Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از میزان، سرهنگ علی موالی، رییس پلیس فتا قم توصیه کرد: با توجه به اینکه بعضی از کاربران به خصوص خانم‌ها عکس‌های شخصی خود را بر روی پروفایل‌ها و صفحات شبکه‌های مجازی خود بارگزاری می‌کنند، کلاهبرداران با بررسی آن عکس‌ها، روحیه طعمه‌های خود را بررسی نموده و با تعریف از ظاهر آن‌ها و بیان جملاتی حساب شده وعده پیشرفت مالی و اجتماعی را به آن‌ها می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بعضی از جوانان تمایل به کسب شهرت همراه با ثروت را دارند لذا با تبلیغات اغوا کننده کلاهبرداران وارد عرصه مدلینگ شده و با هدف کسب درآمد و معروفیت اجتماعی دوست دارند چشم‌ها را به خود خیره کنند. غافل از اینکه نمی‌دادند افتادن در دام این کلاهبرداران می‌تواند تا چه اندازه تبعات روحی، اجتماعی و بعضا جسمی را برای آن‌ها ایجاد نماید.

وی افزود: افراد سودجو پس از اخذ اطلاعات از طعمه‌های خود، از آن‌ها می‌خواهند که تن به خواسته‌های شیطانی آن‌ها دهند. در صورتی که با مخالفت روبرو شوند، تهدید به انتشار اطلاعات خصوصی قربانی می‌کنند. ما در پلیس فتا بعضا شاهد بوده‌ایم که قربانیان این جرایم با ترس از خطر افتادن آبروی خود و بدون هماهنگی با پلیس و نزدیکان خود دردام‌های مختلف قرار گرفته و گاه با بحرانی شدن اوضاع اقدام به خودکشی می‌کنند.

این مقام انتظامی توصیه کرد: مردم فریب لینک‌های تبلیغاتی که با عناوین مدلینگ، شوی لباس و ارائه خدماتی از این قبیل منتشر می‌شود را نخورند و به هیچ وجه عکسی در اختیار افراد سودجو قرار ندهند، همچنین بدون پرس‌وجو از پلیس فتا و بزرگترهای خانواده به محل‌های پیشنهادی این افراد برای گرفتن عکس مراجعه نکنند.

سرهنگ موالی اشاره کرد: حفظ حریم خصوصی در فضای مجازی بیشتر در اختیار خود کاربر است، هر فعال فضای مجازی می‌بایست از انتشار و در اختیار قرار دادن اطلاعات محرمانه و شخصی خود از قبیل مشخصات هویتی، عکس و فیلم خانوادگی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی خودداری کند تا در دام مجرمان سایبری قرار نگیرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فتا ثروت تبلیغات درآمد خودکشی خانواده حریم خصوصی فضای مجازی تبلیغات خودکشی پلیس پلیس فتا کلاهبرداری مدلینگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۳۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر

رئیس پلیس فتای فراجا از دستگیری عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار وحید مجید اظهار کرد: در سال گذشته بیش از ۱۲ هزار صفحه مجازی در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌ها که مشغول به تبلیغ و خرید و فروش انواع اسلحه گرم از کلت گرفته تا کلاشینکف و مسلسل بودند، توسط پلیس فتا شناسایی شدند.

وی افزود: از مجموع این تعداد، روی ۳ هزار مورد تمرکز کردیم و در پس از انجام تحقیقات لازم، در این فرآیند توانستیم ۱۴۰۰ نفر از مالکان و اعضای این تارنماها و صفحات مجازی را شناسایی و دستگیر کنیم و تحویل مراجع قضائی بدهیم.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: این افراد با ایجاد صفحات و کانال‌هایی در شبکه‌های اجتماعی واتس‌آپ، تلگرام و اینستاگرام ادعای خرید و فروش انواع اسلحه داشتند.

سردار مجید گفت: بیشتر این افراد کلاهبردار بودند؛ یعنی در واقع پس از گرفتن مبلغی به عنوان بیعانه از مشتری، افراد را مسدود می‌کردند و دیگر پاسخگو نبودند، بنابراین خرید و فروشی صورت نمی‌گرفت و اسلحه‌ای در کار نبود.

وی با اشاره به اینکه قدرت‌نمایی و ایجاد ترس نیز برخورد جدی پلیس را در پی خواهد داشت، افزود: همچنین عده‌ای از اراذل و اوباش در جهت ایجاد رعب و وحشت در شهروندان، محتواهایی در شبکه‌های اجتماعی تولید و منتشر می‌کردند که توسط پلیس شناسایی شدند.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: بیش از ۹۵۰۰ صفحه، کانال و گروه که توسط اراذل اوباش مدیریت می‌شد نیز مسدود و ۱۶۰۰ نفر نیز در این رابطه دستگیر شدند.

کد خبر 749033

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • سازنده صفحه جعلی از یک خواننده معروف در اینستاگرام دستگیر شد
  • بازداشت کلاهبردار اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲۰ میلیاردی در تهران
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • ببینید | روایت خبرگزاری فارس از ترفند جدید کلاهبرداری از مردم