Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-29@16:49:49 GMT

۲۰ کشوری که از همه بیشتر سانسور می‌کنند!

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۶۰۸۶۹

صراط:

یک وبگاه انگلیسی بعد از بررسی درخواست‌های چندین ساله از گوگل درباره محتوای مطالب منتشر شده اینترنتی، از لیست ۲۰ کشوری که بیشترین درخواست‌ها برای حذف مطالب را داشتند، رونمایی کرد.

به گزارش فارس نتیجه بررسی شرکت انگلیسی «کامپری تِک» از داده‌های چندین ساله گوگل نشان می‌دهد که به رغم ادعاهای غرب درباره لزوم آزادی بیان، آمریکا و متحدانش کشورهایی هستند که بیشترین درخواست‌ها از گوگل را برای حذف مطالب منتشر شده در فضای اینترنتی را از گوگل مطرح کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

طبق گزارش خبری-تحلیلی کامپری تِک،  ۲۰ کشوری که در جهان حد فاصل جولای ۲۰۰۹ تا جولای ۲۰۱۸ بیشترین تعداد درخواست از گوگل برای حذف مطالب اینترنتی را داشتند، به شرح ذیل هستند:

۱- روسیه (۶۱۴۷۱ درخواست)

۲- ترکیه (۱۰۳۷۹ درخواست)

۳- آمریکا (۷۹۶۴ درخواست)

۴- برزیل (۶۴۵۵ درخواست)

۵- هند (۵۳۰۸ درخواست)

۶- بریتانیا (۳۸۹۴ درخواست)

۷- آلمان (۳۱۹۷ درخواست)

۸- فرانسه (۲۲۹۱ درخواست)

۹- کره جنوبی (۲۰۹۸ درخواست)

۱۰- ایتالیا (۱۶۹۱ درخواست)

۱۱- رژیم صهیونیستی (۱۴۳۶ درخواست)

۱۲- اسپانیا (۱۰۶۵ درخواست)

۱۳- کانادا (۷۶۸ درخواست)

۱۴- آرژانتین (۷۳۷ درخواست)

۱۵- ژاپن (۷۲۰ درخواست)

۱۶- چین (۶۲۷ درخواست)

۱۷- تایلند (۵۷۵ درخواست)

۱۸- استرالیا (۳۹۳ درخواست)

۱۹- هلند (۳۰۴ درخواست)

۲۰- پاکستان (۲۹۲ درخواست)

پایگاه اینترنتی «بیزینس اینسایدر» در گزارشی درباره این موضوع نوشته است: «هر ساله، موتور جستجوی گوگل صدها درخواست از سوی کشورهای جهان برای حذف مطالب دریافت می‌کند این درخواست‌ها یا به شکل احکام دادگاه هستند یا درخواست‌های رسمی و دیگر اشکال».

طبق گزارش این رسانه آمریکایی اغلب درخواست‌های این کشورها از گوگل بری حذف مطالب، با توسل به مسائل امنیت ملی و مطرح شدن مسائلی از قبیل «افترا» صورت گرفته است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سانسور وبگاه اینترنتی گوگل صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۰۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیناپس «آپاراتچی» و «آسمان غرب» و فیلمنامه «یادآوری» کریستوفر نولان در شماره جدید فیلم نگار

سیناپس فیلم‌های «تمساح خونی»، «آسمان غرب»، «پرویزخان»، «آپاراتچی» و «بی بدن»، فیلمنامه نویسی برای سریال در ایران و فیلمنامه کامل «یادآوری» نوشته کریستوفر نولان، از جمله مطالب منتشر شده در دویست و پنجاه و پنجمین شماره ماهنامه فیلمنامه نویسی فیلم‌نگار ویژه اردیبهشت ۱۴۰۳ هستند که در ۱۱۶ صفحه تقدیم علاقه‌مندان سینما و فیلمنامه نویسی شده است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در ابتدای بخش سینمای ایران سیناپس فیلم‌های «تمساح خونی»، «آسمان غرب»، «پرویزخان»، «آپاراتچی» و «بی بدن» را می‌خوانیم و سپس نقد و تحلیل‌هایی که نویسندگان مجله درباره این آثار نوشته‌اند. گفتگو با حسین تراب نژاد، یکی از فیلمنامه نویسان «آپاراتچی» و گفتگو با علی ثقفی، نویسنده و کارگردان «پرویزخان» از دیگر مطالب این بخش هستند.

پرونده موضوعی این شماره به فیلمنامه نویسی برای سریال در ایران اختصاص دارد که شامل مطالب خواندنی و متنوعی است از جمله: نگاهی به سریال‌های شبکه نمایش خانگی در ایران؛ آنچه در سریال نویسی ایران مورد توجه نیست، بررسی گونه‌های درام کارآگاهی در سریال‌های بعد از انقلاب، وضعیت فیلمنامه نویسی در سریال‌های شبکه نمایش خانگی، معضلات سریال سازی از منظر متن، زیرمتن و فرامتن، گفت‌وگوی جمعی پیرامون فیلمنامه نویسی برای سریال در ایران و....

بخش سینمای جهان با سیناپس روی علف‌های خشک، داستان آمریکایی و فراری آغاز می‌شود و با نقد و گفتگو‌هایی با خالقان این آثار ادامه می‌یابد.

مطالعه تطبیقی کتاب و فیلمنامه «مورد عجیب بنجامین باتن» و چطور خواننده را مجذوب فیلمنامه می‌کنید؟ عناوین صفحات «سینما ادبیات» و «تجربه‌های پراکنده» می‌باشند.

فیلمنامه کامل این شماره به «یادآوری» نوشته کریستوفر نولان اختصاص دارد که توسط حمید گرشاسبی به فارسی برگردانده شده است. نقدی بر این فیلمنامه، مطالب پایانی این شماره است.

دیگر خبرها

  • عکس| اقدام عجیب کاپیتان پرسپولیس در اینستاگرام/ عالیشاه همسرش را سانسور کرد
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • جدیدترین شماره فیلم‌نگار با خلاصه فیلمنامه «آپاراتچی» و «آسمان غرب» منتشر شد
  • سیناپس «آپاراتچی» و «آسمان غرب» و فیلمنامه «یادآوری» کریستوفر نولان در شماره جدید فیلم نگار
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • سیناپس «آپاراتچی» و «آسمان غرب» و فیلمنامه «یادآوری» در فیلم‌نگار
  • علم گرفتار سانسور و تبعیض رسانه‌ای/ وقتی اسمی از دانشمندان آسیایی و آفریقایی به میان نمی‌آید
  • خلبان نامداری که درخواستِ کم کردن درجه‌اش را داشت! + فیلم
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم