Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - صنعت سیمان کشور طی چهار دهه اخیر با حمایت های همه جانبه و پشتیبانی بی دریغ بانک ملی ایران و توان صنعتگران داخلی به آنچه هدف گذاری کرده بود نظیر؛ جلوگیری از خام فروشی، خودکفایی در تولید سیمان و بومی سازی این صنعت دست یافت.
به گزارش خبرگزاری آریا، ظرفیت تولید صنعت بومی شده و راهبردی سیمان در چهل و یکمین سال انقلاب اسلامی به همت توان صنعتگران داخلی و با حمایت ها و کمک های بانک ملی ایران با ساخت بیش از 75کارخانه و بهره برداری از 100خط تولید سیمان در بیشتر استان‌ها در راستای توسعه زیر ساخت های کشور به بیش از 15 برابر تولید ابتدای انقلاب و ظرفیت سالانه 90 میلیون تن رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این راستا کارخانه ها و مجتمع های تولیدی سیمان در اقصی نقاط کشور توانسته اند در سال های گذشته به پشتوانه بانک ملی ایران به صنعتی پیشرو، پر شتاب و بومی تبدیل و موجب کاهش خام فروشی، عدم وابستگی و نیاز به واردات را متوقف کنند.
صنعت سیمان امروز از مهمترین صنایع موثر در توسعه کشور به شمار می‌رود و این کارخانه ها علاوه بر خودکفایی در تولید سیمان و بومی سازی آن به دست توان صنعتگران داخلی با صادرات محصول به خارج کشور در سال های گذشته به یکی از بزرگترین واحدهای تولید کننده سیمان کشور تبدیل شده اند.
این صنعت به عنوان نگین اقتصاد کشور با حمایت های بانک ملی ایران پس از چهار دهه فعالیت اکنون با ایجاد پانصد هزار فرصت شغلی به صورت مستقیم و غیر مستقیم ضمن تامین نیاز بازارهای داخل و خارج ، با بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا و فراتر از استانداردهای جهانی، محصولی با کیفیت تولید می کند.
احمد صفری، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی بانک ملی ایران، در همین رابطه اظهار داشت: مجتمع های تولید سیمان در استان کرمانشاه برای جلوگیری از خام فروشی و اشتغالزایی توانستند به پشتوانه و تامین مالی بانک ملی ایران ظرفیت های تولیدات خود را افزایش دهند.
وی تصریح کرد: موقعیت استراتژیک، زیرساخت های مناسب و تخصیص منابع و اعتبارات بانک ملی ایران در شکوفایی ظرفیت های صنعت سیمان در غرب کشور و خطه کرمانشاه افق روشنی را برای سودآوری و سرمایه گذاری در سال های آینده نوید می دهد.
هدایت حاتمی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی بانک ملی ایران اظهار کرد: بانک ملی ایران به عنوان بانک حامی صنعت سیمان کشور، نقش بسیار مهم و تعیین کننده‌ای در جهت احداث و راه اندازی واحد های صنعتی و تولیدی ایفا کرده که توانسته موجب اشتغالزایی و ارز آوری در استان شود.
مدیرعامل شرکت سیمان سامان غرب در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی بانک ملی ایران، ظرفیت تولید روزانه سیمان این واحد تولیدی را 20 هزار تن بیان کرد و گفت: در این کارخانه سالانه هشت میلیون تن انواع مختلف کلینکر و سیمان تولید می شود که نیمی از این میزان تولید به کشورهای همسایه، حوزه خلیج فارس، آفریقا و اوراسیا صادر می شود.
محمد حسین عظیمی، مدیرعامل شرکت سیمان مند دشتی بوشهر تولید کیفیت بالای کلینکر و سیمان فراتر از استانداردهای بین المللی و کاهش خام فروشی را از ویژگی های این کارخانه بیان کرد وگفت: با تلاش متخصصان داخلی در تکمیل سبد تولید محصولات و بومی سازی سیمان خروجی، مقاومت انواع سیمان تولیدی این کارخانه افزایش یافته است و با وجود معدن فعال در کنار این کارخانه سبب شده خوراک و مواد اولیه این کارخانه در کنار این مجتمع بزرگ تولیدی تامین شود.
این صنعت پایه و مهم با تولید سالانه 120میلیون تن تا سال 1404به پشتوانه و مشارکت های بانک ملی ایران آماده فتح قله‌های بالاتر برای توسعه زیرساخت‌های کشور است تا کشور به جایگاه اول صادرات جهان و سومین تولید کننده بزرگ دنیا دست یابد.
کلینکر یک محصول فرایندی و جزء یکی از مواد اولیه تولید سیمان به شمار می رود، که معمولا 3 تا 25 میلی‌ متر (قطر) دارد و از حرارت دادن به سنگ آهک و آلومینیوم سیلیکات (خاک رس) در طی مرحله کوره سیمان بوجود می‌ آید.
حمایتی به وسعت یک سرزمین
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۲۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران،  نمایندگانی از ۱۰۰ کشور ‌دنیا و بیش از ۲ هزار تجار خارجی حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس علی آبادی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نشستی با اصحاب رسانه درباره ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه) اظهار داشت: برگزاری این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال و توسعه صادرات و ارزآوری است.

