Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@14:03:41 GMT

تامين مالي مشکل بزرگ توليد کنندگان

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۶۶۶۵۰

تامين مالي مشکل بزرگ توليد کنندگان

خبرگزاری آریا- مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان تهران گفت: مشکل 90 درصد بنگاه های اقتصادی کشور تامین منابع مالی است.
به گزارش خبرگزاری آریا، «صابر پرنیان» افزود: برای ایجاد اشتغال، پویایی تولید، رشد اقتصادی، کاهش نرخ بیکاری و بسیاری موارد دیگر باید مشکلات بنگاه های اقتصادی برطرف شود.
وی همچنین اظهارداشت: بیش از 93 درصد صنایع کشور در زمره صنایع خرد، کوچک و متوسط قرار می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان تهران با اشاره به اینکه صنایع کوچک و متوسط مزیت کشوراست، گفت: ضرورت دارد از این مزیت به بهترین وجه ممکن در جهت منافع اقتصادی مملکت بهره گیری شود.
وی افزود: عمده ترین مشکل این صنایع در حال حاضر تامین منابع مالی اعم از سرمایه در گردش و اعتبارمورد نیاز برای بهسازی و نوسازی واحدهاست.
پرنیان بیان داشت: متاسفانه تسهیلاتی که به صنایع کوچک و متوسط پرداخت می شود به نحوی نیست که واحدها ضمن رقابت، کاهش قیمت تمام شده کالا بتوانند اشتغال ثابت و پایدار ایجاد کنند.
وی گفت: نرخ این تسهیلات بسیار بالاو به تبع قیمت تمام شده کالا گران درمی آید.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان تهران افزود: برای حمایت واقعی از صنایع کشور باید تسهیلات ارزان قیمت و در عین حال منابع کافی در اختیار واحدها قرارگیرد.
وی با بیان اینکه اغلب صنایع کشور کوچک و متوسط هستند، اظهارداشت: این صنایع به لحاظ سرمایه پائین، نداشتن شبکه توزیع، آرندی مناسب، عدم دسترسی به بازارهای جهانی و بسیاری موارد دیگر آسیب پذیرند.
پرنیان به رادیو اقتصاد گفت: صنایع کوچک و متوسط باید از کمک های دولتی و حاکمیتی بیشتری بهره مند شوند تا بتوانند اشتغال پایدار در کشور ایجاد کنند.
وی افزود: دولت در اعطای تسهیلات ارزان قیمت به صنایع باید مداخله کند چرا که اشتغال از جمله دغدغه های اصلی خانواده ها در جامعه است.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان تهران اظهارداشت: اگر اشتغال در جامعه ایجاد نشود بی تردید هزینه های که از ناحیه عدم وجود اشتغال اعم از امنیتی، اجتماعی، سیاسی و غیره به مملکت تحمیل می شود خیلی بالاتر از هزینه ایجاد اشتغال خواهد بود.
وی اضافه کرد: برای اینکه سیستم بانکی و مالی کشور از نگاه تجاری محور به نگاه تولید محور برسد در اینجا دولت باید مداخله و منابع موجود را به سمت بخش های مولد و تولیدی جامعه هدایت کند.
پرنیان تصریح کرد: متاسفانه امروز 90 درصد مشکل بنگاه های اقتصادی کشور تامین منابع مالی است.
وی همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا بنگاه های کوچک و زودبازده می توانند منابع مالی خود را از طریق بورس تامین کنند، گفت: حقیقت قضیه اینکه زیرساخت های لازم فراهم نشده واز طرفی واحدهای مزبور با این مفاهیم خیلی آشنا نبوده و در ضمن اعتماد هم ندارند.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان تهران افزود: هم اکنون شرایط لازم برای صنایع کوچک و متوسط در کشور مهیا نیست که منابع مالی مورد خود را غیر از بانک تامین کنند.
وی با بیان اینکه از مجموع 45 هزار واحد صنعتی مربوط به حوزه شهرک های صنعتی 20 درصد تعطیل است، اظهارداشت: برای فعال سازی دوباره این واحدها 60 هزار میلیارد تومان منابع نیاز است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از رادیو اقتصاد، پرنیان با اعلام این خبر که امسال احیای دو هزار واحد صنعتی در دستور کار وزارت صمت قرار دارد، افزود: برای تحقق شعار سال یعنی رونق تولید همه باید پای کار باشند و به معنای واقعی دست تولیدکنندگان و کارآفرینان را بفشارند و از آنان حمایت کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تامین مالی مشکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۶۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری ظهرسه‌شنبه در حاشیه بازدید از پروژه راه آهن لرستان، اظهار داشت: این پروژه ضمن انتفاع مردم لرستان اهمیت منطقه‌ای دارد و جزو کریدورهای اصلی است، دسترسی به مسیرهای ریلی را تسهیل می‌کند و با جدیت دنبال شده است.

وی عنوان کرد: بخش خوبی از پروژه پیش رفته است و بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه سخنان خود با بیان اینکه بخش زیادی از بار مورد نیاز از طریق بندر امام وارد کشور می‌شود و بیش از ۶۰ میلیون تن بار از منطقه باید جابجا شود، گفت: زیر ساخت و امکان جابجایی بار بسیار پایین است که با راه آهن میزان ظرفیت جابجایی افزایش می‌یابد.

منصوری، بیان داشت: با تاکید رئیس جمهور و مصوبه سفر، کار در پروژه راه آهن لرستان سرعت گرفت و تا اسفند پارسال پیشرفت مطلوبی داشت اما به دلیل محدودیت منابع دچار افت و پس از آن در اجرای پروژه تأخیر ایجاد شد.

وی با تاکید بر اینکه پروژه سنگین است و منابع مالی بسیاری نیاز دارد، افزود: با استفاده از ۱.۲ میلیارد منابع دفتر مقام معظم رهبری در قالب صندوق توسعه و پیگیری رئیس جمهور، تأمین منابعی از محل تهاتر نفت انجام شده است.

معاون رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه فرآیند تبدیل نقدینگی با تأخیر مواجه است، ادامه داد: پنجشنبه گذشته جلسه‌ای با نظر رئیس‌جمهور در سطح ملی برگزار شد که در اسرع وقت محموله مناسب نفت برای تأمین منبع مالی این طرح در نظر گرفته و تحویل پیمانکار شود، این فرآیند آغاز شده است و به زودی در تأمین منابع تسهیل می‌شود، با این وجود ما نگذاشتیم کار برای تأمین منابع مالی پروژه تعطیل شود.

منصوری در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه چون اعتبار به روز شده طرح بالای ۵۰۰ هزار میلیارد ریال است بنابراین تأمین منابع ارزی آن ضروری است، عنوان کرد: فرآیند عملیاتی تهاتر نفت برای پروژه آغاز شده است، منابع بودجه عمومی را نمی‌توانیم وارد این پروژه کنیم، چون زمانبر است، منتهی با این حجم کار و تجهیز کارگاهی که صورت گرفته با تلاش شبانه روزی باید اختصاص منابع متناسب با اجرای پروژه باشد.
وی با بیان اینکه راه آهن لرستان پروژه ملی و بین المللی است و شمال به جنوب را تکمیل می‌کند و دستور رئیس جمهور این است که کار دنبال شود، گفت: مجموعه وزارت راه پنج پروژه ریلی را در دستور کار دارد که راه آهن لرستان یکی از آنها است، موضوع تأمین منابع پروژه حل شده است و همه جدی هستیم کار را تکمیل کنیم.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه با پیگیری استان و وزارت راه پای کار هستیم و بعد از این سفر جلسات عملیاتی را در این رابطه برگزار می‌کنیم تا تهاتر نفت با ورود اعتبار از محل استیجازه رهبری و تخصیص ارز صورت بگیرد.

کد خبر 6099277

دیگر خبرها

  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • افزایش ۲ برابری ضمانت‌نامه‌های اعتباری و غیراعتباری صندوق سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • در راستای جهش تولید؛ افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌ها