Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد قاسمی روز یکشنبه در دیدار با خیرالله رحمانی مدیر کل آموزش و پرورش استان قزوین افزود:برخی اولیا از آسیب‌هایی که فرزندشان را تهدید می‌کند، آگاه نیستند و همین موضوع بر تربیت فرزندان در محیط خانواده بسیار تاثیرگذار است.  
وی اضافه کرد:آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد فرهنگی و انسان ساز نقش بسیار مهم و اساسی در سرنوشت و آینده کشور دارد و تربیت نیروی انسانی متناسب با اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی بر عهده این سازمان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مسئول افزود: اگر هدف ما داشتن جامعه‌ای سالم و در حال توسعه و پیشرفت در تمامی زمینه‌ها از جمله فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و... است، باید تلاش کنیم تا آموزش و پرورشی توانمند، کارآمد و روزآمد برای رفع نیازهای گوناگون اجتماعی داشته باشیم.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین با بیان اینکه آموزش و پرورش بعد از خانواده مهمترین نهاد اجتماعی است، تاکید کرد: بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در سنین کم و در دورانی که نوجوانان و جوانان به دنبال تجربه کردن مسائل گوناگون هستند، بروز و ظهور دارد از این رو آسیب‌های متعددی آموزش و پرورش را تهدید می‌کند.
قاسمی بیان داشت: نباید نسبت به آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش که گاهی با فرار از مدرسه، ترک تحصیل، اعتیاد و... در مدارس نمایان می‌شود بی تفاوت بود، زیرا این آسیب‌ها مختص فرد یا خانواده‌ای مشخص نیست.
 وی اضافه کرد: آسیب‌های اجتماعی حوزه آموزش و پرورش با گذشت زمان و به انحای مختلف در فرد و جامعه نمایان خواهد شد، به همین دلیل باید بررسی شود که آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد مهم اجتماعی در معرض و تحت تاثیر چه آسیب‌هایی قرار دارد و راهکارهای مقابله با آنها چیست؟
دادستان قزوین اذعان داشت: آموزش و پرورش باید ارتباط نزدیک‌تری با خانواده داشته باشد و با برگزاری نشست‌ها و جلسات تخصصی آنها را از آسیب‌هایی که فرزندانشان را تهدید می‌کند، آشنا سازد.
قاسمی گفت: این آمادگی در دستگاه قضایی استان وجود دارد که از تمامی ظرفیت‌های قانونی خود بهره برده و مشارکت و همکاری با آموزش و پرورش را با هدف پیشگیری از وقوع جرم و کاهش آسیب‌های اجتماعی افزایش دهد.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین خاطرنشان کرد: ارتقا، روزآمدی و هوشمندسازی آموزش و پرورش در تمامی ابعاد به عنوان نهادی که بخش گسترده ای از جمعیت کشور را زیر پوشش قرار دارد یکی از راهبردهای جدی جهت مقابله و پیشگیری از آسیب های اجتماعی است، به همین خاطر دولت، مجلس شورای اسلامی و سیاستگذاران باید ارتقای آموزش و پرورش و بهبود معیشت معلمان را در اولویت‌های اصلی نظام اقتصادی و اجتماعی قرار دهند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی دادگستری دادستان معلمان استان قزوین مدرسه دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۶۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت

ایسنا/خوزستان معاون وزیر آموزش و پرورش از کاهش ساعت فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت خبر داد.

احمد محمودزاده در چهارمین همایش معلمان مدارس موسسه راه ایمان که امروز (۱۳ اردیبهشت‌ماه) در اهواز برگزار شد، با اشاره به رمز ماندگاری و الهام‌بخشی معلمان بزرگ اظهار کرد: اینکه امروز از شهیدان مطهری، رجایی و باهنر و دیگر بزرگانی که در جریان معلمی ماندگار و الهام‌بخش هستند نام می‌بریم به دلیل اخلاص و برای خدا کار کردن آن‌ها است و این ویژگی در خیل عظیمی از شهدا وجود دارد. این خصوصیت، راه شهید سلیمانی را هم به مکتب سلیمانی تبدیل کرد و یک سرباز از یکی از روستاهای کرمان، جهانی شد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: دیگر ویژگی‌های این افراد تواضع، سخاوت و گشاده‌دستی در تعلیم دانش است و یکی از اصول سلوک، تواضع است. معلم باید به آنچه می‌گوید و آموزش می‌دهد هم ایمان داشته باشد و با شور و ذوق و ایمان حقیقی آموزش‌ها را ارائه دهد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در محضر استادان و علما بودن نیز در این راه بسیار مهم است و باید ببینیم این موضوع را چقدر مهیا کرده‌ایم. شخصیت، اخلاق و نفوذ کلام معلمان در تربیت دانش‌آموزان بر هیچ کس پوشیده نیست.

وی بیان کرد: معلم در تراز انقلاب اسلامی می‌تواند دانش‌آموز در تراز انقلاب اسلامی تربیت کند و معلم با هویت ملی و اسلامی می ‌تواند دانش‌آموز با هویت ملی و اسلامی تربیت کند. امکان ندارد معلم این ویژگی‌ها را نداشته باشد و انتظار داشته باشیم دانش‌آموز با برجستگی اخلاقی و اسلامی تربیت کند.

محمودزاده گفت: امکان ندارد معلمی خود مسلح به حجاب و عفاف نباشد و انتظار داشته باشد دانش‌آموز محجب تربیت و تقدیم نظام و انقلاب کند. امکان‌پذیر نیست معلم صلاحیت علمی نداشته باشد اما انتظار داشته باشیم دانش‌آموز دارای شاخصه‌های بارز علمی تربیت کند.

وی افزود: باید ببینم چقدر در حوزه خودسازی تلاش کرده‌ایم و بعد به شاگردپروری ورود کنیم. طبق بررسی‌ها اگر امروز از معلمی نام نیک مانده است به دلیل این ویژگی‌های خوبی بوده که ابتدا در خود و بعد در محیط برای دیگران فراهم کرده است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌ و پرورش گفت: معلم باید هویت‌ساز باشد. کار در این حوزه، بخشی که مربوط به ما است را از سال گذشته شروع کردیم.

محمودزاده با اشاره تدوین نقشه راه سند تحول بنیادین در شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: آن چیزی که در آموزش و پرورش مهم است محیط کلاس، معلم و دانش‌آموز است و ما پیگیر این هستیم که معلمان حضور ثمربخشی در کلاس‌های درس داشته باشند.

وی افزود: در بازنگری قانون در رویکردهای حمایتی و نظارت بر مدارس غیردولتی، نگاه ویژه‌ای به معلمان مدارس غیردولتی داشته‌ایم. سال‌ها در حق این معلمان اجحاف شده بود و نوعا معلمان در قالب قانون کار، مانند کارگر بودند در حالی که معلم کارگر نیست و بخشی از حضور معلم در کلاس درس و بخشی در محیط‌های یادگیری است.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: تلاش کردیم ۴۴ ساعت معلمان کاهش یابد و در مجموع به ۳۰ ساعت رسیدیم و این موضوع ابلاغ شده است. بنابراین از امسال معلمان مدارس غیردولتی ۳۰ ساعت کار می‌کنند و با این ساعات فعالیت نیز بیمه آن‌ها کامل خواهد بود.

عبدالله حبیبی سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان نیز در این همایش گفت: مهارت‌های زندگی باید در مدارس تدریس و تعلیم داده شوند. معلمان الگو باید حواسشان باشد که کوچکترین رفتارهای آن‌ها در دانش‌آموزان تاثیر می‌گذارد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اهمیت سختکوشی معلمان و تاثیر آن در دانش‌آموزان افزود: سند تحول بنیادین در این دولت با جدیت دنبال می‌شود که در این سند محوریت با مدارس است. اینکه نتیجه آزمون‌های مدارس ۶۰ درصد کنکور را تشکیل می‌دهد به دلیل این است که می‌خواهد محوریت را به مدارس، معلمان و کتاب قرار دهد بنابراین دانش‌آموز باید از فضای بیرون و آموزشگاه‌ها و کتاب‌های غیردرسی فاصله بگیرد و متوجه شود هر آنچه هست در کتاب، معلم و مدرسه است و فضای دیگری نخواهیم داشت.

سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با تقدیر از موسسه راه ایمان بیان کرد: در فقه شیعه کلمه ایمان با شیعه مصادف است. ایمان، راه شیعه است و امیدواریم مدارس راه ایمان در خوزستان پرچم‌دار شیعه و پیشگام ترویج فرهنگ غنی شیعه بین دانش‌آموز باشند.

وی بیان کرد:در آموزش و پرورش آمایش سرزمینی ملاک و معیار خواهد بود. استان‌ها با هم متفاوت هستند و خوزستان نیز با استان‌های دیگر متفاوت است و انتظار می‌رود همه فرهنگ شیعه را بین دانش‌آموزان رواج دهند.

حبیبی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمود آموزش و پرورش با همه سازمان‌ها و وزارت‌خانه‌ها متفاوت است زیرا انسان پرورش یافته تولید می‌کند. اگر دانش‌آموز خوب تربیت و وارد جامعه کنیم آینده را ساخته‌ایم.

سرپرست آموزش و پرورش خوزستان گفت: امیدواریم دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی با هویت ملی و مذهبی به جامعه تحویل دهیم. آموزش و پرورش خوزستان آمادگی دارد با موسسه راه ایمان همراهی داشته باشد و به صورت کمی و کیفی کنار این موسسه خواهیم بود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی نماد دموکراسی دروغین غرب است
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت