Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس کارگروه ملی مقابله با گرد و غبار با اشاره به بهره‌گیری از توان دانشگاهی و ظرفیت‌های پژوهشی، گفت: در زمینه گرد و غبار اقداماتی به صورت علمی با توجه به وضعیت موجود کشور انجام می‌دهیم.

علی‌محمد طهماسبی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ۱۸ دستگاه اجرایی عضو کارگروه گرد و غبار هستند که برنامه‌ها را ارائه داده، در کارگروه استانی مطرح شده و در کارگروه تخصصی نهایی می‌شود و به تصویب می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همواره درخواست‌ها بیش از اعتبار موجود است، افزود: برنامه ها براساس نوع رتبه‌بندی کرده و به آن‌ها اعتبار تعلق می‌گیرد.

رئیس کارگروه ملی مقابله با گرد و غبار با بیان اینکه خراسان جنوبی جزء سه استان اولویت‌دار در این موضوع در کشور است، تصریح کرد: حجم و پراکنش اعتبارات براساس اولویت تخصیص می‌یابد.

طهماسبی ادامه داد: در خصوص جذب اعتبار، گروه پایش و نظارت داریم که عملکردها را مرتب رصد می‌کند و براساس آن اعتبار تعلق می‌گیرد.

وی با بیان اینکه سعی کرده‌ایم در کارگروه ملی مدیریت گرد و غبار تمرکززدایی داشته باشیم، افزود: اصلی‌ترین رویکرد سال جاری تمرکززدایی است و وظیفه‌ها در قالب کارگروه استانی پیگیری می‌شود.

طهماسبی اظهار کرد: تغییر رویکردی در فعالیت‌ها ایجاد خواهد شد و اقدامات خود را با همکاری و مشارکت مردم با رویکرد اشتغالزایی و تولید دنبال می‌کنیم.

وی ادامه داد: ظرف دو سال گذشته تمام مناطق کشور را شناسایی کرده و تمام مناطق خارجی اطراف کشور را نیز رصد کرده و از توان دانشگاهیان مرکز کشور در این زمینه بهره می‌بریم.

رئیس کارگروه ملی مقابله با گرد و غبار یادآور شد: ادارات کل محیط زیست وظیفه دارند از توان تحقیقات و بخش آموزش کشور بهره ببرند و به آنان توصیه کرده‌ایم از این این پتانسیل بهره‌گیری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی گرد و غبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۵۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه امام رضا خراسان رضوی گفت: آیین افتتاحیه همزمان دو هزار و ۹۵۰ طرح عمرانی و محرومیت زدایی پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت با حضور سردار زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در شهرآباد بردسکن  برگزار خواهد شد.


سرهنگ محمد روحانی افزود: این طرح ها شامل احداث و تکمیل مسکن محرومان به تعداد هزار و ۱۰۲ طرح، احداث و تکمیل مراکز آموزشی ۱۳۲ طرح، آسفالت راه‌ های روستایی و بین مزارع ۶۲ طرح،  ۸۵ طرح آبرسانی و توزیع آب، ۳۸ طرح کشاورزی و هزار و ۵۳۱ طرح مرمت و بهسازی مراکز فرهنگی، مذهبی، ورزشی و واحدهای مسکونی است.


وی بیان کرد: مجتمع آبرسانی شهر شهرآباد بردسکن و طرح آبرسانی ۱۵ روستای دیگر استان به طور همزمان افتتاح و مورد بهره‌ برداری قرار خواهد گرفت.

 

سرهنگ روحانی اعتبار صرف شده برای کل این طرح ها را  بیش از ۴۵۵ میلیارد تومان اعلام کرد.


وی گفت برای اجرای مجتمع آبرسانی شهر شهرآباد ۱۲.۵ میلیارد تومان و برای آسفالت مزار شهدای گمنام تا گلزار شهدای شهرآباد شش و نیم میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • گردوغبار ۱۰۶۹ نفر را در خوزستان راهی بیمارستان کرد
  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در بوکان برگزار شد
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت