Web Analytics Made Easy - Statcounter

مبارز ایرانی حاضر در رشته MMA با بیان اینکه قطع همکاری با UFC آمریکا باعث زیان رسیدن به او شده است، گفت: تحریم‌ها اجازه نداد بتوانم برای این سازمان مبارزه کنم و مجبور به قطع همکاری شدم.

امیر علی‌اکبری در گفتگو با ایسنا، درباره قطع همکاری با سازمان UFC آمریکا بدلیل تحریم‌های این کشور علیه ایران و عدم امکان انتقال پول به ایران، اظهار کرد: ۶ ماه بود که با UFC در حال کلنجار بودیم تا راه حلی را برای این موضوع پیدا کنیم و بتوانیم مشکل را حل کنیم، اما فایده‌ای نداشت و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که با توافق از این سازمان جدا شوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فایتر ایرانی حاضر در رشته MMA در پاسخ به این سوال که آیا خسارتی هم از UFC برای قطع همکاری دریافت کرده یا خیر، گفت: نه متاسفانه نتوانستم خسارتی بگیرم، البته اقدامی هم برای گرفتن خسارت نکردم، چرا که بالاخره یک روز به UFC برمی‌گردم، به همین دلیل نخواستم که از آن‌ها بد جدا شوم و درگیری ایجاد شود.

وی درباره اینکه با کدام سازمان قصد همکاری دارد، گفت: تازه قراردادم فسخ شده و هنوز با هیچ جا صحبتی نکرده‌ام. احتمال دارد در هر سازمان در هر کجای دنیا که بیشتر به نفعم باشد مبارزه کنم. هنوز این موضوع مشخص نیست و از روز دوشنبه مذاکراتم را آغاز خواهم کرد.

علی‌اکبری در ادامه گفتگو با ایسنا، با اشاره به زیانی که بابت قطع همکاری با UFC متحمل شده است، گفت: آن‌ها من را ۷ ماه عقب انداختند، با اینکه خیلی سخت تمرین کرده بودم، اما نتوانستم مبارزه‌ای داشته باشم. این رشته هم ورزش و هم شغل من است و من هفت ماه هیچ پولی درنیاوردم.

مبارز ایرانی حاضر در MM افزود: من ورزشکار هستم و کاری با تحریم ندارم. من ۶ سال جنگیدم که توانستم خودم را به این سطح برسانم. خیلی‌ها که سطحشان پایین‌تر از من است با سه چهار مبارزه به عضویت UFC در آمدند، اما من که در بهترین سازمان‌های جهان با پیروزی‌هایی که داشتم رکورد جمع کردم باید از حضور در UFC به خاطر مسائل غیر ورزشی دوربمانم. به هر حال قسمت من این بوده و قطعا روزی مشکلات حل خواهد شد و به UFC خواهم رفت.

وی درباره دادن تست دوپینگ نیز گفت: هر ورزشکاری که بخواهد وارد UFC شود باید سخت‌ترین آزمایش‌ها را بدهد. آن‌ها از من هم آزمایش‌های سختی گرفتند که خدا را شکر پاک بودم و مشکلی نداشتم. همه برنامه من بر اساس شفافیت و صداقت صورت گرفته و مستندات آن را نیز منتشر کردم، اما هیچوقت فکر نمی‌کردم به خاطر تحریم حضور در UFC را از دست بدهم.

علی اکبری در پایان درباره مبلغ قراداد خود با سازمان UFC و اینکه آیا نمی‌شد با راهکار‌هایی برای انتقال پول اقدام می‌کرد وتحریم‌ها را دور می‌زد؟ گفت: مقدار پولی که قرار بود از UFC بگیرم میلیون دلاری بود و بحث ۱۰ یا ۲۰ هزار دلار نبود که به صورت دستی جابه جا کنم. وقتی قرار است پول عظیمی در این حد جابه جا شود قطعا مباحث مربوط به تحریم جلوی آن را می‌گیرد. هیچ ورزشکاری مبلغ قراردادش را اعلام نمی‌کند، اما در همین حد بگویم که مبلغ قرارداد من میلیون دلاری و بالاتر از بسیاری از ورزشکاران حاضر در UFC بود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: امیر علی اکبری تحریم UFC آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۶۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»

نشست سازمان بین المللی همکاری های اقتصادی (اکو) با موضوع «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو» برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم نمایندگان عالی رتبه کشورهای عضو سازمان از جمله دبیرکل اکو، جمهوری اسلامی ایران، ازبکستان، تاجیکستان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، پاکستان، ترکیه و آذربایجان حضور داشته و سخنرانی کردند. 

