Web Analytics Made Easy - Statcounter

 عماد نجار با اشاره به آخرین وضعیت لبنان و استعفای نخست وزیر این کشور اظهار کرد: اخیرا شاهد استعفای سعدحریری آن‌هم ۱۲ روز پس از آغاز تظاهرات مردمی در این کشور بودیم؛ آن هم علی‌رغم اینکه میشل عون از او خواسته بود موضعش برای استعفا را تغییر دهد.

اخبار سیاسی- وی ادامه داد: در پی استعفای سعدحریری، نظرات مختلفی از سوی مقامات و تحلیلگران منطقه‌ای بیان شد که برخی معتقدند سعد حریری برای فرار از مسئولیت در شرایط کنونی لبنان و عدم توانایی در برقراری آرامش استعفا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی هم این اقدام را جهت جلوگیری از افزایش تنش‌ها و درگیری بیشتر اقوام و فرقه‌ها در لبنان دانسته‌اند. 

کارشناس مسائل غرب آسیا تاکید کرد: آنچه واضح است اینکه، سعد حریری در روز‌های ابتدایی اعتراضات مردمی حاضر به استعفا نبود و همواره بر بقا و ثبات خود پافشاری می‌کرد اما هفته گذشته با انتشار یک پست اینترنتی اعلام کرد استعفایش حتمی است و آن را به رئیس جمهور اهدا خواهد کرد و مطمئنا میشل عون از این استعفا خرسند نبوده است. 

نجار یادآور شد: شرایط داخلی در لبنان به گونه‌ای است که اینگونه اقدامات از سوی مسئولان عالیرتبه این کشور، بحران‌ها را تشدید می‌کند و شرایط فتنه انگیزی را برای جریاناتی که دنبال بحران آفرینی هستند، بیشتر مهیا می‌کند.

وی افزود: یکی از جریان‌های اصلی آشوب آفرین در لبنان، سمیر جعجع است که با استعفای چهار وزیر از کابینه، سعی در اعمال فشار به سیستم حاکمیتی مخصوصا رئیس جمهور لبنان داشته است. او یک رقابت همیشگی با میشل عون دارد.

کارشناس مسائل غرب آسیا تصریح کرد: یکی دیگر از احزاب وابسته به آل سعود در لبنان که بار‌ها و بار‌ها وابستگی خود را اعمال کرده است، جریان فواد سینیوره است که در هم‌پیمانی خود با مرتجعان منطقه‌ای، آمریکا، رژیم صهیونیستی، فرانسه و انگلیس سعی داشته در مسیری قدم بردارد که محور مقاومت که یکی از اصلی‌ترین شاخه‌های آن حزب‌الله است، تضعیف شود.

وی خاطرنشان کرد: سه سال است که شاهد ثبات سیاسی در لبنان  بودیم و این امر باعث تقویت همبستگی مردم این کشور شده بود و این یعنی ایستادگی در برابر رژیم صهیونیستی وکشور‌هایی مانند آمریکا؛ البته همه این ایستادگی‌ها باعث می‌شود محور مقاومت در منطقه قدرت بیشتری بگیرد.

نجار با بیان اینکه هم اکنون برخی کشور‌های عضو مقاومت درگیر بحران‌هایی هستند، گفت: یمن مورد تجاورز و حمله آل سعود قرار گرفته و عراق دچار بحران داخلی شده است و یا کشور لبنان که یک بحران داخلی پیدا کرده است. همچنین سوریه که بخشی از آن درگیر گرو‌های تروریستی است. تقویت، اقتدار و پیشرفت محور مقاومت باعث شده صهیونیسم بین الملل به فکر بیفتد تا این کشورها را دچار بحران داخلی کند و مانع از پیشرفت آن‌ها شود.

وی بیان کرد: ایجاد آشوب داخلی در تعدادی از کشورهای منطقه با فریب برخی مرتجعین انجام شده است چنانچه شاهد انجام اقدام نظامی علیه مردم مظلوم یمن یا برخی ماجراجویی‌های به‌شدت خطرناک در خلیج فارس و ایجاد ناآرامی در عراق و لبنان برای ایجاد بحران داخلی هستیم که همه این‌ها با یک برنامه ریزی مدون که هدف نهایی آن‌ها تضعیف محور مقاومت است، انجام می شود.

کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: البته دشمنان محور مقاومت چندین بار قصد انجام چنین اقداماتی در ایران را نیز داشته اند اما حمایت‌های مردمی ملت ایران از نظام جمهوری اسلامی و رهبری‌های آگاهانه مقام معظم رهبری در برخورد با اغتشاشگران باعث شد این بحران‌ها با مدیریت کامل حل شود. اما متاسفانه در لبنان و عراق برخی افراد داخلی‌ و نفوذی‌ سعی در افزایش تنش و تشدید بحران را دارند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سعد حریری رئیس جمهور فرانسه انگلیس رژیم صهیونیستی یمن عراق سوریه کشورهای منطقه خلیج فارس ایران ملت ایران نظام جمهوری اسلامی مقام معظم رهبری مقاومت صهیونیسم بین الملل بحران داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۴۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگلیس درصدد راه اندازی گنبد آهنین

فرو ریختن هیمنه رژیم صهیونیستی در پی عملیات موفقیت‌آمیز «وعده صادق» ایران با هدف پاسخ به حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق، مقام‌های انگلیس را در سایه ضعف جدی ارتش این کشور، به فکر تقویت قوای نظامی و راه‌اندازی گنبد آهنین انداخته است.

به گزارش ایرنا، تونی رادکین رئیس ستاد مشترک ارتش انگلیس در گفت‌ وگو با شبکه رادیویی ال‌بی‌سی عنوان کرد که مذاکرات درباره راه‌اندازی گنبد آهنین در این کشور به طور پویا جریان دارد. او با بیان اینکه وضعیت انگلیس به‌ عنوان عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) با رژیم صهیونیستی متفاوت است، اما تصریح کرد که این کشور در آینده به گنبد آهنین نیاز خواهد داشت.

این مقام نظامی انگلیس گفت که لندن به همراه متحدان اروپایی خود سرگرم بررسی ابتکارات مختلف برای دفاع از خود در برابر تهدید فزاینده بین‌المللی است.

پیشتر مارک فرانسوا و جیمز هیپی معاونان سابق وزارت دفاع انگلیس هم گفته بودند که این کشور به سامانه دفاعی مشابه رژیم صهیونیستی نیاز دارد. البته کارشناسان می‌گویند که راه‌اندازی گنبد آهنین در انگلیس، به دلیل بزرگتر بودن مساحت این کشور نسبت به سرزمین‌های اشغالی، پیچیده‌تر و گران‌تر خواهد بود.

به هر روی واقعیت این است که حمله پهپادی و موشکی ایران علیه رژیم صهیونیستی مقام‌های غربی را شگفت زده و محاسبات آن ها را برهم زده است. هفته پیش یک فرمانده پیشین نیروی دریایی انگلیس اعتراف کرد که اگر ایران به این کشور حمله کرده بود، انگلیس قادر به دفاع از خود نبود.

پنی موردانت معاون پارلمانی نخست وزیر و وزیر دفاع پیشین انگلیس هم در یادداشتی برای نشریه دیلی میل نوشت که عملیات نظامی ایران، جهان را تحت تاثیر قرار داده است. وی با بیان اینکه انگلیس مانند سایر کشورهای اروپایی توان نظامی خود را تقویت نکرده است، بر لزوم افزایش بودجه دفاعی این کشور تاکید کرد.

نخست وزیر انگلیس روز چهارشنبه به بهانه افزایش تهدیدهای بین‌المللی و ادعای تبدیل شدن جهان به مکانی خطرناک‌تر از پایان جنگ سرد، اعلام کرد که ۷۵ میلیارد پوند به بودجه دفاعی این کشور اضافه خواهد کرد.

وی گفت: «در دنیایی که از پایان جنگ سرد خطرناک‌تر است، ما نمی‌توانیم از وضع موجود راضی باشیم. در حالی که دشمنان ما صف‌آرایی می کنند، ما هم باید برای دفاع از کشور، منافع و ارزش‌هایمان بیشتر تلاش کنیم و به همین دلیل است که من امروز بزرگترین افزایش بودجه دفاع ملی را اعلام می کنم.»

ریشی سوناک افزود: «ما مخارج دفاعی را تا سال ۲۰۳۰ به ۲.۵ درصد تولید ناخالص داخلی افزایش خواهیم داد. این طرح ۷۵ میلیارد پوند دیگر به بودجه دفاع کشور اضافه خواهد کرد و جایگاه ما را به عنوان بزرگترین قدرت دفاعی در اروپا تضمین می‌کند.»

البته این ادعاها و موضع‌گیری‌ها در حالی مطرح می‌شود که ارتش انگلیس بر اساس گزارش‌ها از ضعف جدی نیروی انسانی و تسلیحاتی رنج می‌برد. ریچارد کمپ فرمانده بازنشسته ارتش این کشور چندی پیش اعتراف کرد:‌ ارتش از زمان جنگ جهانی دوم، به اندازه امروز ضعیف نبوده است. ما فاقد موشک‌های بالستیک هستیم، کمبود سامانه دفاعی در برابر موشک‌های بالستیک داریم و تقریباً در هر قابلیت رزمی که فکرش را بکنید، کمبود داریم.

یافته‌های شبکه اسکای نیوز هم نشان می‌دهد که اگر جنگ شود مهمات نیروهای مسلح انگلیس در عرض چند روز تمام می‌شود؛ این کشور توانایی دفاع از آسمان خود را در برابر حملات موشکی و پهپادی که اوکراین در حال تحمل آن است، ندارد و پنج تا ۱۰ سال طول می‌کشد تا ارتش بتواند یک لشکر جنگی متشکل از ۲۵ تا ۳۰ هزار سرباز را با پشتیبانی تانک، توپخانه و بالگرد به میدان بیاورد.

همچنین روزنامه تایمز چاپ لندن هم در گزارشی نوشته است که ارتش این کشور برای جنگیدن، بسیار کوچک است و به‌ عنوان یک نیروی نظامی در سطح بالا، از سوی ایالات متحده محسوب نمی‌شود. مقام‌های نظامی انگلیس بر همین اساس نگرانند که اگر این کشور مورد حمله قرار گیرد، فاقد توان لازم برای دفاع از خود خواهد بود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به منطقه بقاع لبنان
  • اردوغان: حماس را نه گروه تروریستی بلکه گروه مقاومت می‌دانیم
  • سردار فدوی: امام خمینی (ره) خبیثان آمریکایی و صهیونیسم را مورد حمله مستقیم قرار داد/ 92 درصد از کشورهای جهان طی 200 روز گذشته، همان مطالب 60 سال پیش امام خمینی در خصوص آمریکا را تکرار کردند
  • انگلیس درصدد راه اندازی گنبد آهنین
  • حزب‌الله و تعبیر مقاومت هوشمند
  • مسئله‌گی حجاب؛ از بحران داخلی تا بشارت تمدنی
  • لحظه هدف قرار دادن پناهگاه صهیونیست‌ها توسط حزب‌الله |ببینید
  • اسرائیل در کجا متوقف می شود؟
  • «امنیت» و «تجارت» محور رایزنی ایران و پاکستان
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه