Web Analytics Made Easy - Statcounter

با شروع ثبت‌نام هفتمین مجمع اقتصاد فناوری نانو، شمارش معکوس برای شروع بزرگ‌ترین رویداد مدیریتی حوزه نانو آغاز شد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، ثبت‌نام هفتمین مجمع اقتصاد فناوری نانو به عنوان بزرگ‌ترین رویداد مدیریتی حوزه نانو، از روز شنبه ۱۱ آبان‌ماه آغاز شد. این دوره مجمع تلاش خواهد داشت تا موضوع تأثیر فضای متغیر و ناپایدار اقتصادی کشور را بر کسب‌وکار‌های دانش‌بنیان محور قرار داده و به بررسی فرصت‌ها و تهدید‌های ناشی از آن بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچون دوره‌های گذشته مجمع، امسال نیز صاحب‌نظران مختلفی در این دو روز به ارائه دیدگاه‌ها و تجربیات خود در قالب سخنرانی‌ها، پنل‌ها و کارگاه‌های مختلف خواهند پرداخت که به‌زودی از طریق کانال‌های اطلاع‌رسانی مجمع معرفی می‌شوند. به‌همین ترتیب گردهمایی بخش بزرگی از فعالان اکوسیستم حوزه فناوری و نوآوری علی‌الخصوص فناوری نانو، فرصت ارزشمندی جهت شبکه‌سازی و گسترش ارتباطات برای شرکت‌کنندگان این رویداد خواهد بود.

در آخرین دوره از این رویداد با عنوان جستجوی ستاره قطبی در آسمان نوآوری، ۳۵ سخنران حضور داشتند و ۲۹ نشست برگزار شد. ۳۸ درصد از شرکت‌کنندگان را عرضه‌کنندگان فناوری تشکیل داده و ۱۴ درصد از شرکت‌کنندگان دوره قبل متقاضیان فناوری بودند. واسطه‌ها و ارائه‌دهنده‌های خدمات نیز سهم ۲۴ درصد و دولت سهم ۱۸ درصدی از شرکت‌کنندگان دوره قبل داشت.

بررسی جزئی‌تر شرکت‌کنندگان دوره پیشین نشان می‌دهد که در میان شرکت‌کننده دوره قبل، ۱۸ درصد محققان دانشگاهی، ۱۵ درصد مشاوران و شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات کسب‌وکار، ۱۴ درصد شرکت‌های فناوری، ۱۳ درصد از ستاد نانو، ۹ درصد شرکت‌های صنعتی و ۷ درصد استارت‌آپ‌ها حضور داشتند.

لازم به ذکر است که فروم اول در سال ۱۳۹۱ در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، فروم دوم و سوم در سال‌های ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳ در مرکز همایش‌های صدا و سیما، فروم چهارم و پنجم در سال ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ در مرکز همایش‌های پژوهشگاه نفت و فروم ششم در سال ۱۳۹۷ در مرکز همایشگاه‌های پژوهشگاه نیرو برگزار شد. فروم هفتم نیز ۱۰ و ۱۱ دی‌ماه ۱۳۹۸ در سالن کنفرانس پژوهشگاه نیرو برگزار خواهد شد.

در این دوره ۴۶ نفر ظرفیت ثبت‌نام ویژه وجود دارد که هزینه آن به دلیل استفاده از جایگاه ویژه (۲ ردیف جلو) و همچنین بهره‌مندی از پکیج کامل فیلم فروم، متفاوت از سایر ثبت‌نام‌ها خواهد بود. بدیهی است که در صورت تکمیل ظرفیت پیش از تاریخ ۷ دی‌ماه ۹۸ سامانه ثبت‌نام بسته شده و امکان ثبت‌نام جدید فراهم نخواهد بود؛ لذا پیشنهاد می‌شود در صورت تمایل به حضور در این رویداد، هرچه زودتر نسبت به ثبت‌نام اقدام کنید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجمع اقتصاد فناوری نانو فناوری نانو شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۶۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد

بازدید ایلان ماسک از چین ظاهرا نتایج فوری به همراه داشته است. طبق توافق با شرکت جستجوی اینترنتی بایدو، تسلا از داده‌های نقشه این شرکت برای فناوری کمک‌راننده در بزرگترین بازار خودرو جهان استفاده خواهد کرد.
 
به گزارش یورونیوز؛ ایلان ماسک در آخر هفته سفری از پیش اعلام نشده به چین داشت. این میلیاردر آمریکایی تصویری از دیدار خود با لی چیانگ، نخست‌وزیر چین را در شبکه ایکس یا همان توییتر منتشر کرد. 
 
به گفته منابع خبری بلومبرگ، بایدو که بر جستجوی اینترنتی در چین تسلط دارد، با ارائه نقشه و مسیریابی به تسلا کمک می‌کند تا فناوری کمک‌راننده خود را که «رانندگی کاملاً خودکار» یا همان FSD می‌نامد، راه‌اندازی کند. خدمات نقشه که برای فناوری‌های کمک‌راننده حیاتی است به شدت توسط دولت چین کنترل می‌شود.
 
البته FSD قابلیت رانندگی خودکار را ارائه نمی‌دهد و همچنان به راننده‌ای نیاز دارد که دستش روی فرمان و در هر لحظه آماده کنترل خودرو باشد. با این حال، راه‌اندازی این فناوری در چین می‌تواند به تسلا در رقابت شدید برای سهم بازار در این کشور کمک کند و درآمد بیشتری را برایش به ارمغان بیاورد. این فناوری ماهانه ۹۹ دلار هزینه دارد و در بسیاری از کشورها هم در دسترس نیست. 
 
ماسک معمولا روابط خوبی با رهبران خودکامه و دست راستی در دنیا دارد و برعکس چندان با سیاستمداران کشورهایی با نظام‌های دموکراتیک مناسبات خوبی ندارد. 
 
او با بولسونارو رئيس جمهوری پیشین برزیل، دونالد ترامپ و رجب طیب اردوغان بسیار دوست است و حالا او تلاش دارد برای پیشبرد منافع اقتصادی‌اش روابط گرم و دوستانه‌ای هم با چین و رهبران این کشور داشته باشد. 
 
در حالی‌که ایالات متحده همواره از چین به دلیل سیاست‌هایش انتقاد می‌کند، ماسک در توییتر با انتشار تصویری از خود با نخست وزیر چین نوشته است که از دیدار با لی افتخار می‌کند. 
 
روابط ماسک با چین به دلیل منافع تجاری متعددش پیچیده است. شبکه «ایکس» توسط دولت چین که سانسوری سفت و سخت دارد، مسدود شده است. دولت چین همچنین در مورد برخوردهای نزدیک بین ایستگاه فضایی خود و ماهواره‌های پرتاب‌شده توسط شرکت «اسپیس‌ایکس» به سازمان ملل متحد شکایت کرده است.
 
با این حال، تسلا کارخانه‌ای در شانگهای دارد و مدل Y این شرکت، پرفروش‌ترین خودروی برقی یا هیبریدی شارژی در چین در مارس ۲۰۲۴ بوده است. دو مدل پرفروش‌تر متعلق به BYD، یک شرکت سازنده چینی است که با تسلا برای تبدیل شدن به بزرگترین فروشنده خودروهای الکتریکی جهان رقابت می‌کند.
 
بازدید و گزارش توافق با بایدو با هیجان سرمایه‌گذاران تسلا مواجه شد که بسیاری از آن‌ها برای توجیه موقعیت تسلا به عنوان باارزش‌ترین خودروساز جهان، روی قابلیت‌های بالقوه رانندگی خودکار حساب باز کرده‌اند. 
 
از اثرات مثبت این توافق برای تسلا می‌توان به افزایش ۶ درصدی سهام این شرکت در بازارهای نیویورک اشاره کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • آغاز مسابقات والیبال دانشجویان کشور دردانشگاه شمال آمل
  • آغاز مسابقات والیبال دانشجویان کشور در آمل
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • ثبت نام دور جدید مسابقات روبوتیکاپ دانش آموزی آغاز شد
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند