Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@20:36:02 GMT

قبل از بعدی ، کتابی برای نیمکت‌نشینان مقاوم

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۶۰۱۳۴

قبل از بعدی ، کتابی برای نیمکت‌نشینان مقاوم

"من خود یکی از همین «نیمکت نشین‌های مقاوم » هستم و حتی حالا هم که میز و نیمکت‌های دیگری را تجربه کرده‌ام هنوز همان مقاومت را دارم. وقتی شروع به نوشتن این یادداشت‌ها کردم همان اول، همه‌ی این احساسات به سراغم آمد. اما خیلی زود به خاطر آوردم مقاومت ما یکی هم به این علت بود که بزرگ‌ترها در گفته‌ها و نوشته‌های‌شان همه چیز را چنان با «قطعیت» مطرح می‌کردند که جایی را برای طرح هیچ امکان دیگری باقی نمی‌گذاشتند، به همین خاطر، در لحظات نوشتن این «نیمکت نوشته‌ها » سعی کرده‌ام جملات را با افعال غیر قطعی بنویسم".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتاب تازه‌ منتشر شده‌ی "قبل از بعدی"  نوشته سید ضیاء الدین شفیعی با این دو پاراگراف آغاز می‌شود . این کتاب ، گزینشی موضوعی از دستنوشته های بسیار نویسنده است که اگرچه به‌ظاهر «کم‌حجم و ساده» می نماید اما هنگامی که به سطور آن با «دیدة دل» نظر بیاندازی، از حقایق اخلاقی «نهفته در کتاب»، سرشار از وجد میشوی.

از برگ‌های کتاب، هر چه بیشتر میخوانی، بیشتر باور می‌کنی که اثر حاضر، به هوشمندی و کاملاً مناسب و متناسب با حوصلة امروزة گروه سنی مخاطب آن تدوین شده است.

نویسنده (که خود نیز فرزندانی نوجوان و جوان دارد)، نیاز مخاطبانش را از نزدیک درک کرده و پاسخ آن نیازها را در وجوه اخلاقی پیشنهاد می‌کند.

در ابتدای هر قطعه از کتاب، مسئلة اصلی مطرح و در انتهای آن، سؤالی صریح دربارة همان موضوع گفته می‌شود و به خواننده این اختیار را میدهد تا کُنه مطلب را بکاود و به نتیجة مطلوب برسد ، بی آنکه از نویسنده، «باید» و «نباید»های رایج را بشنود یا از چالشی به چالشی دیگر مبتلا شود.

نثر کتاب برای رسیدن به چنین مقصدی بسیار استادانه انتخاب شده نثری روان و در عین حال هنری و قابل درک برای گروه سنی مورد نظر و سنینی دیگر به آن معنا که نه نثری ژورنالیستی است نه نثری مقید که درک اش مشکل باشد.

نویسندة کتاب، با ارایة قطعه‌هایی اخلاقی و اجتماعی ـ با سهلترین روش ـ خوانندة نوجوان و جوان را به مسیر تعالی روحی و دریافت‌های آرامش بخش و مفید، سوق می‌دهد و سنگینی التهابها و اضطرابهای جامعة «پول سالار» را از دوشش برمی‌دارد.

نویسنده در مورد این اثر می گوید : کتاب در واقع تلاشی است در پاسخ به این چالش من با خودم که اگر کسی مثل من بخواهد  و یا نه اصلاً مجبور باشد نتیجه‌ی سرگردانی‌ها و تجربه‌هایش در حوزه‌های مختلف دانش و زندگی‌ را برای نوجوانان و جوانان سرزمین‌اش بنویسد طوری که آن‌ها هم راغب به خواندنش بشوند چه  باید بنویسد.

وی یاداور می شود: این یادداشت‌ها را پیش از این در چندین دبیرستان و مدرسه‌ی راهنمایی دخترانه و پسرانه خوانده‌ام وخوانده‌اند و نتیجه‌ی شوق‌آوری برایم داشته و پیش از همه خوشحالم که هنوز فرزندان سرزمینم را می‌فهمم.

استاد عبدالعظیم صاعدی که خود یکی از پیشکوتان ادبیات دینی این سرزمین است درباره کتاب «قبل از بعدی» نوشته است:

در بخش‌های گوناگونِ این اثر، با برشهایی از زندگی روبه‌روییم که نگرشی کاملا امروزین دارند... و خواننده را با «تکامل جوییهای بهبودبخشِ جان»، همراه میکند.

به همین دلیل، میتوان در چشم مخاطبان کتاب (نوجوانان و جوانان)، برق شوق را از درک مفاهیم پاک اخلاقی مشاهده کرد... زیرا نویسنده، بارها وی را به مکاشفه‌های ذهنی ـ قلبی رهنمون میشود.

وی در جای دیگری از یادداشت خود درباره‌ی این کتاب آورده‌ است :کتاب، اثری بی حبّ و بغض است و دور از تنگنظریهای گزنده و تعصبهای ناگوار است.

و این مهم، در روزگار محبوس در کژنگریهای فرهنگی، غنیمت «نوازشگر»ی است.

سید ضیاءالدین شفیعی دهم اردی‌بهشت ۱۳۴۴ (از پدر و مادری گیلانی) در مشهد متولد شد و در آغاز دهه ۶۰ در شهرستان رودسر گیلان اقامت گزید. در همان سال‌ها به ادبیات گرایش پیدا کرد و پس از انتشار آثارش در روزنامه‌ها و مجلات، آثارش به شکل کتاب در قالب‌های شعر، نثر و داستان منتشر شد. شفیعی ابتدا لیسانس پیرا پزشکی و سپس فوق لیسانس ارتباطات و سرانجام دکترای ادبیات فارسی گرفت. نخستین کتابش در سال ۱۳۷۲ با نام «سرود مرد غریب» منتشر شد. او اکنون در تهران ساکن است و به دهه سوم زندگی ادبی خود رسیده است. از جمله آثار دیگر او می‌توان به 'من مرگ را او خطاب می‌کنم' ، 'سکوت آزاد است' و 'چهار عنصر بیدل' ، ' گسستگی'، 'شاعر شدن، محال یا ممکن' اشاره کرد.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۰۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) ساعت فوق‌مقاوم شیائومی با ۱۵ استاندارد نظامی

بلک‌شارک که یکی از برند‌های زیرمجموعه‌ی شیائومی محسوب می‌شود، ساعت هوشمند مقاوم جدیدی به‌نام GS ۳ معرفی کرد.

به گزارش خبرآنلاین، ساعت فوق مقاوم GS ۳ به صفحه‌نمایش اولد ۱٫۴۳ اینچی ۶۰ هرتزی و دکمه‌ی چرخان مجهز است. حداکثر روشنایی نمایشگر به ۶۰۰ نیت می‌رسد و پوششی از جنس شیشه‌ی گوریلا گلس از آن محافظت می‌کند.

ساعت هوشمند GS ۳ بیش از ۱۰۰ فعالیت ورزشی را پوشش می‌دهد و توانایی اندازه‌گیری ضربان قلب و سطح اکسیژن خون را دارد. جدیدترین ساعت هوشمند شیائومی می‌تواند کیفیت خواب کاربران را پایش کند.

ساعت GS ۳ از GPS داخلی استفاده می‌کند و تا فشار پنج اتمسفر (عمق ۵۰ متری) در برابر نفوذ آب مقاومت دارد. ساعت هوشمند مورد بحث موفق به کسب گواهی IP ۶۹ K شده و حتی برای استفاده در محیط‌هایی با دما و فشار آب بالا هم مناسب است.

محصول جدید بلک‌شارک براساس استفاده‌ی هر فرد، واچ‌فیس‌های مخصوصی را به او پیشنهاد می‌دهد. ساعت از هوش مصنوعی بایدو استفاده می‌کند و می‌تواند به‌کمک دستیار صوتی این شرکت به خواسته‌ی کاربران پاسخ بدهد.

ساعت فوق مقاوم GS ۳ از NFC و تماس صوتی پشتیبانی می‌کند و می‌تواند سطح نویز را کاهش بدهد. ساعت نام‌برده برای قرار گرفتن در بین ساعت‌های هوشمند فوق مقاوم، ۱۵ گواهی‌نامه‌ی نظامی مختلف را گذرانده است.

ساعت GS ۳ به‌لطف باتری پرظرفیت و پردازنده‌ی کم‌مصرفش شارژدهی ۲۱ روزه دارد و برای استفاده‌های طولانی‌مدت، گزینه‌ای مناسب به‌حساب می‌آید. قیمت ساعت هوشمند جدید GS ۳ حدود ۷۰ دلار اعلام شده است و این محصول درحال‌حاضر فقط در بازار چین به‌فروش می‌رسد.

دیگر خبرها

  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز درگذشت
  • نویسنده سرشناس ایرانی در ۶۳ سالگی درگذشت
  • محمدعلی علومی درگذشت + سوابق
  • محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت
  • (تصاویر) ساعت فوق‌مقاوم شیائومی با ۱۵ استاندارد نظامی
  • جای خانواده‌های این جانبازان در بهشت است
  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز
  • انتشار کتابی از عدنان غُریفی در اولین سالگرد درگذشتش
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند