Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: واکسن ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) در یک شرکت دانش بنیان داخلی به تولید رسیده و اوایل سال آینده واکسیناسیون علیه این ویروس در دختران زیر ۱۶ سال یکی از استان ها که احتمالا استان فارس است، آغاز می شود.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ علیرضا رئیسی، افزود: یک شرکت دانش بنیان در کشور خودمان این واکسن را تولید کرده است و قصد داریم اوایل سال آینده در یکی از استان ها واکسیناسیون HPV را با واکسن ایرانی شروع کنیم که به احتمال زیاد استان فارس خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از اینکه نتایج این واکسیناسیون مشخص شد و واکسن نیز به تولید انبوه رسید و کمیته ملی کشوری واکسیناسیون آن را تایید کرد، آن موقع این واکسیناسیون را سراسری می کنیم.

وی اضافه کرد: واکسن ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از ایجاد ضایعات دهانه رحم در زنان جوان محافظت می‌کند.

معاون وزیر بهداشت گفت: ویروس HPV (زگیل دستگاه تناسلی) می تواند باعث ابتلا به سرطان دهانه رحم در زنان شود. این سرطان اگر چه جزو ۱۰ سرطان اول در کشور نیست اما جزو سرطان های قابل پیشگیری با واکسن است به همین علت پیشگیری از این بیماری فوق العاده اهمیت دارد؛ زیرا اثربخشی واکسیناسیون بسیار بالاست و از خیلی از کارهایی که الان در کشور انجام می شود مانند تست پاپ اسمیر و تست HPV از زنان بسیار بهتر و با ارزش تر و البته کم هزینه تر است و لازم است به جای صرف هزینه های زیاد درمانی، به پیشگیری توجه بیشتری کنیم.

رئیسی اضافه کرد: اگر واکسیناسیون انجام شود درصد بسیار بالایی از این بیماری پیشگیری می شود. در مورد گروه سنی که این واکسن را می گیرند، در حال بررسی هستیم. گروه سنی دختران ۱۲ تا ۱۶ سال مدنظر است و احتمالا دختران ۱۴ سال تحت پوشش این واکسیناسیون قرار می گیرند.

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: شیوع عفونت HPV در کشور ما در بین زنان به خصوص زنان در سن ازدواج رو به افزایش است و تقریبا حدود دو درصد شیوع این بیماری را در بین زنان داریم که البته در سنین مختلف فرق می کند.

عفونت HPV شایعترین عفونتی است که از طریق جنسی منتقل می شود و می تواند به زگیل تناسلی و سرطان دهانه رحم در زنان منجر شود.

دکتر اعظم السادات موسوی، رئیس انجمن سرطان زنان ایران پیش از این گفته بود که بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۱۰ سالانه حدود هزار نفر در ایران به سرطان دهانه رحم مبتلا می شوند.

وی افزود: با توجه به روند شیوع سرطان دهانه رحم در زنان ایرانی آگاه سازی و اطلاع رسانی درباره سرطان دهانه رحم بسیار ضروری است.

موسوی گفت: در جهان حدود ۵۰۰ هزار نفر به سرطان دهانه رحم سالانه مبتلا هستند. در کشورهای پیشرفته ۲۵ درصد زنانی که به این سرطان دچار می شوند، محکوم به مرگ هستند و البته در ایران ۵۰ درصد مبتلایان به سرطان دهانه رحم فوت می کنند.

وی افزود: در ایران آمار دقیقی از ثبت سرطان ها در کشور نداریم اما بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی که در سال ۲۰۱۰ ارایه کرده است، حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد از جمعیت زنان بالای ۱۵ سال در کشور در معرض خطر هستند.

به گفته وی گزارشات بیمارستانی نشان داده است که سرطان دهانه رحم چهارمین سرطان شایع و پنجمین علل مرگ و میر در زنان کشور است.

رئیس انجمن سرطان های زنان ایران به غربالگری سرطان دهانه رحم اشاره کرد و گفت: پیش از این غربالگری انجام می شد اما مدیریت غربالگری و آزمایشات به خوبی دیده نمی شد و افراد در معرض خطر مراجعه نمی کردند.

موسوی گفت: منشا ابتلا به سرطان دهانه رحم ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) است. اگر این ویروس وارد بدن شود حدود ۱۲ تا ۲۴ ماه بعد به سلول های سرطان تبدیل می شود و اگر مجدد عفونت اتفاق بیفتد و ویروس جدید وارد بدن شود، زنان ایمن نخواهند ماند.

رئیس انجمن سرطان زنان ایران گفت: هم اکنون ۱۲۷ کشور در جهان در برنامه تزریق این واکسن قرار گرفته اند اما در کشور ما هنوز این موضوع در برنامه واکسیناسیون کشوری قرار نگرفته و امید است که سیاستگذاران سلامت در کشور ترزیق این واکسن را در برنامه های آینده خود قرار دهند.

وی اضافه کرد: این واکسن برای افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و دچار عفونت شده اند، ضروری است البته تکرار واکسن پس از ۱۰ سال نیازی نیست.

منبع:ایرنا

بیشتر بخوانید: 66 هزار نفر در ایران به ویروس ایدز مبتلا هستند وزیر بهداشت: نباید خدمت رسانی به مردم، دچار سیاست‌زدگی شود

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان فارس واکسیناسیون وزیر بهداشت وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۷۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی آغاز تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده 

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه با بیان اینکه تجارت آزاد هنوز کامل نشده و فقط تعرفه‌های ترجیحی با ۵۰ درصد و ۷۵ درصد تخفیف اعمال شده و لیست‌ها برای تعرفه صفر مبادله شده است، گفت: پیش بینی می‌شود این موافقت‌نامه تا دو ماه آینده در پارلمان‌های تمام اتحادیه اقتصادی اوراسیا تصویب شود و بیش از ۸۸ درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند.

به گزارش ایسنا، کامبیز میرکریمی در یک گفت‌وگوی رادیویی با بیان اینکه موافقت نامه‌های تجارت آزاد کشورهای دنیا با همسایگان، دسترسی صادرکنندگان به بازار را تسهیل می‌کند، اظهار کرد: مهم‌ترین قدمی که اخیراً برداشته شده امضای موافقت نامه تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا متشکل از کشورهای روسیه، بلاروس، قزاقستان و قرقیزستان و ارمنستان است.

وی افزود: تجارت آزاد هنوز کامل نشده و فقط تعرفه‌های ترجیحی با ۵۰ درصد و ۷۵ درصد تخفیف اعمال شده و لیست‌ها برای تعرفه صفر مبادله شده است. پیش بینی می‌شود این موافقت‌نامه تا دو ماه آینده در پارلمان‌های تمام اتحادیه اقتصادی اوراسیا تصویب شود و بیش از ۸۸ درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند. این موضوع، رقابت پذیری کالای ایرانی در برابر رقبای چینی و هندی و دیگر کشورها را به شدت افزایش می‌دهد.

میرکریمی با بیان اینکه در حال حاضر موانع تجارت شرکت‌ها برطرف شدند و باید در حوزه شناختی و بازاریابی کار کنیم، گفت: تا شش سال قبل در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری زیرساخت نداشتیم، اما الان دائماً کشتی‌ها و کامیون‌های جدید اضافه می‌شوند و خط راه آهن منطقه شوروی سابق از مرز ایران عبور کرده است. در حال حاضر شرق دریای خزر در محدوده پنج جمهوری آسیای میانه بروکراسی جدی دارد و جهش صادرات و واردات نشان می‌دهد هرچقدر سرمایه گذاری در حوزه زیرساخت لجستیک انجام شود باز هم کم است. البته هنوز هم صف کامیون‌ها را داریم و از دولت تقاضا کردیم حمایت‌ها و تسهیلات خود را از این بخش ادامه دهد.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه اظهار کرد: در حال حاضر رابطه بانکی بین ایران و روسیه وجود دارد، اما بخشی از ظرفیت بانکی بین دو کشور بلااستفاده مانده که به دو نرخی بودن ارز در کشور ما و روسیه برمی‌گردد.

میرکریمی درمورد تنوع کالاهای صادراتی ایران به روسیه نیز گفت: مواد غذایی و لبنی، کالاهای لوکس مانند فرش ماشینی و پسته، محصولات نساجی و صنایع پلاستیک و صنایع پایین دست پتروشیمی بازار خوبی در روسیه پیدا کرده همچنین توربین‌های گازی و کاتالیست نیز متقاضی دارد و فقط یک بازاریابی اساسی برای توسعه بازارهای صادراتی لازم است.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه همچنین جذب توریست‌های تجاری را در رونق اقتصاد کشور به شدت موثر دانست و گفت: صادرات ایران به روسیه تا سال ۱۳۹۷ در حد ۲۶۰ میلیون دلار بود، اما در سال ۱۳۹۸ صادرات به این کشور به بالای ۴۰۰ میلیون دلار افزایش پیدا کرد و حالا هم به یک میلیارد دلار رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی آغاز تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده 
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • تکمیل مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان
  • آغاز روند کاهشی دما در زنجان
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • نیاز آینده جامعه ما نسل جوان پرجسارت و متعهد است
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان