Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@15:15:29 GMT

بافت تابلو فرش سود چندانی برای بافنده ندارد

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۶۶۰۷۱

بافت تابلو فرش سود چندانی برای بافنده ندارد

ایسنا/گیلانرییس اداره فرش سازمان صمت گیلان گفت: بازار تابلو فرش اشباع شده است و بافت آن سود چندانی برای بافنده ندارد.

مجتبی مهری در گفت وگو با ایسنا گفت: سالانه بالغ بر ۵۱ هزار متر مربع قالی، قالیچه و تابلو فرش در گیلان بافته می شود که ۶۰ درصد این میزان بافت را تابلو فرش تشکیل می دهد.

وی افزود: تابلو فرش از بازارپسندی چندان زیادی برخودار نیست و به همین دلیل برنامه داریم تا بافندگان را از سمت تابلو فرش بافی به سمت قالی و قالیچه بافی ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهری خاطرنشان کرد: موفق شده ایم بافندگی فرش دست باف گیلان را که بیش از ۹۰ درصد در بخش تابلو فرش بود را به ۶۰ درصد در حال حاضر برسانیم و تلاش داریم تا این درصد را کمتر کنیم.

رییس اداره فرش سازمان صمت گیلان ادامه داد: کیفیت فرش گیلان کمتر از استان های فرش خیز کشور نیست و حتی در برخی موارد از کیفیت بسیار بهتری نیز برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه عرضه و تقاضا بر قیمت فرش بافته شده تاثیر می گذارد، افزود: در حال حاضر بازار تابلو فرش اشباع شده و به همین دلیل تابلو فرش بافی نمی تواند سود چندانی را از فروش تابلوها کسب کنند.

مهری تاکید کرد: ما نیز همواره بافندگان خواسته ایم تا به جای بافت تابلو فرش به بافت قالی و قالیچه روی بیاورند.

وی گفت: اگر بافت فرش طبق سلیقه و نیاز مشتری بافته شود هیچگاه بر دست بافنده نمی ماند و از بازار پسندی بالایی نیز برخوردار خواهد بود.

رییس اداره فرش سازمان صمت گیلان خاطر نشان کرد: بافت فرش می تواند اشتغالزایی خوبی را برای استان به همراه بیاورد و اگر مشکل بیمه قالبافان حل شود یقینا شاهد افزایش تقاضا در بافت فرش دست باف استان خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه فرش ایرانی ترین کالا است، گفت: بافت فرش آثار فرهنگی بالایی دارد و با صادرات آن می توانیم فرهنگ ایرانی را به سایر کشورها صادر کنیم.

مهری گفت: در حال حاضر گیلان حدود ۱۳هزار و ۵۰۰ بانده فرش دارد که بخش اعظم آن ا بانوان تشکیل می دهند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی تابلو فرش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۶۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت

تولید و اشتغال به 2 رکن اساسی سیاست‌های اقتصادی و صنعتی کشور تبدیل شده‌اند؛ دو رکنی که مستقیماً بر آبادانی کشور و رفاه حال هم‌وطنان تأثیرگذارند. به همین دلیل صنایع بالادستی، به‌خصوص صنعت فولاد، به‌عنوان مواد اولیه اصلی سایر صنایع موردتوجه ویژه قرار می‌گیرد. شرکت احیاء استیل فولاد بافت نیز، در همین راستا نقشی استراتژیک به‌منظور تقویت اقتصاد کشور بازی می‌کند.

در این مطلب قصد داریم شرکت احیا استیل فولاد بافت را به شما معرفی کنیم؛ پروژه‌ای که نویدبخش شکوفایی اقتصاد کشور است!

شرکت احیاء استیل فولاد بافت

فولاد بافت کرمان یکی از طرح‌های هشت‌گانه شرکت ملی فولاد ایران است که با سرمایه‌گذاری هلدینگ ماهان به‌عنوان یکی از زیرمجموعه‌های گروه مالی گردشگری احداث شد. این پروژه سال 1396 در زمینی بالغ‌بر 612 هکتار در شهر بافت کرمان کار خود را آغاز کرد تا قدمی رو‌به‌جلو برای خودکفایی صنعتی و رفع وابستگی به محصولات استراتژیک باشد.

فاز نخست شرکت فولاد احیاء استیل بافت با احداث کارخانه تولید آهن اسفنجی به ظرفیت 800 هزار تن در سال 1397 به بهره‌برداری رسید. پروژه‌ی عظیم استیل بافت با تکمیل زنجیره فولاد کشور و تأمین پایدار محصولات موردنیاز صنایع داخلی، از همان بدو امر توانست نقش خود را در صنعت کشور به‌خوبی ایفا کند.

همچنین با ایجاد شغل پایدار برای صدها نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم، در این منطقه محروم تحولی بزرگ ایجاد کرد. در ادامه قصد داریم آهن اسفنجی، عنوان محصول استراتژیک کارخانه استیل فولاد بافت را خدمت شما معرفی کنیم.

اهمیت تولید آهن اسفنجی در استیل فولاد بافت

آهن اسفنجی از تماس مستقیم گندله (ذرات اکسیدی آهن) با گازهای احیاکننده مونوکسیدکربن، هیدروژن و متان در دمای 750 تا 900 درجه سانتی‌گراد تولید می‌شود. این محصول دارای عیار بالا (84 تا 95%) است و در انتهای فرایند تولید به‌شکل قطعه‌های کروی درمی‌آید.

در سال‌های اخیر بیش از 5% فولاد مصرفی در سطح جهان به‌صورت آهن اسفنجی بوده است و با توجه به خطرات زیست‌محیطی، پیش‌بینی می‌شود در سال‌های آتی این میزان افزایش یابد.

در صنعت امروز از آهن اسفنجی به علت کیفیت، عیار، استحکام و مقاومت بالا به‌جای ضایعات و قراضه آهن در ریخته‌گری فولاد استفاده می‌شود.

کلام پایانی؛ بهره‌برداری از فاز دوم شرکت احیا استیل فولاد بافت

در این مطلب شرکت احیا استیل فولاد بافت را معرفی کردیم؛ شرکتی که با همکاری دولت و بخش خصوصی کار خود را آغاز کرده و توانسته بر پیشرفت صنعت داخلی و اشتغال‌زایی تأثیر مثبتی بگذارد. همین موفقیت هم باعث شد تا فاز دوم توسعه فولاد بافت نیز از سال 1399 در دست احداث قرار بگیرد.

فاز دوم شرکت احیا استیل فولاد بافت به ظرفیت 800 هزار تن با سرمایه‌گذاری 112 میلیون یورویی در اردیبهشت‌ماه افتتاح خواهد شد. پیش‌بینی می‌شود افتتاح این واحد صنعتی، مسبب اشتغال بیش از 5500 نفر گردد.

دیگر خبرها

  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • جمع آوری بیش از ۴۵۰ مورد زوائد بصری در قزوین
  • آغاز برداشت برگ‌های زمردین چای از باغ‌های گیلان و مازندران
  • هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است!
  • نمی‌توانم نسبت به ظلم و نسل‌کشی در غزه بی‌تفاوت باشم
  • آماده شدن سایت های مسکن در چهار شهر استان کرمان
  • آموختن اتول‌رانی زیر تابلو پرستو | مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی بود
  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت
  • نصب تابلو‌ها و علائم ترافیکی در کمربندی نسیم شمال