Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، اظهارات محمد شریعتمداری درباره کارگران بازداشتی، تجمع کارگران هفت تپه و مطالبات مزدی کارگران شهرداری رشت از مهمترین احبار منتشر شده شنبه ۱۱ آبان بودند. در این روز گزارش‌هایی درباره کارگران کنتورسازی و شاخص سهولت کسب و کار در ایران منتشر شد. اظهار نظری از حسین حبیبی درباره شستا، خبر امضای طوماری درباره فروش املاک تامین اجتماعی و وضعیت کارخانه پلی‌اکریل از دیگر اخبار مهم منتشر شده در این روز بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 همکاری خوبی بین دولت و قوه قضائیه برای آزادی کارگران صورت گرفت

محمد شریعتمداری (وزیر تعاون) تاکید کرد: در پیگیری خواسته‌های کارگران پشت آنان ایستاده‌ایم.

 تجمع کارگران بازنشسته نیشکر هفت تپه برای دریافت سنوات

گروهی از کارگران بازنشسته در مجتمع نیشکر هفت تپه، امروز در اعتراض به پرداخت نشدن مطالبات سنواتی خود در مقابل دفتر مدیریت این مجتمع تجمع کردند.

 کارگران شهرداری رشت ۲ تا ۴ ماه مطالبات مزدی طلبکارند

 محمد حسین علیپور (عضو شورای شهر رشت) از ۲ تا ۴ ماه معوقات مزدی حدود ۴ هزار کارگر شاغل در شهرداری رشت و سازمان‌های وابسته به آن خبر داد.

 از اخراج کارگران به خاطر عینک دودی تا کلاه‌برداری از سلبریتی‌ها در بورس

خواسته‌ی کارگران کنتورسازی فقط خلع ید از سهامدار نااهل و متخلف و بازگرداندن مجتمع به دولت است؛ اگر قرار باشد کارفرمای متخلف با این همه بدهی انباشته و خلف وعده، همچنان بر کارخانه مدیریت کند، چرا دولت سهام را بازنمی‌گرداند و آن را در قالب تعاونی به خودِ کارگران نمی‌دهد؟!

 رتبه ایران در زمینه سهولت کسب و کار؛ ۱۲۷ از ۱۹۰

رتبه ایران در زمینه شاخص سهولت کسب و کار نسبت به سال قبل بهتر شده است، اما همچنان ایران کشور مناسبی برای سرمایه‌گذاری و ایجاد کسب و کار‌ها جدید به شمار نمی‌رود.

 با رفتن شستا به بورس مخالفیم

حسین حبیبی (عضو هیات مدیره کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور) با انتقاد از این نوع جهت‌گیری‌ها می‌گوید: با رفتن شرکت‌های شستا به بورس و واگذاری آن به بخش خصوصی بایستی به شدت مخالفت کنیم.

 خواستار لغو فروش املاک مازاد تامین اجتماعی برای پرداخت بدهی‌ها به مراکز درمانی هستیم

 بیش از ۱۵۰ کارگر و بازنشسته با امضای یک نامه، خواستار لغو بخشنامه‌ی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی برای فروش املاک مازاد سازمان جهت تادیه بدهی‌ها شدند.

 ظرفیت ایجاد شغل در پلی اکریل ۳ برابر صنایع دیگر است

علیرضا خرمی (عضو شورای اسلامی کار کارخانه پلی‌اکریل اصفهان) با اشاره به اینکه نبود مواد اولیه به دلیل کمبود نقدینگی و تحریم‌ها مشکلات پلی اکریل را تشدید کرده، عنوان کرد: کارکنان این کارخانه خواهان تعیین تکلیف کارخانه و واگذاری آن به بخش خصوصی اهل یا دولت را هستند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شستا نیشکر هفت تپه شهرداری رشت کارگران شهرداری رشت بسته خبری اعتراضات کارگران کارگران معترض شاخص سهولت کسب و کار سهولت کسب و کار کنتور سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۶۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مسائل کارخانه

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، شهروند خبرنگاری در پیامی از بیکار شدن کارگران نساجی بروجرد خبر داده و خواستار رسیدگی مسئولان شده است.  
چند سالی است که نساجی بروجرد در مشکلاتی گرفتار شده است، کارخانه‌ای که بیش از ۳۰ سال با نشان تجاری معروفش  توانسته نه تنها تولیدات خود را در داخل بلکه به خارج از کشور هم  عرضه نماید.
در دی‌ماه سال گذشته،   تعدیل ۵۰۰ نفر از کارگران نساجی بروجرد خبر ساز شد.
مسئولان نساجی بروجرد  اعلام کردند که ۵۰۰ کارگر اخراج نشده بلکه قراردادشان تمام شده است و دیگر نیازی به حضور آن‌ها در کارخانه نیست.
گفته می‌شود بعد از گذشت بیش از یک ماه از سال جدید و  پایان یافتن تعطیلات هنوز این کارخانه فعالیت خود را آغاز نکرده است.
این در حالیست که هرساله ۱۵ فروردین این کارخانه خط‌های تولید را راه‌اندازی می‌کرد و کارگران مشغول به کار می‌شوند.
معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه شهرستان بروجرد گفته: مدیریت نساجی بروجرد اعلام کرده که با کمبود نقدینگی روبروست.
به گفته مهدی سراب‌نشین: نساجی بروجرد هم اکنون یک‌هزار و ۵۰۰ کارگر دارد که سه ماه حقوق معوقه دارند و بیمه آنان حدود سه ماه است که پرداخت نشده است.

متن پیام شهروندخبرنگار ما:
نساجی بروجرد، یکی از بزرگ‌ترین نساجی‌های پارچه ایران است که چندین وقت است کارگران آن با مشکل اخراج و حقوق نگرفتن مواجه هستند. خواهشمندیم رسانه ملی این موضوع را پیگیری کند.

 

 

دیگر خبرها

  • کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار ایلام همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!
  • کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مسائل کارخانه
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • روایت اخراج یک روحانی از مسجد به خاطر توهین به مسئولان
  • آزادی ۲۸ زندانی پاکستانی در جریان سفر رئیس قوه قضاییه به هرمزگان
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از مطالبات جدی خانه کارگر است