Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز ۱۷ خرداد با ۸۹ کشته، ۱۷ مرداد با ۸۱ کشته و ۱۳ خرداد با ۷۹ کشته پرتلفات‌ترین روزهای نیمه نخست امسال در حوادث رانندگی بوده است.

به گزارش تسنیم؛ بر اساس آمار سازمان پزشکی قانونی کشور، در نیمه نخست سال 1398، 9 هزار و 360 نفر در حوادث رانندگی ترافیکی کشته شده‌اند، این تعداد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته تغییرات اندکی داشته و تنها یک دهم درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشترین کشته‌های حوادث رانندگی مربوط به شهریور بود

بیشترین کشته‌های حوادث رانندگی مربوط به شهریور ماه با هزار و 800 نفر و پس از آن مرداد ماه با هزار و 728 نفر و کمترین آن مربوط به فروردین ماه با 1242 نفر بوده است همچنین روز 17 خرداد با 89 کشته، 17 مرداد با 81 کشته و 13 خرداد با 79 کشته پرتلفات‌ترین روزهای نیمه نخست امسال بوده است.

بیشترین مرگها در جاده‌های برون‌شهری

در این گزارش با تأکید بر اینکه بیشترین تلفات مربوط به مسیرهای برون‌شهری بوده، آمده است: 64.7 درصد کشته‌های تصادفات مربوط به جاده‌های برون‌شهری، 24 درصد در راه‌های درون‌شهری، 8.7 درصد در جاده‌های روستایی و محل تصادف، هفت دهم درصد در راه‌های اختصاصی و دو درصد در سایر راه‌ها بوده است.

به عبارت دیگر در نیمه نخست سال 98، 6 هزار و 53 نفر در محورهای برون‌شهری (1.5 درصد افزایش نسبت به سال 97)، دو هزار و 246 نفر در مسیرهای درون‌شهری (2.7 درصد افزایش نسبت به سال 97)، 810 نفر در مسیرهای روستایی (21.3 درصد افزایش نسبت به سال 97) و 251 نفر در راه‌های اختصاصی و سایر راه‌ها کشته شده‌اند. (53 درصد کاهش نسبت به سال 97)

بیشترین درصد افزایش در استان بوشهر

بیشترین افزایش در مرگهای ناشی از حوادث رانندگی در نیمه نخست سال 98 نسبت به سال قبل از آن در استانهای بوشهر (48.8 درصد) و خراسان جنوبی (30.2 درصد) و بیشترین کاهش مربوط به استانهای کردستان (24.2-درصد) و چهارمحال و بختیاری (19.2-درصد) بوده است.

بیش از سه چهارم کشته شده‌ها مرد بودند

این بررسی‌ها نشان می‌دهد که 77.8 درصد از کشته‌های ناشی از حوادث رانندگی در نیمه نخست سال 98 مرد ( هفت هزار و 258 نفر) و 22.2 درصد زن (دو هزار و 75 نفر) بوده‌اند همچنین در افراد 18 سال به بالا 71.7 درصد متأهل و 27 درصد مجرد هستند و وضعیت تأهل 1.3 درصد نامشخص بوده است.

رانندگان؛ بیشترین قربانی

در زمان وقوع تصادف 43.2 درصد از افراد راننده وسیله‌نقلیه، 19.7 درصد عابرپیاده و 36.2 درصد سرنشین یا ترک‌نشین وسیله‌نقلیه بوده‌اند.

از مجموع تلفات رانندگی نیمه نخست سال 98 (9 هزار و 360 نفر)، 19.7 درصد یعنی هزار و 847 نفر عابرپیاده و 20.7 درصد یعنی هزار و 938 نفر موتورسیکلت‌سوار بودند.

از لحاظ سنی 8.5 درصد افراد فوت شده در حوادث رانندگی سال گذشته 10 سال و کمتر، 6 درصد 17 ـ 11 سال، 54.4 درصد 49 ـ 18 سال و 31 درصد کشته‌های تصادفات 50 سال به بالا داشته‌اند.

نحوه وقوع تصادف 44.3 درصد از افراد متوفی ناشی از برخورد وسایل‌نقلیه به یکدیگر، 19.7 درصد ناشی از برخورد وسیله‌نقلیه به عابر متوفی و 26.6 درصد واژگونی وسیله‌نقلیه بوده است.

خودرو مورد استفاده 47 درصد از افراد متوفی خودروی سواری، 20.7 درصد موتورسیکلت، 6.6 درصد وانت‌بار، سه درصد کامیون، کامیونت و تریلی و 1.1 درصد اتوبوس و مینی‌بوس بوده است.

براساس بررسی های انجام شده در نیمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تلفات استفاده‌کنندگان از وانت‌بار (15.4 درصد)، خودروی سواری (پنج درصد) و عابران‌پیاده (3.5 درصد) افزایش و تلفات موتورسواران (14.6 – درصد) کاهش داشته است.

ضربه به سر علت اصلی مرگ

علت اصلی مرگ 40.3 درصد از افراد ضربه به سر، 29.4 درصد شکستگی‌های متعدد، 7.5 درصد به دلیل خونریزی و 16 درصد به دلیل علل اشتراکی (موارد دارای بیش از یک علت)، 1.8 درصد سوختگی، سه دهم درصد نرسیدن اکسیژن، 4.7 درصد سایر موارد بوده است.