«محمدعلی اسکندری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان با تاکید بر اینکه پیوندهای نزدیک فرهنگی و تاریخی کشورهای عضو و قابلیت های فراوان  آن‌ها در تمامی حوزه ها، بستر مناسبی را برای همکاری فراهم نموده است که گردشگری از مهم‌ترین آن‌ها به شمار می‌آید. 

وی افزود: به‌رغم شکل‌گیری مرزهای جغرافیایی، همگرایی منطقه‌ای و کم کردن فاصله‌ها در بسیاری موارد موانع بی‌شماری را از سر راه ملت‌های منطقه برداشته است.  

دیپلمات کشورمان با تاکید بر این مهم که جمهوری اسلامی ایران همواره پایبند به سیاست حسن همجواری و پیوند دوستانه با همسایگان خود است، از همکاری‌های منطقه‌ای استقبال می‌کند.

اسکندری با اشاره به تجربه پایتخت گردشگری اکو در اردبیل در سال ۲۰۲۲ و شهر ساری در سال۲۰۲۳، همکاری کشورهای عضو در معرفی قابلیت های گردشگری یکدیگر را موجب شکل‌گیری همکاری‌های موثر در میان بخش‌های خصوصی فعال در گردشگری کشورهای عضو برشمردند و بر اهمیت نقش مدیران گردشگری در بخش‌های دولتی و خصوصی و همچنین نقش حیاتی تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد.

«محمدعلی اسکندری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان با اشاره به اینکه ایران نیز مانند سایر کشورهای عضو از قابلیت‌های گردشگری در حوزه های مختلفی برخوردار می باشد، بر نقش گردشگری سلامت به ویژه در بخش درمان، گردشگری فرهنگی به ویژه در حوزه ادبیات فارسی، گسترش بازارهای خرید مرزی و انجام کمپین‌های تبلیغاتی بر روی مقاصدی که پیشینه تاریخی مشترکی با یکدیگر دراند را از جمله راهکارهای گسترش و تعمیق روابط فیمابین کشورهای عضو برشمرد. 

همچنین اسکندری به منظور بهبود شرایط در آینده سازمان پیشنهاداتی را به شرح ذیل مطرح کرد:

۱. راه‌اندازی پلتفرم های مشترک دیجیتالی در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
۲. افزایش همکاری و تعامل میان اعضاء در جهت تقویت بازاریابی و تبلیغات به منظور معرفی ظرفیت های گردشگری کشورهای عضو
۳. تقویت شبکه حمل و نقل میان کشورهای عضو
۴. استفاده از ظرفیت گردشگری سلامت به ویژه در حوزه درمان
۵. برگزاری تور های آشنا سازی تورگردانان با ظرفیت های گردشگری کشورهای عضو. 

در پایان نشست اعضا با صدور بیانیه‌ای «شهرسبز» را به عنوان پایتخت گردشگری اکو در سال ۲۰۲۴ نامیدند.

لازم به ذکر است که سازمان همکاری اقتصادی یک سازمان منطقه‌ای بین دولتی اقتصادی است که در سال ۱۹۸۵ میلادی تشکیل و کشورهای ایران، پاکستان، ترکیه، افغانستان، آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان اعضای این سازمان می باشند و هفت کشور قزاقستان، آذربایجان، افغانستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان در سال ۱۹۹۲ میلادی به طور داوطلبانه به سازمان همکاری اقتصادی پیوستند ‌و در حال حاضر عضو ناظر سازمان ملل متحد و سازمان همکاری اسلامی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • ادعای ناظران درباره اصابت موشک ساخت کره‌شمالی به خارکیف اوکراین
  • شمسایی: شرط گذاشتم که اگر قهرمان شدیم، قراردادم تمدید شود
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم