Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از یزد، حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور 12 آبان ماه در نشست هم اندیشی وقف مشارکتی قرآنی ویژه موسسات و جلسات قرآنی استان یزد با اشاره به آیه والذین یومنون بالغیب و یقیمون الصلاه و مما رزقناهم ینفقون اظهار کرد: در کنار ایمان به خدا و ایمان له غیب بحث انفاق مطرح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بدین معنا که ایمان به الله، به ایمان واقعی و حقیقی نخواهد رسید تا وقتی که انفاق در کنار آن نباشد و انفاق و صدقه با روش‌های مختلفی انجام خواهد شد و صدقه موجب صدق ایمان است.

حسینی افزود: برای برخی گذشتن از مال سخت‌تر از گذشتن از جان است بنابراین کسی که در راه خدا انفاق می‌کند ایمانش صادق است و می‌تواند در راه خدا صدقه پرداخت می‌کند.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور تصریح‌ کرد: اکثریت فقها مصداق انفاق را وقف می‌دانند، گاهی اوقات صدقه‌ باعث می‌شود نیاز یک شب مسکین یا فقیری مرتفع شود، گاهی اقدامی که صورت می‌گیرد در طول زمان باقی و ایتام و نیازمندان، مومنان، فضلا، دانشجویان، بشر و... از عواید این موقوفه استفاده کنند.

وی اظهارکرد: وقف فانی را باقی می‌کند و طبق آیه قرآن سبب تثبیت نفس می‌شود یعنی فطرت انسان که علاقه‌مند به باقی شدن است را مطرح می‌کند. هیچ چیز مانند وقف انسان را تثبیت نمی‌کند و مادامی که مومنان باشند اموال موقوفه حفظ خواهد شد.

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به اینکه یکی از خلاهای موجود در فضای قرآنی کشور کمبود موقوفات قرآنی است گفت: قرآن ثقل اکبر و اباعبدالله ثقل اصغر است و ما برای اباعبدالله خرج می‌کنیم و بیش از نیمی از موقوفات برای عزاداری امام حسین(ع) است اما متاسفانه ما برای هدف قیام امام حسین و ثقل اکبر از مال خود نمی‌گذریم.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد موقوفات مرتبط با امام حسین (ع) است اما برای قرآن که ثقل اکبر است در سطح کشور تنها ۲درصد موقوفه وجود دارد.

حسینی افزود: خیلی از عدم توازن‌های فرهنگی به همین دلیل است ما متعادل رفتار نمی‌کنیم زیرا قرآن در بین ما کم است و باور غلطی در کشور وجود دارد که برخی فکر می‌کنند چون دارایی لازم را ندارند، نمی‌توانند واقف باشند و این کاملا غلط است چرا که هرکس می‌تواند به نوعی واقف باشد.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور بیان‌ کرد: ان‌شالله ایجاد یک موقوفه به شکل وقف مشارکتی سبب رونق معارف قرآنی در یزد خواهد شد و باید تلاش شود که موقوفه مشارکتی یک موقوفه مولد و منفعتی باشد.

وی ادامه داد: ساختمان‌های زیادی وقف قرآن شده است اما یک ساختمان بسیار خرج و هزینه جاری دارد و اگر بتوانیم یک موقوفه و پروژه منفعتی به وجود بیاوریم که عوائد خوبی داشته باشد آن‌ موقع می‌تواند برای امورات روزمره موسسات قرآنی خرج شود.

یادآور می‌شود در پایان این نشست مقرر شد برخی موقوفات قرآنی مخروبه مورد بررسی و در صورت امکان در اختیار موسسات قرار گیرد و پروژه وقف مشارکتی به همت خیران و موسسات قرآنی و خانواده‌های قرآن اموزان ایجاد و به نام شهید منا، حاج حسن دانش نامگذاری شود.

در این نشست ۱۲نفر به عنوان هیئت امنا برای رسیدگی به امور وقف مشارکتی قرآنی در یزد معرفی شدند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا ایکنا یزد موقوفات قرآنی اوقاف و امورخیریه یزد دهه وقف وقف مشارکتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۰۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل

اولین نمایشگاه ملی قرآن کریم با شعار "جامعه افغانی، تربیت قرآنی" به مدت هفت روز باهدف انس با قرآن و ترویج معارف قرآنی در قصر دارالامان کابل برگزار شد.

عبداللطیف نظری؛ معین مسلکی وزارت اقتصاد طالبان، این نمایشگاه را در ترویج ارزش‌های اسلامی و معارف قرآنی مهم خواند و گفت: مهم‌ترین رسالت ما این است که نسل جوان ما با ارزش‌های اسلامی و قرآنی آشنا شوند.

او گفت: اگر به ارزش‌های قرآنی عمل کنیم، همواره به‌عنوان یک ملت سرفراز باقی خواهیم ماند.

مفتی شفیع الله ثاقب، رییس دعوت و ارشاد وزارت سرحدات، اقوام و قبایل حکومت طالبان هم در این نمایشگاه گفت: قرآن کریم کتابی است که تا قیام قیامت ماندگار و راهنمای بشریت خواهد ماند.

او نیز بر اتحاد مردم تاکید کرد و گفت: قرآن کریم محور وحدت و اخوت میان امت اسلامی است

این نمایشگاه با حضور فرهنگیان، اساتید حوزه و دانشگاه و شماری از مقام‌های حکومتی گشایش یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • برگزاری نوزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآنی
  • شاهکار رهبر انقلاب در تفسیر قرآن
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است
  • برگزاری مسابقات قرآنی دانش آموزی در شهرستان سروستان
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود