Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@20:43:33 GMT

اوج فشار اقتصادی را پشت سر گذاشته ایم

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۶۱۴۳۲

اوج فشار اقتصادی را پشت سر گذاشته ایم

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان گفت: ما اوج فشارهای اقتصادی را پشت سر گذاشتیم صندوق بین‌المللی پول تاکید کرد اثر تحریم‌ها در حال تخلیه شدن است و تولید ناخالص داخلی ایران در سال ۲۰۲۰ افزایش خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ حسین امیری خامکانی در نشست فعالان بخش خصوصی با رایزنان و سفرای کشورهای مختلف بیان داشت: یکی از اهداف سفر سفرا و رایزنان اقتصادی کشورهای مختلف دنیا آشنایی با ظرفیت‌های اقتصادی و فرهنگی استان کرمان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فشار یک طرفه و ناعادلانه آمریکا بر مردم ایران بر کسی پوشیده نیست لذا امیدواریم این سفر زمینه همکاری‌های بیشتر را فراهم آورد.

نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی گفت: انتظار مردم از دوستان واقعی این است که در شرایط سخت با ما همکاری کنند؛ تجربه تلخی که برای کشورهای امضا کننده‌ برجام رخ داد نشان داد که هیچ یک از کشورهای حاضر در این توافق سهمی در تصمیم‌گیری کلان ندارند و با یک بدعهدی توافقات زیر پا گذاشته می‌شود.امیری تصریح کرد: شکستن توافق برجام برای برخی شکننده بود اما این موضوع برای ما آموزنده بود تا وابستگی نقطه‌ای در دنیا ایجاد نکنیم.

وی یادآور شد: ما اوج فشارهای اقتصادی را پشت سر گذاشتیم صندوق بین‌المللی پول تاکید کرد اثر تحریم‌ها در حال تخلیه شدن است و تولید ناخالص داخلی ایران در سال ۲۰۲۰ افزایش خواهد یافت.

نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی گفت: با همه فشارهای ارزی در ایران بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول، ایران هنوز در رتبه سوم از لحاظ دوام ذخایر ارزی منطقه است لذا از سال آینده روند افزایشی در اقتصاد ایران مشاهده می‌شود.

وی اظهار کرد: در صادرات غیرنفتی ایران امسال از نظر وزنی افزایش داشته که به همین میزان در واردات کاهش را شاهد بودیم لذا با کمک مردم و مسئولان دست به دست هم دادیم تا این جنگ تمام عیار اقتصادی را با موفقیت پشت سر بگذاریم و اجازه ندادیم تا اقتصاد کشورمان زمین گیر شود همچنین رشد تورم مهار شد.

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان یادآور شد: ارزش پول ملی بهبود پیدا کرده و رشد ارز مهار شده لذا آمار صادراتی نشان می‌دهد حضور صادرکننده‌های ما بیشتر شده است و با چندین کشور مراودات اقتصادی داریم.وی افزود: مردم ما از سفرا و رایزن‌های اقتصادی انتظار دارند تا اجازه ندهند یک کشور بتواند تجارت دو کشور دوست را تحت تاثیر قرار دهد لذا امروز بیش از همه بخش‌ها نفت و سایر انرژی‌های مورد نیاز مردم جهان ابزار سیاسی شده بنابراین نباید اجازه داد تجارت غیرنفتی دستخوش مسائل سیاسی شود.امیری ابرازکرد: امروز ما به دیپلماسی، فراتر از کمیسیون‌های مشترک اقتصادی و امضای تفاهم‌نامه نیاز داریم لذا باید به راهکار هایی دست یابیم که هزینه‌های حضور بخش خصوصی ما را به حداقل برساند.نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی گفت: در برخی کشورهای بزرگ مثل هند، روسیه و ایران که منابع از مرکز کشور فاصله دارد باید استان‌ها را دریابیم لذا از سفرا انتظار داریم شرایط را برای ارتباطات تجاری بیشتر کنند.

وی بیان کرد: عده‌ای از تجار و صادرکنندگان ما به ویژه در فشارهایی ناشی از تحریم نیاز به حمایت حقوقی دارند و نباید اجازه داد عده‌ای سودجو در کشورهای هدف از این فضا سواستفاده کنند و فعالان اقتصادی ایران را متضرر کنند. امیری یادآور شد: نزدیک به ۵۰ درصد از صادرات ما به کشورهای حاشیه خلیج فارس و کشورهای همسایه است لذا فاصله کم و اشتراکات فرهنگی منطقه می‌تواند تجارت را راحت تر، روان‌تر و کم‌هزینه‌تر کند. وی با بیان این که استان کرمان می‌تواند معبر و ماخذ صادرات به کشورهای دیگر باشد، اظهار داشت: در کنار ظرفیت‌های صنعتی، معدنی و محصولات گلخانه‌ای امنیت و شرایط ژئوفیزیک کرمان می‌تواند استان را به هاب صادرات پسته، خرما، مرکبات و...  تبدیل کند. رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان تاکید کرد: در جنوب استان کرمان بیشتر از هر جایی ظرفیت تولید محصولات گلخانه‌ای وجود دارد و کشورهای زیادی از جمله روسیه و کشورهای حاشیه خزر می‌توانند از این محصولات بهره‌مند شوند. وی افزود: آن چه استان کرمان را نسبت به سایر کشورهای دیگر بر جسته می‌کند وجود جاذبه‌های توریستی ثبت جهانی و وجود فرودگاه‌ها و خطوط ریلی و ... است در کرمان گرمترین نقطه جهان (کلوت‌های شهداد) وجود دارد که خود جاذبه گردشگری است.

 

بیشتر بخوانید: دیدار رهبران ایران، روسیه و ترکیه؛ سروسامانی به آشفتگی سوریه آمریکا به در و دیوار می‌زند تا مانع فروش نفت ایران شود

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان کرمان ایران جنگ روسیه صندوق بین المللی پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۱۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد

 کتاب «نقش ما» به قلم «امیرحسین طالب علی» با موضوع واکاوی جهش تولید با مشارکت مردم و با هدف آشنایی عموم مردم با این مقوله حیاتی که امسال مورد تاکید مقام معظم رهبری است؛ نوشته شده که نویسنده آن تلاش کرده به صورت چکیده و با زبانی ساده به بررسی مفهوم جهش تولید در حوزه‌های مختلف، نقش مردم در پیشبرد آن و راهکار‌ها و راهبرد‌های مختلف برای افزایش جهش تولید در کشور بپردازد.

این کتاب شامل پنج فصل با موضوعاتی همچون مفهوم جهش تولید با مشارکت مردم، اهمیت جهش تولید در توسعه اقتصادی کشور، تحولات اقتصادی و اجتماعی مؤثر بر جهش تولید، فرصت‌ها و چالش‌های جهش تولید در ایران و نقش مناطق ویژه اقتصادی ایران در جهش تولید در ۸۰ صفحه نوشته و به همت منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان به چاپ رسیده است.

طالب علی از خبرنگاران و فعالان رسانه با سابقه است که سابقه فعالیت در خبرگزاری‌ها و رسانه‌های مختلف از جمله خبرگزاری مهر و همچنین صاحب امتیاز و مدیر مسؤولی ماهنامه فرهنگی اجتماعی کریمه را در سوابق کاری خود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد
  • ویترین تسنیم شماره ۶۵۶/زنگزور بایگانی شد؟
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است
  • واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد
  • ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد
  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • بنیه اقتصادی با تولید اصلاح می‌شود
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است