Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-04@20:03:21 GMT

رونمایی از هیوندای توسان چینی! (+تصاویر)

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۶۰۲۰۶

رونمایی از هیوندای توسان چینی! (+تصاویر)

عصرایران- پکن هیوندای موتور -گروه مشترک خودروسازی هیوندای و بایک(گروه خودروسازی پکن)- از فیس لیفت جدید هیوندای توسان ویژه بازار چین رونمایی کرده است که در مطلب امروز به معرفی آن خواهیم پرداخت.

گروه خودروسازی پکن هیوندای فعالیت خود را از سال 2002 آغاز کرده و سهم هر یک از کمپانی های هیوندای و بایک در این ائئلاف برابر با 50 درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود 15 هزار نیرو برای این مجموعه فعالیت می کنند و دفتر مرکزی آن نیز در پکن قرار دارد.

توسان یکی از محصولات باسابقه در خط تولید هیوندای است که نسل اول آن در سال 2004 وارد بازار شد و بدنبال آن نسل دوم در سال 2010 و نسل سوم در سال 2017 معرفی شد.

توسان 2019 خودرویی است که ویژگی های خود را به عنوان یک کراس اوور چابک به نمایش گذاشته است.

هیوندای توسان 2019

اما در نمایشگاه خودروی چنگدو (چین) یک فیس لیفت جدید از توسان ارائه شد که براساس اطلاعات ارائه شده؛ این نمونه فقط ویژه بازار چین و توسط پکن هیوندای تولید خواهد شد.

طراحی

توسان ویژه بازار چین در بخش دماغه تغییراتی را به نمایش گذاشته که هر چه بیشتر آنرا به محصولات چینی یا بهتر بگوئیم طراحی مورد علاقه چینی ها نزدیک کرده است!

شاید موافقان این طراحی بگویند که الگویی از هیوندای پالیسید برای این فیس لیفت استفاده شده اما تفاوت ابعاد خودروی مذکور با توسان را در نظر داشته باشید تا مشخص شود اینجا همه چیز بطور اغراق آمیزی بزرگ تر به نظر می رسد!

پالیسید

 از برجستگی بیشتر هودلاین ها(خطوط روی درپوش موتور) تا قاب گریل(جلوپنچره) و بافت نرده ای داخل آن و البته تغییراتی که در شکل بامپر(سپر) ایجاد شده است. جزئیات داخلی چراغ های جلو نیز بروزرسانی شده است.

محل قرارگیری مه شکن ها در بامپر جلو کاملا به شکل جدید درآمده و بخشی از ادامه نوار ال ایی دیی چراغ جلو نیز در آن ادامه یافته است. باتوجه به نقدهای موجود؛ اگر تولیدکنندگان این خودرو مقداری در الگوی قاب گریل و بافت آن تجدیدنظر می کردند قطعا نتیجه نهایی به مراتب بهتر بود. گوشه های تیز قاب گریل که در طرفین به زیر چراغ ها رسیده یکی از چالش های اصلی طراحی این بخش است.

در نمای جانبی غیر از افزایش طول تغییر خاصی مشاهده نمی شود؛ همان خط شانه با شیب تند، فلیرهای پلاستیکی هلال فندر(گلگیر) و در نهایت رینگ های 18 اینچی آلومنیومی مهمترین عناصر فعال در این بخش از نمای توسان فیس لیفت هستند.

از نظر ابعاد افزایش 65 میلیمتری در طول (4545 میلیمتر)خودرو گزارش شده است. اما سایر ابعاد شامل عرض 1850 میلیمتر، ارتفاع 1655 میلیمتر و فاصله بین محورها 2670 میلیمتر بدون تغییر مانده است.

اما در نمای عقب تغییراتی را در شکل چراغ ها شاهد هستیم که بلافاصله ذهن مخاطب را به سمت طراحی کیا اسپورتیج هدایت می کند که با نسخه جهانی توسان 2019 مقداری متفاوت است.

کابین و امکانات هوشمند

فضای داخل کابین بویژه از منظر طراحی نشانگر آمپر و نمایشگر سیستم سرگرمی تغییرات مهمی دارد. در این بخش فیس لیفت توسان هرچه بیشتر به مفهوم یک خودروی دیجیتال نزدیک شده است. نشانگر دیجیتال آمپر و اطلاعات ایمنی/موتور که جایگزین نوع سنتی آن در مدل جهانی توسان 2019 شده و همچنین یک نمایشگر لمسی 10.25 اینچی ویژه تنظیمات سیستم سرگرمی و دوربین های محیطی جلب نظر می کنند.

این محصول مجهز به سامانه تمام چرخ محرک هوشمند اختصاصی هیوندای است. همچنین از سیستم ارتباطی هوشمند بایدو  2.0 در آن استفاده شده که این اکوسیستم هوشمند می تواند تمامی بخش خودروها را کنترل کرده و همچنین اتومبیل را به شبکه هوشمند خانگی متصل کند.

سانروف، شارژ بی سیم، خروجی برق و یو اس بی، تهویه مطبوع هوشمند، ورود بدون کلید، استارت دکمه ای، کنترل برخی تنظیمات خودرو در تلفن هوشمند و ... بخشی از ویژگی های این خودرو هستند که با توجه به تریم می تواند تغییراتی داشته باشند.

از امکانات دیگر توسان فیس لیفت بازار چین می توان به نوربالای اتوماتیک، کروز کنترل هوشمند دوربین محیطی 360 درجه، هشدار برخورد از جلو، هشدار خروج از خط و دستیار رانندگی در خطوط و سنسور دنده عقب اشاره کرد.

 

پیشرانه

در این مخصول از موتور 1.6 لیتری توربو با خروجی 175 اسب بخار و گشتاور 265 نیوتن متر استفاده شده است. این مجموعه با جعبه دنده 7 سرعته اتوماتیک دوکلاچه هماهنگ شده است. این خودرو طی 9.2 ثانیه از حالت توقف به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت می رسد.

مصرف سوخت این خودرو در مدل دیفرانسیل جلو برابر با 6.7 لیتر برای هر 100 کیلومتر و در مدل تمام چرخ محرک برابر با 7.2 لیتر است.

اطلاعات مربوط به بخش امکانات هوشمند و همچنین بخش فنی هنوز به شکل کامل و دقیق ارائه نشده است بنابراین برخی از موارد مورد اشاره می تواند تغییراتی را همراه داشته باشد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: توسان هیوندای بایک خودرو عصرایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۰۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!

به گزارش تابناک اقتصادی؛ آمار گمرک نشان می‌دهد در یک سال گذشته، حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار ارز برای دو شرکت بزرگ مونتاژکار خودروی چینی در داخل کشور تامین شده است. بر اساس آمار اعلام شده؛ نخست شرکتی است که با زیرمجموعه مرتبط با خود، بیش از یک میلیارد و ششصد و سی میلیون دلار دریافت کرده است و شرکت دوم نیز با مجموعه مرتبط با خودش، حدود ۸۹۷ میلیون دلار ارزبری داشته است تا خودرو‌های مونتاژی چینی  خود را راهی بازار کند؛ بنابراین با حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار خروج ارز از کشور، به طور تقریبی به مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی گران قیمت در بازار داخلی ختم شده است.

رقم مونتاژ حدود ۲۵۰ هزار خودرو با خروج حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در شرایطی است که مهندسان صنعت خودرو اذعان می‌کنند که با حدود ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار می‌توان یک میلیون خودرو در داخل کشور ساخت؛ این در شرایطی است که برای واردات همین مقدار خودرو (یک میلیون خودروی مشابه و هم کلاس تولیدی در داخل) باید تقریبا ۱۳ میلیارد دلار از کشور خارج شود!

بنابراین با یک حساب و کتاب ساده می‌توان نتیجه گرفت که در ازای خروج ۲.۵ میلیارد دلار برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودرو، می‌توان حدود ۷۰۰ هزار خودرو در داخل تولید کرد. رویکردی که به جهت تقویت تولید ملی و اشتغال زایی در داخل کشور بسیار با اهمیت است و همواره مورد تاکید رهبر انقلاب در راستای جهش تولید داخلی بوده است.

اما آنچه در این شرایط باعث ایجاد حواشی در خصوص سازوکار تخصیص ارز برای مونتاژکاران در مقابل تولیدکنندگان داخلی از جمله قطعه سازان شده، این است که برای سیاست گذار صنعت و حوزه ارز، حمایت از کدام گروه اهمیت دارد؟ مونتاژکار تولیدات کشوری نظیر چین یا قطعه ساز داخلی که علاوه بر تامین نیاز صنعت خودرو ایجاد اشتغال هزاران کارگر ایرانی و حال مشکل معیشت آنان  – کاهش قیمت برای مصرف کننده – تامین قطعات و خدمات بعد از فروش با حداقل هزینه و مهم‌تر از همه بومی کردن دانش خودرو سازی را ممکن کند؟

مساله و حواشی‌ای که حالا به وزارت صمت به عنوان متولی صنعت کشور نیز کشیده شده است و عباس علی آبادی وزیر صمت درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفته است: "من هم این را شنیده ام، اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند."

علی آبادی تاکید داشته است: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت‌های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت‌ها خواسته ایم که پیش برنامه‌ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد. وزیر صمت افزوده است: به همکاران خود دستورات تازه‌ای دادم که این روند را شتاب دهند تا نگرانی‌های پیش آمده از بین برود.

به گفته علی آبادی وزیر صمت؛ سیاست‌های تخصیص ارز و محدودیت‌های وضع شده در جهت بهبود اوضاع است و هدف ما اینست که ضمن اینکه حداکثر بهره را از ظرفیت‌های داخلی می‌بریم نیاز‌های جامعه را هم برطرف کنیم بنابراین باید در واردات و تولید سیاستگذاری انجام دهیم که در نهایت منفعت مردم را تامین کند.

در این خصوص یادآوری می‌شود سال جاری را مقام معظم رهبری سال جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری و تنها در ۱۵ روز اول سال جاری در سه سخنرانی ایشان نسبت به تبیین ضرورت تولید ملی و تقویت ان با مشارکت مردم بصورت کامل نسبت به اهمیت منافع و ضرورت این موضوع بیان فرمودند.

انتظار می‌رود با عبرت از تخصیص ارز در سال گذشته که مورد انتقاد کارشناسان قرار گرفت، سیاست‌های جدید برای تخصیص ارز در مسیر تقویت تولیدات بومی در وزارت صمت صورت گیرد.

خاطر نشان می‌شود بر اساس آمار گمرک، در سال گذشته ۶۶ میلیارد و ۲۰۴ میلیون دلار ارز بابت واردات کالا به کشور، تخصیص و تامین شده است. این میزان خروج ارز از کشور برای صد شرکت نخست واردکننده برابر با ۲۴ میلیارد و ۶۰ میلیون دلار است که در این میان، حضور شرکت‌های خودروساز داخلی و شرکت‌های مونتاژکار خودرو حواشی‌ای به همراه داشته است.

 

دیگر خبرها

  • رکورد قیمت خودروی چینی در ایران شکسته شد
  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟
  • دوربین‌های هوشمند جاده‌ای چگونه تخلف و سرعت خودرو‌ها را ثبت می‌کنند؟
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • (تصاویر) رونمایی چینی‌ها از تسلا سایبرتراک فیک!
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند