Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، رضا اردکانیان امروز پس از امضای قرارداد عاملیت بند الف تبصره ۱۸ بانک توسعه تعاون و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور که در سالن جلسات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور وزرای دو وزارتخانه انجام شد، افزود: بر اساس این طرح که امروز به امضا رسید، علاوه بر جهت‌گیری اشتغال‌زایی، منابع بانکی در مسیر صحیح برای رونق تولید به‌کار گرفته شده و کمک بزرگی به مدیریت بهره‌برداری و مصرف آب می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر نیرو با بیان اینکه آب یک منبع تجدیدپذیر است، اما آن مقدار از آب که تحت عنوان آب شیرین برای جمعیت کره زمین قابل دسترس است کمتر از یک درصد کل منابع آب است، افزود: این میزان حجم ثابت که با لطف خداوند نازل می‌شود زمانی که جمعیت در کره زمین یک میلیارد نفر بوده همین میزان بوده و در مقطع سال ۲۰۵۰ که بر اساس پیش‌بینی‌ها جمعیت به حدود ۱۱.۵ میلیارد نفر می‌رسد نیز همین میزان است.

اردکانیان تصریح کرد: از ۱۵ سال پیش توجه جهانی به چگونگی اولویت‌بندی عرصه‌های کار در زمینه مدیریت آب شکل گرفت و اکنون پیش از آنکه به مدیریت تامین پرداخته شود، به مدیریت بهره‌وری و مدیریت مصرف توجه می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه نقصانی در دانش تامین وجود ندارد، بلکه اگر محدودیتی باشد در تامین منابع مالی است، گفت: عرصه بهره‌برداری یعنی چگونه از سرمایه‌گذاری‌های انجام شده، بهتر استفاده شود تا آب با تلفات کمتر و کیفیت بهتری به دست مصرف کننده برسد و اینکه مصرف کننده چگونه مصرف کند که با حجم آب کمتری نیازهای ضروری خود را بر طرف کند، در این صورت هر دو عرصه مدیریت بهره‌برداری و مدیریت مصرف شکل گرفته است.

وزیر نیرو با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک بین دو وزارتخانه نیرو و تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ۶ پروژه‌ای که در این قالب این تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های نیرو و تعاون، کار و رفاه اجتماعی تعریف شده، ناظر بر مدیریت بهره‌برداری و مدیریت مصرف است.

اردکانیان اظهار کرد: کشور ما شدیداً نیازمند پرداخت هر چه بیشتر به این دو عرصه در صنعت آب و انرژی است؛ چراکه آن اندازه که در عرصه تامین آب و انرژی طی چهار دهه اخیر سرمایه‌گذاری صورت گرفته و دانش توسعه یافته، این میزان توجه در عرصه بهره‌برداری و مصرف صورت نگرفته است.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: با اجرای این تفاهم‌نامه که ناظر بر مدیریت بهره‌برداری و مدیریت مصرف است، حدود ۲۳ هزار و ۶۰۰ شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می‌شود.

کد خبر 4761603

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت نیرو اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اشتغال زایی قیمت دلار بانک مرکزی ایران ایالات متحده آمریکا وزارت جهاد کشاورزی بورس بازار سهام قیمت نفت وزارت صنعت معدن و تجارت تولید نفت قیمت یورو دلار تحریم اقتصادی ایران صادرات غیرنفتی گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۸۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف غفارزاده با بیان اینکه افتتاح سد قیزقلعه‌سی به عنوان مهمترین طرح مرزی شمال غرب کشور با حضور آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران و الهام علی‌اف رئیس جمهور جمهوری آذربایجان طی روزهای آینده صورت خواهد گرفت، اظهار کرد: این طرح شامل توسعه سد مخزنی خداآفرین در ۱۹۶ کیلومتری پایین دست سد ارس با حجم ۱.۶ میلیارد مترمکعب، افتتاح سد بین‌المللی قیزقلعه‌سی و نهایتاً بهره‌برداری از کانال و شبکه پایاب به منظور آبیاری اراضی کشاورزی به وسعت ۷۴ هزار هکتار (۱۲ هکتار سهم آذربایجان‌شرقی و ۶۲ هزار هکتار سهم استان اردبیل) است که تماماً توسط دانش و توان فنی و مهندسی داخلی باز طراحی و اجرا شده است.

وی یادآور شد: احداث و بهره‌برداری از این پروژه علاوه بر تأمین آب اراضی شبکه پایین دست و رونق کشاورزی، اسباب توسعه اقتصادی منطقه و همچنین افزایش کیفیت محصولات کشاورزی و توسعه گردشگری را فراهم خواهد آورد.

غفارزاده با اشاره به دستاوردهای مهم اجرای این طرح به عنوان یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های آبیاری تحت فشار در منطقه گفت: اجرای این طرح موجب استفاده بهینه از منابع آب و خاک و تحقق حقابه‌های مرزی، تبدیل شیوه‌های سنتی کشاورزی به شیوه‌های مدرن و صنعتی و ساماندهی عشایر با افزایش درآمد خانوارها، ایجاد اشتغال برای ۴۰ هزار نفر و جلوگیری از مهاجرت و توسعه فعالیت صنایع جانبی و تبدیلی خواهد شد.

غفارزاده اضافه کرد: سد قیز قلعه‌سی در فاصله ۲۲۰ کیلومتری شمال شرقی شهر تبریز و در ۱۲ کیلومتری پایین دست سد مخزنی خداآفرین بر روی رودخانه ارس و در حد فاصل مرز جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای بهره‌برداری مشترک احداث شده است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی با اشاره به پیچیدگی فنی و اجرای تجهیزات هیدرومکانیکال این پروژه خاطرنشان کرد: این سد از نوع خاکی با هسته رسی به طول تاج ۸۳۴ متر و ارتفاع ۳۷ متر و ۲ واحد نیروگاهی ۴۰ مگاواتی با انرژی قابل استحصال سالیانه ۲۷۰ گیگاوات ساعت در دو طرف است.

غفارزاده خاطرنشان کرد: طراحی این سد براساس سیلاب ۱۰ هزار ساله معادل سه هزار و ۴۴۰ مترمکعب بر ثانیه بوده که از طریق مجاری تخلیه‌کننده تحتانی و سرریزهای رادیال گیت در طرفین در نظر گرفته شده است.

کد خبر 6098721

دیگر خبرها

  • پایانه قدیم شرق تهران نعطیل می‌شود/ جزییات
  • بهره‌برداری از ۱۲۶۷ پروژه در مناطق در قالب پویش امیدوافتخار
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در دو سال نیم گذشته به بهره برداری رسید
  • بهره‌برداری از ۱۵۰ پروژه در منطقه ۱۵ با اعتبار ۸۲۴ میلیاردی
  • آیین بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان پسماند شهرداری اصفهان آغاز شد
  • خط انتقال آب جدید شهر زاینده‌رود بهره‌برداری شد
  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان
  • بهره‌برداری از چمن مصنوعی پارک درخشان تا یک ماه آینده