Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر ناحیه ۲ آموزش و پرورش مشهد یکشنبه شب در بنیاد امید ایرانیان این شهر به مناسبت ۱۳ آبان و روز دانش آموز گفت: تشکل‌های مختلف دانش آموزی از جمله بسیج، انجمن‌های اسلامی، هلال احمر و به خصوص شورای دانش آموزی نخستین مکانی است که دانش آموزان دموکراسی را تجربه نموده و آن را لمس می‌کنند.
محسن روحانی نیا با بیان اینکه بیشتر خانواده ها به اشتباه فرزندان خود را از عضویت در تشکل‌ها منع می‌کنند افزود: در دوره دانش آموزی از فرزندان خود انتظار داریم که فقط درس بخوانند و وارد مسایل سیاسی نشوند و بعد از کنکور و ورود به دانشگاه انتظار سیاسی بودن و فعالیت اجتماعی از آنها داریم در حالی که باید قدم‌های نخست فعالیت و حضور در این عرصه از دوران دانش آموزی برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: آنچه برای والدین اهمیت دارد نمره فرزند آنهاست و اغلب از مسایل تربیتی غفلت می‌شود. در نمایشگاه‌های کتاب نیز غرفه کمک درسی از غرفه‌های کتب داستان و رمان شلوغ تر است و رسانه‌ها و صدا و سیما نیز با تبلیغات خود به این موضوع دامن می‌زنند.
روحانی نیا گفت: مدیران مدارس می‌توانند با استفاده از صاحب نظران و افراد متخصص دانش‌آموزان را با حقوق خود آشنا کنند. جای برگزاری برنامه های جانبی آشنایی با حقوق و منشور دانش آموزی در مدارس در فرم ارزشیابی مدیران خالی است.
وی با اشاره به مشکلات معیشتی معلمان هم افزود: دغدغه اقتصادی در جریان کار معلمان اثرگذار است، در این صورت معلمان ممکن است تنها به رسالت تدریس خود بسنده کنند و به جنبه تربیتی، شخصیتی، روحی و روانی دانش آموزان توجه نشود وقتی معلم دچار مشکل باشد ‌نمی‌تواند دانش آموزان خود را برای مهارت‌های زندگی آماده کند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد خراسان رضوی آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۵۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان ستون‌های اصلی هر جامعه‌ای هستند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،    ماموستا مامد کلشی‌نژاد، در مراسم گرامیداشت شهادت استاد شهید مطهری اظهار کرد: شهید آیت‌الله مرتضی مطهری، شخصیتی برجسته و تأثیرگذار در تاریخ معاصر ایران و از چهره‌های مهم فکری و فرهنگی در دوران پیش و پس از انقلاب اسلامی بودند.


وی ادامه داد: شهید مطهری به عنوان یک روحانی شیعه، استاد فلسفه اسلامی و کلام اسلامی بودند و در زمینه‌های فقه و اصول نیز صاحب‌نظر بودند.


ماموستا کلشی نژاد تصریح کرد: شهید مطهری آثار فراوانی در زمینه‌های مختلف دینی و فلسفی به رشته تحریر درآورده‌اند که بسیاری از آن‌ها به‌عنوان منابع مهم در حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه شهید مطهری به عنوان «معلم شهید» در ادبیات نظام جمهوری اسلامی ایران شناخته می‌شوند افزود: شهید مطهری نقش مهمی در تبیین و ترویج اندیشه‌های اسلامی داشته‌اند و  با تلاش و مجاهدت فراوان در تمامی رشته‌های معارف اسلامی، صاحب‌نظری ژرف‌اندیش و محققی دقیق بودند و در حوزه‌هایی همچون فلسفه، فقه و اصول در قله اجتهاد قرار داشتند.

کلشی‌نژاد خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) نیز علاقه زیادی به شهید مطهری داشتند و پس از شهادت ایشان فرمودند که «فرزند عزیزی را که پاره تنم و حاصل عمرم بود، از دست دادم» شخصیت علمی و فرهنگی شهید مطهری همچنان الهام‌بخش نسل‌های مختلف در ایران و جهان اسلام است.

امام جمعه اهل سنت ارومیه با اشاره به جایگاه و منزلت معلمان در جامعه یادآور شد: معلمان نقشی حیاتی در شکل‌دهی آینده جوامع ایفا می‌کنند. آن‌ها نه تنها دانش و مهارت‌های ضروری را به نسل‌های آینده منتقل می‌کنند، بلکه در توسعه شخصیت و ارزش‌های اخلاقی دانش‌آموزان نیز نقش دارند.

 
وی اضافه کرد: جایگاه و منزلت معلم در جامعه، به‌عنوان پرورش‌دهندگان ذهن‌های جوان و راهنمایانی برای یادگیری مادام‌العمر، باید به شدت مورد تقدیر و احترام قرار گیرد.


کلشی‌نژاد گفت: جامعه‌ای که معلمان خود را ارج می‌نهد و در رشد و توسعه آن‌ها سرمایه‌گذاری می‌کند، می‌تواند انتظار داشته باشد که نسل‌های آینده‌ای موفق، مسئول و متعهد را پرورش دهد و معلمان ستون‌های اصلی هر جامعه‌ای هستند.

امام جمعه اهل سنت ارومیه با اشاره به روابط بین دانش‌آموزان و معلمان عنوان کرد: روابط بین معلم و دانش‌آموز از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و می‌تواند تأثیر عمیقی بر فرآیند یادگیری و رشد شخصیتی دانش‌آموزان داشته باشد. این روابط بر پایه احترام متقابل، اعتماد و درک مشترک بنا شده و محیطی را فراهم می‌کند که در آن دانش‌آموزان احساس امنیت و پذیرش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • معلمان بهترین الگو برای دانش آموزان خود باشند
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • نقش مهم معلمان در ساختن آینده جامعه
  • معلمان ستون‌های اصلی هر جامعه‌ای هستند
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • رصدخانه دانش‌آموزی به نام شهید تهرانی مقدم افتتاح می‌شود
  • افتخارآفرینان کردستانی والیبال دانش آموزی وارد سنندج شدند
  • دانش آموزان چه انتظاری از معلمان دارند؟