Web Analytics Made Easy - Statcounter

نصرت‌الله لطفی، قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در گفت‌گو با ایکنا به مناسبت 13 آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی درباره اهمیت تبیین قرآنی استکبارستیزی به منزله تکلیف و نه انتخاب در نظام اسلامی گفت: ماندگاری روحیه استکبارستیزی به مثابه یک ضرورت در راستای حفظ اسلام و نظام اسلامی نیازمند فرهنگ‌سازی و تبیین دینی و قرآنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استکبارستیزی مسئله جناحی و حکومتی نیست

وی ادامه داد: امام خمینی(ره) به عنوان یک فقیه جامع‌الشرایط بحث حفظ جمهوری اسلامی را با مضامین و تعابیر گوناگونی همچون «اعظم فرایض»، «از اوجب واجبات» و «واجب‌تر از نماز» بیان فرموده‌اند. این امر ضرورت فرهنگ‌سازی استکبارستیزی را برای پیشگیری از القائات و شبهه‌افکنی‌های خناسان به ویژه برای نسل جوان بیش از پیش ایجاب می‌کند.

لطفی تأکید کرد: در واقع استکبارستیزی یک امر سیاسی، جناحی، حکومتی و مقطعی نیست بلکه یک دستور قرآنی است و ماهیتی کاملا دینی دارد و یک حکومت دینی و اسلامی نمی‌تواند به این امر مبادرت نورزد و آن را در دستور کار قرار ندهد.

مستندات فراوان دینی و عقلی در ضرورت مبارزه همیشگی با استکبار

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بیان کرد: به عبارتی استکبارستیزی برای یک حکومت اسلامی یک امر ضروری است و گزینه‌ای در میان سایر گزینه‌ها نیست که آن را انتخاب بکند یا نکند. مهمترین ویژگی استکبار، ظلم، کبر و قائل نبودن هیچ حقی برای دیگران است و توصیه قرآن مقابله با استکبار و خوی استکباری است. آیا قیام امام حسین(ع) جز برای مقابله با ظلمی بود که کمر همت به نابودی اسلام بسته بود. لذا امروز که آیات قرآن و روایات و سیره معصومین را به عنوان مبانی عقلی و دینی در اختیار داریم باید آنها را در راستای تبیین ضرورت استکبارستیزی و حفظ روحیه ظلم‌ستیزی در جامعه به کار بگیریم.

وی اظهار کرد: امروز بعد از 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی و عبور از انواع جنگ‌های سخت و نرم و فشارها و تحریم‌های شرق و غرب، شاهد آن هستیم که نظریه‌پردازان و اندیشمندان آمریکایی با شاخص و آمار مسئله افول و نزول قدرت جهانی آمریکا و افزایش قدرت جمهوری اسلامی ایران را مطرح می‌کنند و این به خاطر آن است که مردم ایران استکبارستیزی را به مثابه یک باور و اعتقاد دینی پذیرفته‌اند.

باور عمیق به گزینه مقاومت، رمز عبور ملت ایران از سختی‌ها

لطفی یادآور شد: اگر مردم ما توانستند جنگ 8 ساله، تورم کمرشکن سال گذشته و تحریم‌های به زعم آمریکایی‌ها فلج‌کننده را تحمل کنند به خاطر این است که با یک باور عمیق گزینه مقاومت را انتخاب کرده و مبارزه با استکبار را یگانه راه رشد و پیشرفت کشور می‌دانند و در این مسیر پیوند ناگسستنی با اسلام و ولایت فقیه برقرار کرده‌اند.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پایان اظهار کرد: در مجموع می‌توان گفت عامل اصلی ماندگاری انقلاب، آغاز افول و فروپاشی قدرت پوشالی آمریکا و شکل‌گیری و توسعه جبهه مقاومت، عمق نگاه دینی مردم و باور قلبی به این است که استکبارستیزی یک وظیفه و رسالت دینی و انقلابی است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: استکبارستیزی 13 آبان نصرت الله لطفی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قرآن فرهنگ سازی حکومت اسلامی ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۵۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده

سعید تابش‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی بسکتبال در جلسه پایانی کمیته فنی فدراسیون مشخص شدند، اظهار کرد: جلسه‌ای ۵ ساعته برگزار کردیم و دستور جلسه بررسی گزینه‌هایی بود که فدراسیون به کمیته فنی ارائه کرده بود. ۵ گزینه خارجی و ۴ گزینه داخلی مطرح شده بودند، قرار بر این شد تا بررسی دقیقی صورت بگیرد و دید از میان گزینه‌های خارجی کدامیک به سیاست‌های فدراسیون نزدیک هستند. روی گزینه‌های داخلی هم آنهایی که در خط مشی فدراسیون و برنامه‌های آن قرار دارند.

صحبت‌های ابتدایی را با گزینه‌های خارجی انجام دادیم

وی ادامه داد: از میان سرمربیان خارجی از بین ۵ گزینه به ۲ گزینه و از میان گزینه‌های داخلی نیز ۲ گزینه را انتخاب کردیم. هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال که قراردادشان به پایان رسیده بود یکی از گزینه‌ها بودند که در انتخاب گزینه‌هایی نهایی رأی نیاورد. «مارکو راموندینو» مربی ۴۳ ساله ایتالیایی و «رادوان تریفانوویچ» مربی ۵۴ ساله اسلوونیایی گزینه‌های خارجی فدراسیون هستند. از قبل با این دو مربی صحبت‌های ابتدایی انجام شده و تمایل خود را برای هدایت تیم ملی بسکتبال ایران اعلام کردند. از اینجا به بعد صحبت‌ها با آنها روند جدی‌تری به خود می‌گیرد. قطعاً هر دو طرف شرایط و خواسته‌هایی دارند که در مذاکرات مطرح خواهند کرد.  

روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم 

تابش‌نیا خاطرنشان کرد: مارکو راموندینو بیشتر در رده‌های پایه سرمربیگری کرده و به صورت تخصصی روی ارتقای فنی بازیکنان نوجوان و جوان فعالیت داشته، در حال حاضر هم سرمربی تیم ملی زیر ۲۱ سال ایتالیاست. خیلی هم موفق عمل کرده و یکی از دلایلی که روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم این است که تیم ملی بسکتبال در آستانه پوست اندازی است و نیاز به تغییر نسل حس می‌شود. هدف درازمدتی داریم که با بازیکنان جوان باید به آن برسیم و اتفاق نظر روی او ایجاد شد که می‌تواند منجر به انتخاب وی شود. رادوان تریفانوویچ در حال حاضر کمک مربی تیم ملی اسلوونی است. در رزومه او سرمربیگری تیم ملی اسلوونی، تیم‌های ملی پایه و باشگاهی اسلوونی و همچنین رقابت‌های یورولیگ دیده می‌شود. قرار بر این است که اگر توافقی صورت گرفت با یک از این دو گزینه خارجی باشد.

اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست

سخنگوی کمیته فنی افزود: دو گزینه ایرانی هم با توجه به اینکه در مرحله حساسی هستیم و می‌تواند بر روند لیگ برتر تأثیر منفی داشته باشد، نام آنها مطرح نمی‌شود. اعلام نام آنها لیگ را به چالش می‌کشد و قرار بر این است بعد از اتمام مسابقات لیگ برتر با آنها مذاکره انجام می‌شود. در همین راستا مذاکره با مربیان خارجی هم ادامه دارد و فدراسیون بسکتبال از میان آنها گزینه نهایی را انتخاب می‌کند. هیچ اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست بلکه فدراسیون بسکتبال با سرمربی موردنظر اهداف خود به توافق می‌رسد و گزینه‌ای که بتواند تیم ملی را به نتایج و موفقیت‌هایی برساند که رضایت هواداران را به همراه دارد.

احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است

وی در مورد اینکه یکی از ۲ گزینه داخلی مهران شاهین طبع است و به دلیل تجربیات ارزنده‌ای که در عرصه مربیگری دارد احتمال آنکه گزینه نهایی شود و یک بار دیگر سرمربی تیم ملی بسکتبال نام بگیرد؛ تصریح کرد: احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است و اینکه گزینه‌هایی که از آنها نام برده می‌شود برای جامعه بسکتبال ایجاد سوال کند ولی برای صحبت با گزینه‌های داخلی مانند مهران شاهین طبع و چند گزینه دیگر، متأسفانه یا خوشبختانه نداریم. منتهی مراتب اینکه بگوییم صرفاً شاهین طبع گزینه سرمربیگری است، نه چنین نیست. در کل با صحبت‌هایی که با فدراسیون کردیم برای جلوگیری از ایجاد چالش در لیگ برتر بسکتبال پس از اتمام مسابقات، دو گزینه داخلی اعلام می‌شوند. نمی‌خواهیم مردم به گمانه‌زنی بیفتند و در نهایت فردی شود که گزینه نیست.

فدراسیون یکی از ۴ گزینه را انتخاب می‌کند

تابش‌نیا در مورد اینکه اولویت کمیته فنی و فدراسیون بسکتبال سرمربی داخلی است یا خارجی، عنوان کرد: اولویت کمیته فنی بر این است که چه نتیجه‌ای و با چه کسی این نتیجه را بگیریم. برای همین دو گزینه خارجی عنوان شدند تا فرصت انتخاب سرمربی خارجی را از دست بدهیم. ممکن است در شرایطی قرار بگیریم و به این نتیجه برسیم که با سرمربی خارجی کار کنیم. ۴ گزینه‌ای که به فدراسیون ابلاغ کردیم، می‌توانند در خط مشی فدراسیون باشند و دلیل آن این است که با هر کدام از آنها توافق حاصل شود این توانایی را دارد که خواسته‌های فدراسیون را در تیم ملی اجرایی کند. احتمال صددرصد را نمی‌توانیم بگذاریم که سرمربی تیم ملی از میان این ۴ نفر انتخاب می‌شود، اما اگر اتفاق غیرمترقبه‌ای رخ ندهد فدراسیون یکی از آنها را انتخاب می‌کند.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جلالی: ۳ گزینه سرمربیگری را برای هر رده ملی در نظر داریم
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ شاید سرمربی تیم ملی یکی از ۴ گزینه خارجی باشد
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده
  • روحیه دینی مقاومت تنگستانی‌ها را در برابر استکبار رقم زده است
  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه
  • قدرت امروز ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی و مقاومت ملت ایران است
  • نقش روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی
  • اگر حکومت دینی برپا نمی‌شد چه اتفاقی می‌افتاد؟
  • ضرورت پاسداشت زبان فارسی در انتخاب نام واحد‌های صنفی