وی افزود: قصد ما اول از برگزاری این نمایشگاه، معرفی دستاوردها به کشورهای دیگر و اعلام آمادگی تعامل با سایر کشورهاست بعضی از این کشورها تولیدات ما را نمی‌شناسند و باور نمی‌کنند که این محصولات تولید داخل باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: کشورهایی شریک تجاری ما هستند که از ما کالا بخرند ما به آنها کالا خواهیم فروخت، ضمن اینکه بسیاری از بازارها برای ما وجود دارد که ما به دنبال اصلاح مقاصد صادراتی هستیم.

علی آبادی بیان داشت: عده‌ای در بازار رقابت، اخباری را در فضای مجازی منتشر می‌کنند در حالی که با این اقدام در میدان کسی بازی می‌کنند که به نفع کشور نیست.

وی با اشاره به نامگذاری شعار اقتصادی سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان داشت: رهبری پنج سال متوالی است که به موضوع تولید پرداخته‌اند که تولید کافی نیست و امسال بر جهش تولید تمرکز کردند و امسال بر جهش تولید با مشارکت مردم پرداختند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: کم و کاستی‌هایی از بعد از انقلاب تا کنون وجود دارد که باید رفع شود هر چند اقداماتی در این عرصه صورت گرفته است. برای تحقق جهش تولید هر کاری انجام دهیم کامل نیست و حدی بر اقدامات این موضوع وجود ندارد و نیازمند یک نقشه راه است.

علی آبادی اولین موضوع تحقق شعار را بحث تأمین ارز عنوان کرد و گفت: با اختصاص ارز بایستی نیازهای تولید را رفع کرده و صادرات را توسعه دهیم که این نمایشگاه همسو با تحقق شعار سال است.

وی عنوان کرد: اولویت تحقق ارز به شرکت‌هایی است که ارزآوری بیشتری برای کشور داشته باشد و در جهت تحقق شعار سال اقدام به صادرات کنند. اگر شرکتی بر ساخت داخل تمرکز داشته باشد می‌تواند از ابزارها و خدمات وزارت صمت بهره مند شود اگر هر شرکتی ارز کمتر و بهره‌وری بیشتری را با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان داشته باشد در اولویت هستند این امر توسط دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت صمت رصد می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، تکمیل سرمایه گذاری‌های ناقص و راه اندازی بنگاه‌های ناقص از دیگر اولویت‌های این وزارتخانه بیان کرد.

علی آبادی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مسائل در تحقق شعار سال استفاده از مشارکت مردم در سرمایه گذاری گفت: باید بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم و پتانسیل‌های بزرگ را ایجاد کنیم.

وی افزود: صندوق‌های پروژه را برای طرح‌ها ایجاد و از مشارکت مردم استفاده کنیم در همین راستا به دنبال ایجاد سازوکارها هستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به توسعه بازارهای صادراتی گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌های تولید نبود بازار برای کالاهای تولیدی است در همین راستا یکی از اقدامات ما بازار خارج از مرزهاست.

علی آبادی افزود: بسیاری از کالاهایی با کیفیت بدتر و قیمت ارزان‌تر از طریق قاچاق وارد کشور می‌شود که این موضوع را دنبال می‌کنیم.

وی از برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در این راستا از روش‌های نوین و فناورانه استفاده خواهیم کرد. نمایشگاه‌های هدف صادراتی را در کشورهای همسایه برگزار خواهیم کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه کشورهای آفریقایی یک اقیانوسی از فرصت‌های بی نظیر است گفت: فرصت برای پیمانکاران در حوزه زیرساخت‌ها زیاد است و به خاطر کشت فراسرزمینی برای انتقال تکلونوژی است.

علی آبادی گفت: تداوم و پایداری در ارتباط‌ها و مشارکت‌های تجاری برقراری اصل برد برد است باید تکنولوژی، سرمایه گذاری و شغل را به کشورهای آفریقایی ببریم. ‌

کد خبر 748731

دیگر خبرها

  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود