Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه ترامپ چهره واقعی آمریکا است و ساختار واقعی آمریکا که بدعهدی، سلطه طلبی و اضافه خواهی است را نشان داد، گفت: نباید بدعهدی‌های آمریکا را فراموش کرد و باید یک درس تاریخی برای ملت و مقامات ایران در همه دولت‌های حال و آینده محسوب شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید رضا صدرالحسینی، کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت و گو با خبرنگار صبح توس؛ در خصوص تجربیات بدعهدی آمریکا اظهار داشت: در طول 65 سال گذشته از زمان نهضت مشروطیت و نهضت ملی شدن صنعت نفت تاکنون آمریکایی‌ها شرایط خود را برای ملت ایران در کنار ملت‌های دیگر بسیار پر افول قرار داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در ادامه با بیان اینکه در بسیاری موارد عهدشکنی‌های امریکا حتی با دوستان خود در نقاط مختلف دنیا قابل مشاهده است، خاطرنشان کرد: حال این سؤال مطرح است که چرا برخی از غرب‌گرایان هنوز از این قطع ارتباط اظهار نگرانی می کنند؟ و برای پاسخ به این سؤال باید در باور این افراد نگاه کرد.

این کارشناس مسائل منطقه همچنین در ادامه تصریح کرد: علی‌رغم اینکه به‌صورت مصداقی بسیاری از عهدشکنی‌ها وجود داشت اما به دلیل وجود حقارت درونی که هر انسانی ممکن است مبتلابه آن باشد و دلیل اصلی آن دوری از آموزه‌های الهی و کم تقوایی است.

وی با تأکید بر اینکه علی‌رغم آنکه ما در آموزه‌های اخلاقی و فرهنگی، علمی و روایی خود در حوزه مسائل خودبزرگ‌بینی و عدم تکبر روایات بسیار زیادی داریم ولی در مقابل آن موضوع صلابت و کرامت انسانی تأکیدات فراوانی دارد، اذعان کرد: بر اساس فطرت انسانی همه انسان‌ها علاقه‌مند کرامت و بزرگ بودن دارند.

صدرالحسینی همچنین ادامه داد: بسیاری از این افراد غرب‌گرا ممکن است افراد خوب و دلسوز مملکت باشند ولی به دلیل حقارت درونی که دارند تصور می کنند که نظام سلطه و در رأس آن آمریکا دارای یک قدرتی است که این قدرت می‌تواند بسیاری از موضوعات و مشکلات را حل کند.

وی با بیان اینکه این افراد در مقابل به‌جای اینکه مرکز این بدعهدی که آمریکا هست را در حقیقت به‌گونه‌ای مقصر بشمارند و به‌صورت منطقی و مستند محکوم کنند مجدداً ملت خود را به دلیل حقارت درونی که غرب‌گرایان دارند محکوم می کنند، عنوان کرد: در گذشته فراعنه دست به حقیر کردن افراد می زدند و این حقیر کردن برای این بود که قدرت پوشالی و غیر توحیدی خود را بزرگ جلوه دهند.

این کارشناس مسائل بین‌المللی با اشاره به اینکه تجربیات گوناگون در بدعهدی آمریکا در طول این 50 سال گذشته در منطقه و حوزه بین‌الملل داریم و یکی از مواردی که برای ما پیش آمده موضوع توافق‌نامه برجام بود، تشریح کرد: تلاش زیادی قریب به دو سال صورت گرفت تا توافق‌نامه برجام یک توافق‌نامه عمومی، کلی و قابل اجرا برای کلیه طرفین باشد اما بعد از گذشت یک سال از اینکه آمریکایی‌ها به هیچ یک از تعهدات خود عمل نکردند ترامپ از برجام خارج شد.

وی ادامه داد: اعتقاد دارم ترامپ چهره واقعی آمریکا است بنابراین ترامپ در این موضوع کاری را انجام داد که ساختار واقعی آمریکا که بدعهدی، سلطه طلبی و اضافه خواهی در ذات آمریکایی‌ها هست را نشان داد و نباید این موضوع را به نام شخص دونالد ترامپ گذاشت و باید این موضوع را به پای اصل ساختار سیاسی آمریکا گذاشت.

صدرالحسینی با بیان اینکه شرایطی پدید آمده بود که اگر هر یک از رقبای ترامپ در انتخابات پیروز می شدند این کار را انجام می دادند، تأکید کرد: نفوذ و قدرت‌یابی جمهوری اسلامی ایران در منطقه و حرکت آن از سمت قدرت منطقه‌ای به قدرت بین‌المللی این مسئله را تحمیل می کرد که مقامات آمریکایی از دو جناح از برجام خارج شوند.

وی در پایان با تأکید بر اینکه بدعهدی و اضافه خواهی جزء ذات آمریکایی‌ها است، خاطرنشان کرد: بنابراین با تجربیات تاریخی که از بدعهدی‌های آمریکا وجود دارد علی‌الخصوص بدعهدی آمریکا در برجام و توافقات دیگر نباید این بدعهدی‌ها را فراموش کرد و باید یک درس تاریخی برای ملت و مقامات ایران در همه دولت‌های حال و آینده محسوب شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۲۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟

مقامات آمریکایی تصور می‌کنند کمک‌های جدید واشنگتن به اوکراین کمک خواهد کرد جلوی پیشروی روسیه طی ماه‌های آینده گرفته شود اما مشکلات دیگری بر سر راه کی‌یف وجود دارد و ایالات متحده از آن می‌خواهد به کمبود نیروهای اوکراینی رسیدگی کند و ظرفیت‌های دفاعی‌اش را افزایش دهد زیرا بدون این موارد بعید است اوکراین تا سال ۲۰۲۵ بتواند حمله‌ای بزرگ انجام دهد.

به گزارش ایسنا، هفته گذشته لایحه کمک کنگره آمریکا به اوکراین به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار که با مخالفت سرسختانه جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا مواجه شده بود، به تصویب رسید.

روزنامه واشنگتن‌ پست در گزارشی می‌نویسد: «همزمان با اینکه محموله‌های اولیه تسلیحات از جمله گلوله‌های توپخانه، موشک‌های دفاع هوایی و خودروهای زرهی به اوکراین می‌رسند، مقامات آمریکایی انتظار دارند این تسلیحات جدید، زمان را برای کی‌یف بخرد تا ارتش و دفاع میدان نبرد را پیش از حمله احتمالی روسیه تقویت کند.»

یکی از مقامات دفاعی آمریکا بدون آنکه نامش افشا شود، گفت: «کمک‌های آمریکا به اوکراینی فرصتی می‌دهد تا با حملات مداوم روسیه چه در خط مقدم و چه در آسمان بهتر مقابله کند و با تاثیرگذاری بیشتری از سربازان و هم‌چنین غیرنظامیان دفاع کند. اما زمان ارزشمند است و نباید هدر شود.»

روزنامه واشنگتن پست تاکید می‌کند: «پس از ۲ سال از جنگ اوکراین، نیروهای این کشور شتاب اولیه‌ای را که در میدان نبرد داشتند، از دست داده‌اند. اکثر مقامات آمریکایی طی مصاحبه‌هایی گفته‌اند که زلنسکی (رئیس‌جمهور اوکراین) جهت بازپس‌گیری ۲۰ درصد از کشورش – که در حال حاضر تحت کنترل روسیه است –هیچ مسیر نظامی مشخصی ندارد.»

«راب لی» تفنگدار سابق نیروی دریایی آمریکا که اکنون در موسسه تحقیقات سیاست خارجی مشغول به کار است و جنگ اوکراین را از نزدیک رصد می‌کند، گفت: «وضعیت نیروهای میدان نبرد اوکراین مشکل جدی است. اگر این مسئله حل‌وفصل نشود، بسته آمریکا کمکی به اوکراین نخواهد کرد.»

کی‌یف هنوز اعلام نکرده است که در سال ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ به چه تعداد نیرو نیاز خواهد داشت. فرمانده ارشد سابق اوکراین که در ماه فوریه توسط رئیس‌جمهور زلنسکی کنار گذاشته شد، می‌گفت که حدودا «نیم میلیون نیرو» نیاز خواهد بود اما جانشین او می‌گوید که تعداد نیروهایی که اوکراین نیاز دارد، «کم‌تر» است.

روزنامه واشنگتن پست با اشاره به همین موضوع می‌نویسد: «کمبود نیروهای اوکراین بر چالش‌های سیاسی که دولت زلنسکی با آنها مواجه است، تاکید می‌کند. مسئله استقرار و بسیج نیروها از جمله مسائلی هستند که زلنسکی برای دور نگه داشتن روسیه و هم‌چنین حفظ اتحاد ملی اوکراین آن هم پس از ۲ سال جنگ و خونریزی باید به آن رسیدگی کند.»

حفر گور برای نیروهای کشته شده ارتش اوکراین

این روزنامه علاوه بر کمبود نیروها که آمریکا از اوکراین می‌خواهد تا آن را بهبود ببخشد، به نقل از مقامات آمریکایی مسئله دیگری را برجسته می‌کند.

واشنگتن پست می‌نویسد: «مقامات آمریکایی نیاز می‌بینند که دفاع فیزیکی اوکراین پیش از حمله احتمالی روسیه بهبود پیدا کند. نیروهای اوکراینی سال گذشته را به حفر، ایجاد موانع و مین‌گذاری گذراندند اما مقامات آمریکایی معتقدند باید اقدامات بیشتری در این راستا انجام شود. آنها امیدوارند مین‌های ضد تانک و ضد نفر که در بسته تسلیحاتی روزهای اخیر اعلام شد، کمک حال اوکراینی‌ها باشد.»

دولت «جو بایدن» با توجه به کمک‌هایی که ارائه کرده است، از اوکراین دستاورد نظامی می‌خواهد اما در عین حال می‌داند که کمبود نیروهای این کشور جنگ‌زده اروپایی مسئله حائز اهمیتی است، از این رو واشنگتن به کی‌یف می‌گوید که «هم نیروهایش و هم ظرفیت‌های دفاعی‌اش را افزایش دهد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • گلایه وزیر راه از بدعهدی صندوق تامین خسارت بدنی​
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • کنعانی: مقامات آمریکا شایستگی اخلاقی اظهارنظر درباره حقوق بشر را ندارند
  • کنعانی: مقامات آمریکا شایستگی اخلاقی اظهارنظر در خصوص حقوق بشر را ندارند
  • آمریکا به معنای واقعی شیطان بزرگ است