Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، سید ابراهیم رئیسی در نشست هم اندیشی با فعالان حوزه آسیب‌های اجتماعی گفت: ما به ارتباط دستگاه قضایی و دانشگاه نیاز داریم با توجه به وظیفه‌ای که قانون اساسی به قوه قضائیه محول کرده است این ارتباط تاثیرگذار خواهد بود هرچه کار با دغدغه باشد اثرگذارتر است اصل آسیب اجتماعی واقعیتی امکان ناپذیر است و بدور از سیاه‌نمایی باید این واقعیت را دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید واقعیات را دید و با آسیب، آسیب شناسانه رفتار کرد.

وی ادامه داد: صحبت ما در مورد آسیب است نه بحران. مجرم هم یک آسیب‌دیده اجتماعی است و نگاه ما هم نگاهی اصلاحی و تربیتی است زندان محل بازاجتماعی کردن افراد است نگاه باید تربیتی باشد تا فرد دوباره بتواند به جامعه برگردد و شخصیت او احیا شود البته در بحث آکادمی باید بررسی کنیم که علل آسیب‌ها چیست.

رئیسی افزود: حتما علل باید از نگاه علمی مورد بررسی قرار گیرد. فقر، بیکاری و مسائل اخلاقی همه می‌تواند علل باشد. علل تشدید هم ممکن است عدم مدیریت در فضای مجازی باشد که حتما هست هر کدام راهکار خود را دارد و باید توسط دانشمندان علوم اجتماعی مورد توجه قرار بگیرد.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اساتید حاضر در جلسه گفت: پایان نامه‌ها را فقط در بایگانی نگه ندارید این نظریه‌ها باید در حوزه اجرایی استفاده شود مشکل ما شاید بی عملی است.

وی ادامه داد: هیچ دستگاهی را نمی‌شناسم مگر اینکه وظیفه پیشگیری از وقوع جرم داشته باشد میلیون‌ها چک بلامحل تصمیم غلط اقتصادی است اما در بازار به آسیب اجتماعی تبدیل می‌شود.

رئیسی با اشاره به تربیت در خانواده گفت: تربیت از ابتدا آغاز می‌شود حتی قبل از مرحله جنینی کسی که می‌خواهد همسر اختیار کند باید به بحث تربیت اهمیت دهد چرا که این خانواده است که در آینده می‌خواهد فرزندان سالم به جامعه تحویل دهد.

وی افزود: دستگاه‌های مجری و سیاست‌گذاران باید نگاه کنند و کلیه سیاست‌ها باید با هدف کاهش ناهنجاری باشد موضوع طلاق، حاشیه‌نشینی و اعتیاد در همین رابطه است.

رئیسی گفت: وظیفه بسیاری از بخش‌ها قبل از قوه قضائیه است و باید در نشست‌های مختلف این موضوع به آن‌ها یادآوری شود در این حوزه بحث شود تا پرونده کاهش پیدا کند برای مثال اگر نهاد خانواده مستحکم باشد مساله طلاق کاهش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: نظریه اسلامی و ایرانی که به آن اشاره شد در حوزه آسیب‌ها خیلی اهمیت دارد لذا نکته مهم در این رابطه این است که آسیب‌های جامعه به این میزان زیبنده نظام اسلامی نیست همه باید دست به دست هم دهند و همگان مسئولیت دارند آمارها مختلف است ما باید به واقعیت‌ها استناد کنیم باید تلاش کنیم آسیب‌ها به حداقل برسد و نگاه تنها به مجموعه‌ای خاص نگاه دقیقی نیست اما هر که قدرت دارد مسئولیتش هم بیشتر است. همگان هم باید در این رابطه پاسخگو باشند لذا در راستای وظیفه مهم پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی رهبر انقلاب شخصا چند جلسه تشکیل دادند چرا که این گزارش‌ها زیبنده جامعه اسلامی نیست.

رئیسی افزود: شاخص فرهنگ ملی و تمدنی ما است چگونه شده که از این شاخص‌ها فاصله گرفتیم و این‌ها همان انحراف است .

رییس دستگاه قضا گفت: اگر عدالت اجتماعی اجرا شود، بسیاری از آسیب‌ها کاهش پیدا می‌کند می‌بینیم که چند جوان گفتند ما فلان اقدام را دیدیم و شروع به نمازخواندن کردیم همه این‌ها مرتبط است فقر حاصل بی‌عدالتی است و هر چه به قانون عمل شود، طبیعتا گرایش مردم به دین بیشتر می‌شود. لذا همه مسئولیت زیادی دارند اساتید محترم بدانند نظریه‌ها باید به میدان عمل بیاید ما باید ارتباط تنگاتنگی با دانشگاه داشته باشیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۷۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم

رضامراد صحرایی اظهار داشت: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم، ما به قله نزدیک شده ایم و کسی که می‌تواند این الگو شدن را رقم بزند نظام تعلیم و تربیت کشور است.

به گزارش ایرنا، گزیده‌ای از سخنان صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در مراسم نماز جمعه تهران به شرح زیر است:

- بعد از ۱۲ سال اولین آیین نامه اجرایی برای اجرای سند تحول بنیادین از هیات دولت بیرون آمد، آیین نامه توسعه و تقویت مهارت‌های دانش آموزان.

- هر دانش آموز متوسطه یک مهارت که از مهر امسال اجرایی خواهد شد.

- امروز امتحانات نهایی تعیین کننده امتیاز ورود به دانشگاه هستند و مرجعیت به معلم و مدرسه و کتاب برگشته است.

- اجرای مصوبه شورای علمی و فرهنگی باعث شده است که شاهد حضور بیش از پیش دانش آموزان مناطق محروم در دانشگاه‌های سراسر کشور باشیم.

- همه حکمرانی و اداره کشور برخاسته از آموزش و پرورش است.

- کشور ما پیشرفت نخواهد کرد الا از طریق آموزش و پرورش.

- ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم، ما به قله نزدیک شده ایم و کسی که می‌تواند این الگو شدن را رقم بزند نظام تعلیم و تربیت کشور است.

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • دولت سیزدهم نگاه ارزشمندی به مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود
  • اجرای طرح چهارشنبه‌های اجتماعی در پنج محله گرگان
  • از معلم جان روشن یافتیم‌
  • خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی