Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@03:22:50 GMT

سه دفتر تسهیل گری در قم فعال است

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۶۱۱۸۳

سه دفتر تسهیل گری در قم فعال است

رضا ملک‌زاده روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: این دفاتر در شهر قائم، امین‌آباد و محله دروازه ری فعالیت می‌کنند که هدف از راه‌اندازی دفاتر جلب مشارکت مردم در مدیریت محله‌ها می‌باشد.

وی اضافه کرد: اولویت تاسیس دفاتر تسهیل گری در محله‌های کمتر برخوردار بوده است و به‌زودی در محله‌های دیگری نیز دفاتر تسهیل گری راه‌اندازی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: برای راه‌اندازی این دفاتر سال گذشته فراخوانی اعلام شد و 12 موسسه اعلام آمادگی کردند که پس از تحقیقات و مصاحبه‌های فنی و تخصصی، سه موسسه انتخاب شدند.

به گفته ملک‌زاده، سازمان‌های مردم‌نهاد باید الگوهای دفاتر تسهیل گری را طراحی و در سطح محلات شهری و روستایی اجرایی کنند.

وی گفت: ارتباط‌گیری با مردم، شناسایی نخبگان، معتمدان و افراد ذی‌نفوذ، نمونه‌برداری از محله‌ها و شناخت مزیت‌های نسبی برای مشاغل خانگی و درآمدزایی، ازجمله اهداف راه‌اندازی دفاتر تسهیل گیری است.

وی اضافه کرد: شناخت آسیب‌هایی که در این محله‌ها فراوانی دارد، شناخت مطالبات مردم از بخش دولتی و تکالیفی که دستگاه‌های دولتی در این محلات بر عهده‌دارند و باید اجرایی کنند، از دیگر اهداف راه‌اندازی دفاتر تسهیل گری می‌باشد.

مدیرکل اجتماعی استانداری قم خاطرنشان کرد: دفاتر تسهیلگری موظف هستند مردم محله‌ها را از طریق برگزاری جلسه‌ها، کارگاه‌های آموزشی و نشست‌ها در برنامه‌های توسعه‌ای محله مشارکت دهند و مسائل و مشکلات محل را به دستگاه‌های دولتی منعکس نمایند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از اولویت‌هایی که دولت به وزارت کشور ابلاغ کرده، بسترسازی برای جلب مشارکت مردم در اداره امور محلی و ملی است.

وی بابیان این‌که توسعه مشارکت عمومی باید اقشار مختلف مردم را شامل شود، اضافه کرد: بر اساس آموزه‌های دینی و مباحث توسعه‌ای، مشارکت مردم در بهبود وضعیت جامعه و فرآیند توسعه، تاثیرگذار است و علاوه بر این‌که زمینه‌ساز فرآیند توسعه می‌باشد، به پیشگیری از بروز آسیب‌ها در فرآیند توسعه کمک می‌نماید.

ملک‌زاده تصریح کرد: بخش مهمی از مسائل و مشکلات ناشی از این است که مشارکت مردم و نقش‌هایی که اقشار مردم باید متناسب با پیشرفت جامعه بپذیرند و این را در مقاطع مختلف به‌کارگیرند، به‌صورت نظام‌مند جلو نرفته است.

حدود 308 سازمان مردم‌نهاد در این استان تاسیس و ثبت‌شده است که ماهیت اجتماعی و غیرانتفاعی دارند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم سازمان های مردم نهاد مشارکت اجتماعی استانداری قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۱۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق شعار سال جزو وظایف ارکان نظام اسلامی است

معاون عمرانی استاندار زنجان گفت: تحقق شعار سال مختص به یک سال نیست، بلکه جزو وظایف ارکان نظام اسلامی است که مردم را در تولید و توسعه مشارکت دهد و به دنبال آن عدالت اجتماعی و توازن نیز رخ می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا در زنجان، محمد شعاعی، امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت -در همایش روز شوراها با بیان اینکه سه سال از عمر دولت مردمی سیزدهم سپری می‌شود که در این مدت پستی، بلندی و اتفاقات تلخ و شیرین زیادی رخ داده است، اظهار کرد: عزم جدی بر این است که در جهت توسعه و آبادانی کشور و رفع مشکلات مردم حرکت کنیم.

وی با اشاره به نام‌گذاری، شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم گفت: این شعار، خاص و عمیق است و مدت‌هاست که از آن حرف زده می‌شود اما در عمل مشکلات زیادی وجود دارد که باید برای رفع آنها و تحقق شعار سال همت مضاعف داشت.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه مدیریت استان نیز از ابتدای سال و برای تحقق شعار اقداماتی را مورد توجه قرار داده است، افزود: تحقق شعار سال مختص به یک سال نیست، بلکه جزو وظایف ارکان نظام اسلامی است که مردم را در تولید و توسعه مشارکت دهد و به دنبال آن عدالت اجتماعی و توازن نیز رخ می‌دهد.

وی با بیان اینکه در توسعه اقتصادی می‌توان اعداد و ارقام اعلام کرد، اظهار داشت: نباید از توسعه اجتماعی فاصله گرفت چرا که این اصلی‌ترین شاخص، توانمندی و دارایی نظام مردم هستند.

شعاعی اقدام مهم استان را به سرانجام رساندن نهضت ملی مسکن عنوان کرد و گفت: این موضوع با تولید و معیشت در ارتباط است و بر این اساس تمام ارکان دولت و دستگاه‌های مختلف باید دست به دست هم دهند تا شعار امسال محقق شود.

این مسئول با بیان اینکه در استانداری زنجان دو روز در هفته طی جلساتی مباحث مربوط به شعار سال رصد می‌شود گفت: موضوع مربوط به ارتقای تولید با مشارکت مردم با جدیت پیگیری و تلاش می‌شود این مهم به نتیجه مطلوب برسد.

کد خبر 747878

دیگر خبرها

  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • تا پایان سال، تعداد بازارچه‌های محله‌ای کرمان به ۱۰عدد می‌رسد
  • تاکید امام جمعه قزوین بر مشارکت مردم و تسهیل امر مسکن
  • ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری
  • تحقق شعار سال جزو وظایف ارکان نظام اسلامی است
  • تسهیل امر مسکن و مشارکت مردم در این حوزه بسیار مهم است