Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-01@13:44:49 GMT

تصویب دستورالعمل‌های درمان بیماری CF

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۶۰۲۹۸

محمدرضا مدرسی فوق تخصص ریه کودکان در نشست خبری دوازدهمین همایش بیماری‌های متابولیک ارثی و غدد کودکان با بیان اینکه بیماری CF یکی از شایع‌ترین بیماری‌های ژنتیک مغلوب به شمار می‌رود، اظهار داشت: بر اساس آمار از هر 2500 نفر یک نفر به این بیماری مبتلا می‌شوند و بررسی‌های  ما نشان می‌دهد که آمار متبلایان در کشور ما نیز مشابه کشورهای اروپایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی-​ وی با بیان اینکه آمار دقیقی از تعداد مبتلایان به بیماری CF در کشور ما وجود ندارد، اظهار داشت: تخمین زده می‌شود که 5 هزار کودک مبتلا به این بیماری در کشور ما وجود داشته باشد.

وی درباره این بیماری گفت: این بیماری به صورت ژنتیکی بروز می‌کند و نوزاد پس از تولد دچار اختلالات و تخریب ریه می‌شود که نیازمند دریافت خدمات درمانی است. این بیماران از لحاظ مغزی و حرکتی هیچگونه مشکلی ندارند و تنها دچار اختلالات تنفسی هستند.

* کمک 24 میلیارد تومانی وزارت بهداشت به بیماران CF

رئیس انجمن CF ایران اظهار داشت: در سه ماهه اخیر وزارت بهداشت برای کمک به درمان این بیماران 24 میلیارد تومان بودجه اختصاص داده است و این بیماران می‌توانند خدمات بستری،‌ آزمایش و دریافت برخی از داروها را به صورت رایگان دریافت کنند.

وی ادامه داد: به طور معمول هزینه درمان هر یک از این بیماران 5 الی 7 میلیون تومان در ماه تخمین زده می‌شود اما توجه داشته باشید که با کمک وزارت بهداشت اکثر خدمات دریافتی آنها رایگان ارائه خواهد شد. همچنین اکثر داروهای این بیماران در کشور وجود دارد.

* نقش ازدواج فامیلی در بروز بیماری CF

مدرسی با اشاره به شیوع ازدواج‌های فامیلی در کشور توضیح داد: اینگونه ازدواج‌ها شانس ابتلا به بیماری CF را افزایش می‌دهد و لازم است خانواده‌ها قبل از ازدواج‌های فامیلی آزمایشات لازم را انجام دهند.

وی با بیان اینکه طی روزهای گذشته گایدلاین‌های درمان بیماری CF تصویب شده است،‌ اظهار داشت: پس از انجام اصلاحات این دستورالعمل‌ها به وزارت بهداشت ارسال و به مراکز درمانی ابلاغ می‌شود.

وی با بیان اینکه 13 دستورالعمل درمان و تشخیص این بیماری‌ها تصویب شده است، اظهار داشت: در این زمینه کشور را به 20 قطب درمان CF تقسیم‌بندی کردیم و برخی از استان‌ها نیز ادغام شدند.

*لزوم درمان گروهی بیماری CF

وی افزود: بیماری CF باید به صورت تیمی درمان شود و فوق‌ تخصص‌های ریه، غدد، فیزیوتراپی ، گوارش و تغذیه در درمان این بیماری نقش ایفا می‌کنند و اگر کار درمان به صورت گروهی صورت گیرد نتایج بهتری حاصل خواهد شد.

وی در پایان گفت: تا کنون 1200 بیمار CF در مرکز طبی کودکان پذیرش شده‌اند و خوشبختانه اکثر داروهای آنها در کشور تولید می‌شود و  بررسی‌های ما نشان می‌دهد که داروی بهبود این بیماران نیز کشف شده است که امیدواریم طی سال‌های آینده بتوانیم این دارو را با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور تولید کنیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بیماری فیزیوتراپی خانواده درمان بیماری کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۰۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است

بهرام عین اللهی٬‌ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: به رکورد ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان رسیده ایم. در بدو شروع به کار دولت سیزدهم  ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که امروز و بعد از دو سال و نیم به ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان افزایش یافته است.

او گفت: این افزایش یک رکورد محسوب می‌شود و  یکی از کار‌های بسیار خوب در زمینه پانسمان بیماران پروانه‌ای بود که امیدواریم با حمایت‌های بیشتر به تجاری شدن برسد و بتواند نیاز‌های کشورمان را تامین کند.

وزیر بهداشت تاکید کرد که حمایت از شرکت‌های دانش بنیان جزء کار‌های مهم این وزاتخانه است.

عین اللهی افزود: بنای ما بر این است که با تقویت دانش‌بنیان‌ها دارو‌های اکثر بیماری‌ها را تامین کنیم و در مورد تالاسمی هم همین موضوع مطرح است. بعضی از بیماران می‌گویند داروی داخلی استفاده نمی‌کنیم و حتما داروی خارجی می‌خواهیم که این موضوع را باید متخصصین تشخیص دهند. 

او گفت: اولویت ما حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای رفع کمبود‌های دارویی است. تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است.

وزیر بهداشت درباره چرایی رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گفت: در این سنین تمامی اعضای بدن کودک رشد تکاملی دارند و هرگونه نقصی می‌تواند تا پایان عمر با فرد بماند به همین دلیل با پیشنهاد وزارت بهداشت در هیئت دولت این موضوع به تصویب رسید و جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد که کودکان را در ۷ سال اول زندگی در مراکز دولتی به شکل رایگان درمان کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • تهران یکی از محروم‌ترین استان‌های کشور است
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد