Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور اسماعیل‌پور معاون علمی(آموزشی-پژوهشی) واحد همدان در گفت‌‌‌‌و‌‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره تولید محصولات دانش‌‌‌‌‌‌‌‌بنیان در این واحد دانشگاهی گفت: در مراکز رشد دانشگاه آزاد استان همدان موفق به تولید محصولات مختلفی چون کیت تشخیص سرطان دهانه رحم، یونیت دندان‌‌‌‌‌‌‌پزشکی و کیت تشخیص نیترات آب و تب کریمه کنگو شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمامی این محصولات برای اولین‌‌‌بار در کشور تولید شده و کلیه مجوزهای مربوط برای تجاری‌‌‌سازی این محصولات صادر و با جذب سرمایه‌‌‌‌‌‌‌گذار مناسب به زودی این تولیدات به بازار عرضه می‌‌شوند.

وی درباره تولید محصولات دانش‌‌‌‌بنیان در مراکز رشد واحدهای استان همدان تشریح کرد: تولید کیت‌‌‌‌‌‌‌‌های مختلف آزمایشگاهی با توجه به نوع تولید این محصولات و وارداتی بودن بخش زیادی از آن، منجر به خودکفایی در تامین این مواد مورد نیاز برای آزمایشگاه‌‌‌ها شده و علاوه بر اینکه مانع خروج ارز از کشور برای واردات این محصولات می‌‌‌‌‌‌شود، منجر به استقلال و عدم نیاز به بیگانگان نیز خواهد شد. بدون تردید، تولید محصولاتی از این دست در دانشگاه آزاد دستاورد بزرگ ملی برای این دانشگاه محسوب می‌‌‌‌شود.

معاون علمی(آموزشی-پژوهشی) واحد همدان در ادامه اظهار کرد: با توجه به بخشنامه سازمان مرکزی مبنی بر اولویت تامین محصولات مورد نیاز در واحدهای مختلف دانشگاهی، محصولاتی چون یونیت دندان‌‌‌‌‌‌پزشکی را می‌‌‌توان به واحدهای دندان پزشکی دانشگاه آزاد در سراسر کشور عرضه کرد.

اسماعیل‌پور یادآور شد: محصولات دیگری چون اسکوپ سنگ‌‌‌نما که مانع افتادن سنگ‌‌‌های ساختمانی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند همچنین تولید المان خنک‌‌‌‌‌‌‌‌کننده در حوزه مکانیک و طراحی بازی‌‌های کامپیوتری را در واحد همدان داریم که این محصولات هم در مرحله تجاری‌‌‌‌‌‌سازی و بازاریابی قرار دارند.

وی درباره طرح پایش و ماموریت واحدهای استان همدان در این طرح گفت: طرح پایش در دانشگاه آزاد، نشان‌‌‌‌دهنده دغدغه‌‌‌مند بودن این دانشگاه بزرگ کشور، نسبت به مشکلات و حل مسائل موجود بوده و مبنای اصلی این طرح بر آمایش سرزمین قرار گرفته است. نظام موضوعات طرح پایش در دانشگاه آزاد استان همدان دربردارنده موضوع مبل و منبت در واحد ملایر و صنایع تبدیلی در حوزه کشاورزی واحد همدان قرار گرفته است.

معاون علمی(آموزشی-پژوهشی) واحد همدان تصریح کرد: موضوع پایان‌‌نامه‌‌‌های دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد در واحدهای مربوط به استان همدان بر مبنای محورهای تعیین شده در نظام موضوعات متصل به طرح پایش قرار گرفته است. کلیه دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی هم باید پایان‌‌نامه‌‌‌های خود را بر مبنای همین محورها که منجر به توسعه صنعت چوب و کشاورزی در کشور می‌‌شود انجام دهند.

اسماعیل‌پور درباره طرح پویش و راه‌‌‌‌‌‌اندازی سرای نوآوری در واحد همدان گفت: طرح پویش و کار همراه با تحصیل، برای دانشجویان، منجر به توسعه مهارت‌‌آموزی و تربیت فارغ‌‌التحصیلاتی خواهد شد که جذب حداکثری در بازار کار و اشتغال را به دنبال خواهد داشت. باید برای اجرایی‌شدن طرح پویش همه با هم با عزمی راسخ گام برداریم. اکنون نیازمند تحول درونی اساسی در حوزه آموزش، پژوهش و فناوری هستیم و بدون تردید، کشور به این تحول نیاز دارد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیتی که در دانشگاه آزاد استان همدان داریم، توانمندی لازم برای ایجاد سرای نوآوری در حوزه آی تی و مبل و منبت در واحدهای دانشگاهی ما وجود دارد و در ماه‌‌‌های آینده، مجوز تاسیس این سراها صادر شده که این امر می‌‌‌تواند عاملی موثر در جذب دانشجوی بیشتر در واحدهای دانشگاه آزاد باشد که به نوعی نویددهنده مهارت‌‌‌آفرینی و اشتغال برای دانشجویان این دانشگاه است.

انتهای پیام/

188 / 188 معاون علمی(آموزشی-پژوهشی) واحد همدان منصور اسماعیل‌پور یونیت دندان‌‌‌‌‌‌پزشکی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: یونیت دندان پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۰۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدجواد فرهنگ رئیس مرکز حراست و مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه جمعی از مسئولان ضمن بازدید از امکانات و بخش‌های مختلف اداری واحد رامسر در جلسه هیئت رئیسه این واحد دانشگاهی شرکت کرد.

رئیس مرکز حراست و مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اهمیت حضور مجموعه حراست در واحد‌های دانشگاهی اظهار کرد: یکی از وظایف جدی مجموعه حراست صیانت و حفظ سرمایه‌های مادی و معنوی واحد‌هاست تا مدیر آن مجموعه بتواند با خیال راحت فعالیت‌های توسعه‌ای و پیشرفتی انجام دهد.

فرهنگ، هدف اصلی دانشگاه را تربیت نیروی متخصص و متعهد برای کشور دانست و عنوان کرد: در دانشگاه دو هدف عمده و چند هدف فرعی تعریف شده و در زمینه‌های تخصصی موضوع تولید علم و پژوهش و در حوزه تعهد هم مسئله رفتار و کردار انسانی است که در یک شخصیت باید متبلور شود.

وی افزود: نباید به دانشگاه به‌عنوان یک بنگاه اقتصادی و به دانشجو به‌عنوان‌ یک مشتری نگاه کرد و نگاه مشتری‌مداری و درآمدزایی نگاه خوبی نیست.

رئیس مرکز حراست و مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه یک استاد و یک هیئت علمی می‌تواند نظام دانشی را در یک دانشگاه متحول کند، ادامه داد: هدف برای یک‌ مجموعه بسیار مهم است و اگر این هدف برای هرکدام از ارکان مجموعه به درستی تعریف شود ساختار درستی هم متناسب با همان هدف طراحی خواهد شد.

فرهنگ متذکر شد: تولید دانش، تحقیق، پژوهش، انجام طرح پژوهشی و چاپ مقاله توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه به‌عنوان اهداف فرعی در دانشگاه تعریف می‌شوند که در نهایت منجر به دانش‌افزایی در جامعه خواهد شد و هرچه به سمت تولید دانش کاربردی حرکت کنیم آن دانش را تبدیل به سرمایه خواهیم کرد.

همت محمدنژاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر هم با ارائه گزارشی از این واحد دانشگاهی در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی و تربیتی به تشریح استراتژی‌ها و اهداف تدوین شده در آینده از قبیل افزایش تعداد دانشجو، توسعه و گسترش مدارس سما در مقاطع مختلف تحصیلی، تکمیل پروژه سوله ورزشی و احداث کمپ ورزشی و احداث مهمانسرا پرداخت.

دکتر فرهنگ با حضور بر سر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ضمن قرائت فاتحه با آرمان‌های امام و شهدا تجدیدپیمان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود
  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه