Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان جنوبی گفت: قرار است کشت ۴۰ هزار هکتار خارشتر در استان نهادینه شود که تا پایان سال جاری ۲ هزار هکتار خارشتر کشت خواهد شد. ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۵ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدصادق معتمدیان شامگاه شنبه در جلسه ستاد گلخانه‌های استان اظهار داشت: بحث کشت‌های گلخانه‌ای یکی از برنامه‌های مهم استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کشت گلخانه‌ای در مدیریت منابع آب، صرفه جویی آب، افزایش درآمد و اشتغال تاثیرگذار است گفت: امیدواریم این طرح بزرگ در استان عملیاتی شود و از ظرفیت‌های استان در این خصوص استفاده کرد.

استاندار خراسان جنوبی افزود: یکی از اهداف ستاد گلخانه‌های استان نیز روان سازی است و باید خدمات به سرعت ارائه شود و در خصوص ترویج و توسعه کشت‌های گلخانه‌ای باید آموزش‌های لازم به مردم داده شود.

معتمدیان تصریح کرد: باید از استان‌های موفق در کشت‌های گلخانه‌ای بازدید و از تجربیات آن‌ها استفاده کرد و تبادل نظر بهتری در کشت گلخانه‌ای داشته باشیم.

وزیر جهاد کشاورزی: سطح گلخانه‌های کشور به 20 هزار هکتار افزایش می‌یابد‌گلخانه بزرگ گل رز یاسوج با حضور وزیر جهاد کشاورزی افتتاح شد

وی با بیان اینکه برای شهرک‌های گلخانه‌ای نیز از ظرفیت دانشکده کشاورزی و ظرفیت‌های علمی استان استفاده می‌شود ادامه داد: امسال برای کشور ایجاد 5 هزار هکتار گلخانه پیش بینی شده که از این تعداد یک هزار هکتار در خراسان جنوبی است.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه رقم قابل توجهی نیز برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک گلخانه‌ای استان در نظر گرفته شده است خاطرنشان کرد: در راستای مدیریت آب استان نقشه راهی نبوده اما امسال سند سازگاری با کم آبی در خراسان جنوبی به عنوان استان پایلوت تصویب شده است.

معتمدیان اظهار کرد: با توجه به اقلیم خاص و تونل‌های بادی استان طراحی سازه‌های اختصاصی مهم است و هزینه‌های ساخت سازه‌ها را پایین آورده تا برای گلخانه‌داران توجیه داشته باشد.

وی با بیان اینکه صندوق توسعه ملی اعلام آمادگی کرده که بدون سقف در بخش گلخانه‌ای وام دهد افزود: در موضوع خارشتر نیز تفاهم‌نامه‌ای با ستاد اجرایی فرمان امام منعقد شده که خراسان جنوبی تبدیل به منطقه هاپ شتر تا پایان دولت دوازدهم شود.

استاندار خراسان جنوبی گفت: قرار است کشت 40 هزار هکتار خارشتر در استان نهادینه شود که تا پایان سال جاری 2 هزار هکتار خارشتر کشت خواهد شد.

انتهای پیام/ ع

R41348/P1494/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۹۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی

یعقوعلی نظری استاندار خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی یکی از مهم‌ترین نماد‌های اقتصاد بدون نفت کشور و بر این اساس بیش از ۹۵ درصد اقتصاد استان در اختیار بخش خصوصی است.

او افزود: در استان رشد بیمه بیکاری نداریم و این در حالیست که سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۱۶ درصد کاهش در این حوزه داشتیم و این در حالی است که میانگین نرخ بیکاری در استان ۶.۲ است.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در این نمایشگاه چندین مجموعه ارزشی استان و از جمله زنجیره ارزش «زیارت و گردشگری» و «فولاد» به مخاطبان معرفی می‌گردد.

نظری با اشاره به رویکرد تشکیل زنجیره‌های ارزشی، بیان کرو: یکی از مزیت‌هایی که خراسان رضوی نسبت به سایر استان‌های کشور دارد، وجود بارگاه منور رضوی است که مزیتی را برای این خطه به شمار می‌رود و این امر مهم را یک ظرفیت مهم و استثنایی می‌دانیم.

او با تاکید بر اینکه موضوع زیارت یک زنجیره ارزش است، تصریح کرد: با استفاده از این ظرفیت، به وسیله موضوع زیارت و تشرف به بارگاه منور رضوی بسیاری از مسائل اجتماعی و اقتصادی ما حل می‌شود.

استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: مزیت دیگر استان خراسان رضوی معادن آن است و ۳۰ درصد از سنگ آهن فولاد کشور در استان خراسان رضوی و شهر خواف تامین می‌شود.

نظری با بیان اینکه مسئله ترانزیت از دیگر زنجیره‌های ارزش استان خراسان رضوی است، اظهار کرد: کوتاه‌ترین بخش مربوط به کریدور شمال به جنوب در شرق کشور واقع شده که مبدا آن چابهار است؛ لذا این کریدور از شرق کشور امتداد پیدا می‌کند و به کشور روسیه و کشور‌های آسیای مرکزی می‌رسد و ظرفیت ترانزیتی خوبی برای ایران ایجاد می‌کند.

او با بیان اینکه خراسان رضوی یک استان با سابقه در کشاورزی و فراورده‌های آن است افزود: بیشتر صنایع غذایی کشور، در استان خراسان رضوی فعالیت می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است
  • فرش قرمز خراسان شمالی برای سرمایه گذاری
  • دستاوردهای علمی مرهون تلاش معلمان و اساتید دانشگاه است
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • احداث سردخانه ۲ هزار تنی در استان خراسان جنوبی
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت