Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، جمال عرف عصر یکشنبه در جمع معتمدین، برگزیدگان و نمایندگان اقشار مختلف استان همدان با گرامیداشت ۱۳ آبان روز تسخیر لانه جاسوسی و روز دانش آموز اظهار داشت: طی سفرهای استانی تاکنون با بیش از ۳۵۰۰ نفر از معتمدین و نمایندگان اقشار مختلف استان هایی از سراسر کشور دیدار و گفتگو و هم اندیشی داشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عرف با اشاره به این که در اسفند سال ۹۶ وزیر کشور بخشنامه منشور گفتگوی سیاسی را به استان ها ابلاغ کرد که یکی از مهم ترین هدف گذاری ها و چشم اندازهای آن، تقویت و بسط گفتگو است، اظهار داشت: یکی از خلاًهای قابل توجه در کشور این است که کمتر با یکدیگر گفتگو می کنیم و آستانه تحملمان نیز پایین آمده در حالی که هدف مشترک همه ما اعتلای کشور، اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی و توفیق دولت است.

وی بابیان اینکه باید مبتنی بر اهداف عالیه ای که در قانون اساسی به شکل واضح بیان شده بیشتر گفتگو کرد و هدف مشترک را مبنا قرار داد، گفت: باید به اشتراکات بیشتر از افتراق ها توجه کرد.

۱۷ خانه احزاب در ۱۷ استان کشور راه اندازی شد

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: فعال کردن احزاب و تقویت آن ها یک وظیفه مهم است که در این راستا تاکنون ۱۷ خانه احزاب در ۱۷ استان کشور راه اندازی شده و در سطح ملی نیز خانه احزاب فعال است.

عرف افزود: باید برای فعالیت مدنی قانونمند در سطح کشور فرهنگ سازی و تلاش شود و در این راستا یکی از وظایف اساسی تقویت احزاب است که از مهم ترین نمودهای فعالیت مدنی قانونمند در کشور محسوب می شوند.

عرف در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه  هر قدرکشور منسجم تر و کارآمدتر باشد مسئولان و مردم احساس بهتری خواهند داشت، افزود: باید برای افزایش میزان رضایتمندی مردم تلاش کرد.

رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به این که یکی از عوامل تحقق مشارکت بالا، وجود زمینه های رقابت است و با توجه به شرایط کشور، سوگیری همه ارکان نظام معطوف به تحقق مشارکت حداکثری است، اظهار داشت: در چنین فضایی، همه تلاش می کنند که فضا رقابتی باشد اما آن چه همه ما باید رعایت کنیم قانون است.

وی افزود: باید تلاش کنیم قانون مبنای گفتگوها و فعالیت ها باشد و اگر هم اختلاف نظری بین جریان ها و گروه های مختلف وجود دارد راه حل و رفع آن، قانونمداری و رجوع به صندوق رأی است.

چهار رکن اساسی در خصوص انتخابات قائل هستیم که مشارکت، سلامت، رقابت و امنیت را شامل می شود عرف با تأکید بر این که چهار رکن اساسی در خصوص انتخابات قائل هستیم که مشارکت، سلامت، رقابت و امنیت را شامل می شود، اظهار داشت: امروز در بحث امنیت احساس تهدید جدی نداریم و در حوزه رقابت هم تلاش شده که فضا رقابتی شود.

وی در خصوص موضوع سلامت انتخابات نیز افزود: در حوزه سلامت، بخشی از موضوعات به رفتار کاندیداها و هواداران برمی گردد و در شرایط کنونی، مصرف فرهنگی هم به نوعی فست فودی شده و تأمل و تعقل نمی کنیم که فلان خبر صحیح است یا خیر که در چنین فضایی، تخریب افراد و گروه ها هم زیاد می شود.

رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه کار کارشناسی و تلاش زیادی برای لایحه جامع انتخابات انجام و بهمن ماه ۱۳۹۷ هم از طرف رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی ارائه شد، اظهار داشت: علاوه بر موضوعات متنوع و مختلف، چند مقوله مهم از جمله مواجهه با مسأله ورود پول های مشکوک با منابع مجهول و هم چنین تخلفاتی مثل خرید و فروش رأی در آن لایحه  مطرح شده است.

عرف در خصوص اهمیت مشارکت مردم نیز گفت: اگر امنیت و پیشرفت کشور را می خواهیم باید مشارکت سطح بالایی را رقم بزنیم و معتمدین و نخبگان و اقشار مختلف به عنوان اجزای جامعه مدنی، نگاه جدی تری به بحث مشارکت داشته باشند کمااینکه از هر نظر و ایده ای در این زمینه استقبال و استفاده می کنیم.

کد خبر 4762766

منبع: مهر

کلیدواژه: جمال عرف وزارت کشور انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر ایلام بارش باران گرگان یوم الله 13 آبان پدافند غیرعامل خطبه های نماز جمعه شهرکرد مشهد قزوین بیرجند سانحه تصادف شهادت امام رضا ع تئاتر کودک و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۲۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور

بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به حواشی انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور واکنش نشان دادند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی با صدور بیانیه‌ای به حواشی انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور واکنش نشان دادند.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم 

چندی پیش، بعد از حدود ۴ سال، انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور برگزار شد و اعضای شوری مرکزی جدید مسئول پیگیری امور آن شدند. اما اکنون، تنها پس از چندماه پیگیری امور، سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور، به عنوان مهم‌ترین نهاد نظارتی بر سازوکار‌های قانونی و عملیاتی روان‌شناسی و مشاوره ایران، چند ماهی است که اسیر بی‌نظمی و گروکشی‌های بی‌حدی شده که فرآیند کاری آن را مختل کرده است.

این اختلال تا جایی رشد داشته که هفته گذشته شوری مرکزی جدید این سازمان که پس از ۴ سال وقفه، دوباره با انتخابات تشکیل شده بود فعالیت خود را متوقف کردند تا دوباره، بی‌نظمی حاکم بر فضای روان‌شناسی کشور شود.

این ماجرا متأثر از فشار‌های بسیاری است که از سمت شوری مرکزی چهارم این سازمان بر شوری مرکزی پنجم ایجاد شده بود و همچنان ادامه دارد. فشار‌هایی که از ادعای نقض کردن قانون در انتخابات سازمان نظام و مردود بودن نتایج آن نشأت گرفته بود. ادعا‌هایی که هیچ گاه دقیق و روشن بیان نشدند و هیچ زمانی هم از سمت شوری مرکزی پنجم پاسخی به آن‌ها داده نشده و فضای روان‌شناسی و مشاوره کشور را در ابهام فرو برده است.    

بسیج دانشجویی دانشکدگان روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه‌های بزرگ شهر تهران، به مناسبت روز روان‌شناس و مشاور، برای رفع سوءتفاهم‌ها و روشن کردن موضوع از هر دو گروه دعوت می‌کند تا در یکی از روز‌های هفته‌ی آتی، در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران گرد هم جمع شوند و در محیطی دانشگاهی و به دور از حواشی به دانشجویان و دغدغه‌مندان این فضا پاسخ‌گو باشند. امید است که بتوان با روشن و شفاف شدن موضوع، گره از کار این سازمان گشود.  طبیعی است که عدم شرکت شوری مرکزی چهارم و شوری مرکزی پنجم، به معنای شانه خالی کردن از بار مسئولیت و بی‌احترامی به افکار عمومی و دانشجویانی است که دغدغه روان‌شناسی کشور را دارند.

پی‌نوشت: در صورت اعلام حضور گروه‌های مذکور، جزئیات برگزاری برنامه متعاقباً اعلام می‌شود. 

والسلام علی من اتبع الهدی

بسیج دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران 
بسیج دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه شهید بهشتی 
بسیج دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه‌طباطبایی 
بسیج دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه الزهرا

دیگر خبرها

  • توجه اصلی به جنایات صهیونیست‌ها معطوف باشد
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • وظیفه «هیئت»، مقابله با جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن است
  • انتقاد تند علم الهدی از تلاش برای بازگرداندن خواننده ها و هنرمندان خارج نشین به ایران /بخاطر جذب حداکثری باید عناصر ناپاک و ضدانقلاب به کشور برگردند؟
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود