Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقازاده روز شنبه در جلسه شورای مدیریت و برنامه ریزی استان در اراک، اظهار داشت: دو ماه گذشته طرح ۵۵ متری شهر اراک در جلسه شورای معماری ایران لغو شد و توسط شورای مدیریت برنامه ریزی استان پیشنهادی مبنی بر طرح جایگزین برای ۵۵ متری مطرح شد.

وی ادامه داد: در طول دو ماه گذشته مشاور، کارشناسان شهرداری، معاونت عمرانی، راه و شهرسازی و سایر دستگاه ها مطالعاتی را انجام دادند و در نهایت به معبر ۲۴ متری رسیدند که بخش هایی از آن در محدوده کوچه شکرایی و تک درختی اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مرکزی افزود: با توجه به تصویب طرح تعریض مسیر جایگزین ۵۵ متری در جلسه شورای برنامه ریزی استان باید به کمیته ای از شورای عالی شهرسازی ابلاغ شود که پس از تایید مورد ملاک عمل مدیریت شهری و شهرداری اراک قرار بگیرد تا بتوان اقدامات لازم را برای این مسیر انجام داد.

آقازاده گفت: تخریب های این مسیر ۴۵ ملک است و ۲۰۰ ملک و پلاک ها هم از یک و ۵۰ درصد در این مسیر تعریض قرار دارند که می توانند توافقاتی را با شهرداری داشته باشند.

وی بیان می کند: با حذف طرح ۵۵ متری و احداث پلاک در محدوده آن شاهد تراکم سنگین در سال های آینده خواهیم بود و اگر محوری جایگزین نشود، مشکلات بسیاری را برای شهر ایجاد می کند و محور ۲۴ متری کف انتظارات مردم اراک در این محدوده می باشد.

استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: در خصوص اضافه شدن محدوده شهر آشتیان نیز در شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر، قانون این اختیار را به شورای برنامه ریزی استان داده است. اما موجب اختلاف نظری بین شوراهای برنامه ریزی استانی و دبیرخانه شورای عالی شهرسازی است که با توجه به اعلام نظر صریح حوزه معاون حقوقی ریاست جمهوری، تصمیم شورای برنامه ریزی استان در این خصوص باید ملاک عمل قرار گیرد.

کد خبر 4761694

منبع: مهر

کلیدواژه: استاندار مرکزی مدیریت شهری بوشهر بارش باران ایلام گرگان خطبه های نماز جمعه شهرکرد مشهد اربعین 98 پدافند غیرعامل بیرجند شهادت امام رضا ع سانحه تصادف قزوین استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۹۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد

داود شایقی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این اعتبار برای پروژه های مهم و زیربنایی استان اردبیل به صورت نقدی به حساب دستگاه های اجرایی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور واریز شده است.

وی خاطرنشان کرد: این منابع با پیگیری های هفتگی استاندار اردبیل از تهران و عنایت سازمان برنامه و بودجه به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل نیز به صورت جدی پیگیر جذب این منابع بود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل بیان کرد: ۱۶ هزار میلیارد تومان نیز به صورت سرجمع به حساب وزارتخانه های بهداشت، راه و شهرسازی، نیرو و بنیاد مسکن و نوسازی مدارس توسط سازمان برنامه و بودجه کشور به خزانه داری کشور ابلاغ شد که امیدواریم دستگاه های اجرایی اردبیل با پیگیری مستمر سهم خود را از این منابع دریافت کنند.

شایقی ادامه داد: در جلسه اخیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان استاندار اردبیل از مدیران دستگاه های اجرایی خواست تا با پیگیری سهم استان گزارش خود را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی اردبیل اعلام کنند.

وی به تخصیص های ابلاغ شده از سوی سازمان برنامه و بودجه به خزانه داری کشور تا دوم اردیبهشت ماه اشاره کرد و گفت: برای توسعه بیمارستان ولیعصر مشگین شهر یک میلیارد تومان و احداث بیمارستان نجف زاده نیز ۵ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: پروژه عظیم راه آهن اردبیل مراحل پایانی خود را سپری می کند و با هدف تکمیل این پروژه ریلی مهم ۶۰۰ میلیارد تومان منابع اختصاص یافته است.

شایقی تصریح کرد: بیشترین تخصیص منابع بعد از راه آهن مربوط به توسعه بزرگراه هاست که محور سه راهی مشگین به سه راهی سربند و بزرگراه مشگین شهر به اردبیل هر کدام ۲۵ میلیارد تومان منابع دریافت می کنند تا شاهد تکمیل و یا سرعت اجرایی این پروژه ها باشیم.

وی اظهار کرد: برای تکمیل تونل حیران ۴۰ میلیارد تومان، بزرگراه اردبیل – سرچم ۵۰ میلیارد تومان، راه کلور – درام ۹ میلیارد تومان و بهسازی محور رضی – امیرکندی – گرمی – بیله سوار ۱۵ میلیارد تومان اعتبار اخیرا ابلاغ شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: برای تاسیسات فاضلاب شهر اردبیل ۴۰ میلیارد تومان و تاسیسات فاضلاب شهر پارس آباد ۲۵ میلیارد تومان از سوی سازمان برنامه و بودجه و ابلاغ به خزانه داری تخصیص می یابد.

شایقی خاطرنشان کرد: برای آبرسانی به شهر اردبیل یک میلیارد تومان و آبرسانی به مشگین شهر ۲۰ میلیارد تومان اختصاص یافت تا این طرح ها با توجه به شرایط حساس آبرسانی در فصل گرم سال به سرعت عملیاتی شود.

وی از تخصیص ۱۲۰ میلیارد تومان منابع برای تکمیل سه سد مخزنی در استان خبر داد و بیان کرد: برای سد گیوی ۸۰ میلیارد تومان، سبلان مشگین شهر ۳۰ میلیارد تومان و سد هشحین خلخال نیز ۱۰ میلیارد تومان منابع ابلاغ شده تا شاهد عملیاتی شدن این پروژه ها باشیم.

کد خبر 6088657

دیگر خبرها

  • به حقوق قشر کارگر توجه شود
  • تأکید بر توجه معلمان به مسائل آموزشی
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • بازدید سرپرست مدیریت و برنامه‌ریزی فارس از طرح‌های عمرانی خرامه
  • ۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • پیگیری و اجرای پروژه‌ها بر اساس زمان‌بندی در اولویت مدیران باشد
  • تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری