Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس موزه ملی گفت: هر پژوهشگری که تقاضای مطالعه بر روی الواح هخامنشی داشته باشد باید ابتدا طرح پژوهشی بنویسد و روان قانونی را مثل سایر موزه ها طی کند. تاریخ انتشار: 04:00 - 13 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۴۴۳۲

جبرئیل نوکنده، رئیس موزه ملی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، در پاسخ به این سوال که آیا در موزه ملی برچسب ثبت اموال روی اشیای تاریخی زده می شود یا خیر؟ اظهار کرد:  مهر ثبت اموال در موزه ملی نداریم و چیزی الصاق نمی‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوکنده در ادامه بیان کرد: شاید در گذشته در برخی از این آثار این امر وجود داشته و در جایی که کمترین آسیب را بزند شماره اموال را وارد می‌کنیم و جایی که اشیا خیلی حساس باشد یک لیبل کنار شی قرار داده می‌شود.

شماره اموال در چه صورتی روی اشیاء نصب می شود؟

رئیس موزه ملی در ادامه بیان کرد: شماره اموال در صورتی روی اشیاء موزه نصب می‌شود که آسیبی به آن‌ها وارد نکند و این شماره اموال با اعلام موافقت کارشناسان حفاظت است.

نوکنده در ادامه بیان کرد: در موزه ملی دپارتمان مرمت داریم و جزء موزه‌هایی هستیم که ۶۰ سال است که کارگاه مرمت داریم و تمام اقدامات تحت نظر کارشناسان حفاظت اشیاء است.

استقبال مردم از الواح هخامنشی با هیجان بوده است

رئیس موزه ملی در ادامه بیان کرد: استقبال مردم از الواح هخامنشی با هیجان بوده و استقبال کننده خیلی خوبی داشته ایم. این گل نبشته ها در گالری هخامنشی و در نزدیک مجسمه داریوش قرار داده شده و میزان بازدید خیلی خوب بود.

۲ هزار ۵۰۰ بازدید کننده در روز از موزه ایران باستان

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که میزان بازدید کننده از موزه باستان چه میزان است؟ اظهار کرد: ۲ هزار ۵۰۰ بازدید کننده در روز از موزه ایران باستان داریم و حدود ۴۰۰ تا ۶۰۰ نفر هم خارجی در روز از موزه ایران باستان بازدید می‌کننند.

 شرایط مطالعه پژوهشگران در موزه ملی بر روی الواح هخامنشی

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که شرایط مطالعه پژوهشگران در موزه ملی بر روی الواح هخامنشی چه صورت است اظهار کرد: هر پژوهشگری که تقاضای مطالعه بر روی الواح هخامنشی داشته باشد باید ابتدا طرح پژوهشی بنویسد و روان قانونی را مثل سایر موزه ها طی کند.

نوکنده در ادامه بیان کرد: بخش‌های مربوط به کتیبه باستان پرپوزال متقاضی مطالعه را می‌خوانند و سپس شی را در اتاق پژوهش در اختیار پژوهشگر می‌گذارند. در طول هفته حدود ۱۵ پژوهشگر بر روی اشیای موجود در بخش ایران باستان مطالعه می کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نوکنده موزه ملی ایران باستان الواح هخامنشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۴۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران

فیبروز صفاقی مهمترین علت از دست دادن ظرفیت دیالیز است که معمولاً به دلیل التهاب و فیبروتیک شدن صفاق روی می‌دهد. یافته‌های پژوهشگران برای نخستین بار نشان داد می‌توان از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی برای درمان ضایعات صفاق استفاده کرد. مطالعات بالینی آینده می‌تواند امکان استفاده درمانی از این سلول‌ها را در مبتلایان به فیبروز صفاقی مورد بررسی قرار دهد.

به گزارش ایسنا، کارآزمایی بالینی از سوی امین احمدی، سودابه اعلاتاب، رضا مقدسعلی، ایرج نجفی، سروش شکرچیان از پژوهشگاه رویان، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه ماستریخ هلند به بررسی تأثیر سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی خود فرد، بر عملکردی صفاق و التهاب آن در افراد تحت دیالیز پرداختند.

در همین ارتباط باید گفت؛ بیماری مزمن کلیه (Chronic kidney disease) یک نارسایی آرام، پیش رونده و غیرقابل برگشت در کلیه است که حدود هفتصد میلیون نفر در جهان به آن مبتلا هستند.

پیشرفت این بیماری می‌تواند تا تخریب کامل کلیه و نیازمند شدن فرد مبتلا به پیوند کلیه یا دیالیز روزانه ادامه پیدا کند. اگر دیالیز دیگر قادر به تصفیه مایعات و محلول‌ها به میزان مورد نیاز برای بیمار نباشد، شرایطی با عنوان ناکارآمدی اولترا فیلتراسیون اتفاق می‌افتد که منجر به بی‌فایده شدن دیالیز برای بیماران می‌گردد.

 فیبروز صفاقی مهمترین علت از دست دادن ظرفیت دیالیز است که معمولاً به دلیل التهاب و فیبروتیک شدن صفاق روی می‌دهد. این شرایط برای حدود ۲۰ درصد از بیماران با سابقه دیالیز طولانی اتفاق می‌افتد. با پیشرفت پزشکی بازساختی (پزشکی ترمیمی) در چند دهه اخیر تلاش‌هایی برای سلول درمانی فیبروز صفاقی صورت گرفته است.

نتیجه این پژوهش که در نشریه بین المللی Archives of Iranian Medicine منتشر شده است، نشان داد، استفاده از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی باعث بهبود جزئی در اولترافیلتراسیون و کاهش اندک التهاب در بیماران می‌گردد.

یافته‌های این پژوهش برای نخستین بار نشان داد می‌توان از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی برای درمان ضایعات صفاق استفاده کرد. مطالعات بالینی آینده می‌تواند امکان استفاده درمانی از این سلول‌ها را در مبتلایان به فیبروز صفاقی مورد بررسی قرار دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقشه‌ تلسکوپ فضایی «جیمز وب» از آب‌وهوای یک سیاره فراخورشیدی
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند
  • انتقال خون فارغ از گروه خونی ممکن می‌شود
  • کشف گنج هخامنشی و ساسانی در چالوس
  • ستاره‌شناسان قوی‌ترین شواهد برای سیاره نهم را کشف کردند
  • کشف اشیای تاریخی دوره ساسانی و هخامنشی در چالوس