نیمی از متوفیات حوادث رانندگی در محل حادثه کشته می‌شوند

محل فوت 53 درصد از افراد در محل حادثه، 6.1 درصد حین انتقال به بیمارستان و محل فوت 40.2 درصد از افراد در بیمارستان بوده است همچنین نحوه انتقال 91.8 درصد افراد متوفی از طریق آمبولانس، 6 درصد توسط وسایل‌نقلیه عبوری، سه دهم درصد خودروی پلیس، یک درصد سایر خودروها و نه دهم درصد نامعلوم بوده است.

کاهش تلفات حوادث رانندگی شهریور 98

آمار متوفیان حوادث رانندگی در شهریور ماه امسال هزار و 800 نفر بوده که نسبت به شهریور سال قبل 3.4 درصد کاهش یافته است.

ثابت ماندن مصدومان ارجاعی به پزشکی قانونی

در نیمه نخست سال 98، 193 هزار و 524 مصدوم تصادف به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کرده‌اند که این تعداد نسبت به سال گذشته تغییر خاصی نداشته است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پزشکی قانونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۱۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود

جعفر میعادفر رییس اورژانس کشور:شامگاه شنبه در نشست با مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران افزود: امدادگران پرتلاش و فداکار اورژانس سالانه بیش از پنج میلیون ماموریت امدادی برای خدمات رسانی به بیماران و حادثه دیدگان مختلف در سطح کشور انجام می‌دهند.

میعادفر ابراز کرد: این میزان خدمات بصورت هوایی، دریایی و زمینی به اقشار مختلف مردم بصورت رایگان انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: هم اکنون یکی از چالش‌های اصلی دولت خدمت گذار بحث کاهش عوارض ناشی از حوادث ترافیکی که در سطح جاده‌های کشور است.

میعادفر عنوان کرد: تلاش ما در مجموعه سازمان اورژانس کشور توسعه متوازن و محرومیت زدایی در تامین پایگاه‌های اوژانس در سراسر کشور است.

وی بیان کرد: اورژانس هوایی با در اختیار داشتن ۵۲ پایگاه هوایی بزرگترین ناوگان هوایی کشور محسوب می‌شود.

رییس اورژانس کشور با بیان اینکه بیش از ۲۶ هزار نفر نیروی انسانی در بخش فوریت‌های پزشکی فعالیت می‌کنند گفت: بیش از سه هزارو ۳۰۰ پایگاه اورژانس در کشور وجود دارد که از این تعداد یکهزارو ۹۰۵ پایگاه آن جاده‌ای و یکهزارو ۳۸۵ پایگاه دیگر شهری است.

وی بیان کرد: در ترافیک‌های شهری بیش از ۴۰۰ موتورلانس در نقاط پر تردد انجام ماموریت می‌کنند و برای حوادث دسته جمعی بیش از ۶۴ دستگاه اتوبوس آمبولانس در کشور وجود دارد.

میعادفر عنوان کرد: سه هزار دستگاه آمبولانس فرسوده در کشور وجود دارد، که بیش از ۱۵ سال عمر دارند.

ضرورت استقرار بالگرد هوایی در گچساران و کهگیلویه

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم اکنون ۵۳ پایگاه اورژانس جاده‌ای زمینی و یک پایگاه اورژانس هوایی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد کار خدمات رسانی به حادثه دیدگان را به عهده دارند.

حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود

امین نیکویی نژاد افزود: از این تعداد پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای بیش از ۱۹ مورد شهری مابقی جاده‌ای هستند.

وی بیان کرد: با توجه به سخت گذر بودن مناطق مختلف این استان استقرار بالگرد در شهرستان‌های گچساران و کهگیلویه نیاز ضروری است.

سرپرست اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با تلاش‌های شرکت نفت و گاز و رایزنی‌های انجام شده دومین پایگاه اورژانس هوایی کهگیلویه و بویراحمد در گچساران راه اندازی خواهد شد.

نیکویی نژاد ابراز کرد: تاسیس پایگاه اورژانس هوایی مجهز به بالگرد و کادر امدادی متخصص به بهبود حال و سلامت مصدومان حوادث احتمالی در این منطقه حساس کمک زیادی می‌کند.

وی بیان کرد: به دلیل قرار گرفتن شهرستان گچساران در مسیر استان‌های جنوبی و بروز حوادث جاده‌ای متعدد و همچنین وجود تاسیسات نفتی و صنعتی، راه اندازی پایگاه اورژانس هوایی در گچساران ضروری بود که با همت مسئولان شرکت نفت و گاز گچساران این مهم در آینده نزدیک محقق خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • بارش ها در ایران ۱۲ درصد کاهش داشته است
  • ۴ کشته و یک مصدوم در سانحه رانندگی پارس آباد
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته
  • حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز
  • وقوع بیش از ۵۰۰۰ تصادف در جاده‌های استان کرمان
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق «سوخت و اتباع غیرمجاز»