صنعت پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، گام‌هایی اساسی در مسیر توسعه‌ فناوری‌های راهبردی، ساخت تجهیزات و دانش طراحی در این صنعت برداشته می‌شود. 

همچنین، شرکت ملی پتروشیمی ایران با شبکه‌سازی میان مجتمع‌های پتروشیمی خصوصی و دولتی توسط معاونت پژوهش و فناوری و خودکفایی و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، هدایت علمی و اجرایی این طرح را به عهده خواهد داشت.  

مراسم افتتاحیه سکوی پتروآفرین در اولین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور مسئولان و بازیگران صنعت پتروشیمی کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه برگزار خواهد شد. در این مراسم نمایندگانی از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته حضور خواهند داشت و به تبادل نظر در این زمینه خواهند پرداخت.

از اهداف پتروآفرین می‌توان به مواردی همچون بومی‌سازی زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی، رفع چالش‌ها و نیازهای اساسی صنعت پتروشیمی در حوزه تجهیزات، استفاده از سازوکار اعتبار مالیاتی ذیل قانون جهش تولید دانش‌بنیان، اعطای تسهیلات و حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی و بهره‌گیری از ارتباطات بین‌المللی معاونت علمی در راستای تقویت همکاری‌های فناورانه بین‌المللی اشاره کرد.

همچنین همراه با این رویداد، قرارداد ساخت بار اول یکی از تجهیزات موردنیاز در صنعت پتروشیمی میان یک شرکت دانش‌بنیان و یک مجتمع پتروشیمی منعقد خواهد شد و از فراخوان جدید ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با عنوان «جمع‌آوری کربن» رونمایی خواهد شد. 

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، این رویداد(رونمایی از پتروآفرین)، ۱۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶:۳۰ در سالن کنفرانس شماره یک در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد