Web Analytics Made Easy - Statcounter

توسلی زاد، بر استفاده از توان و ظرفیت مراکز مشاوره کلانتری های پلیس در پرونده های ارجاعی به دستگاه قضائی تاکید کرد و گفت: بسیاری از این پرونده ها را حتی می توان قبل از ارجاء به دادگاه مختومه کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری پلیس کرمانشاه، «پرویز توسلی زاده» در جلسه مشترک مسئولان انتظامی و قضائی استان کرمانشاه که در سالن جلسات فرماندهی انتظامی کرمانشاه برگزار شد، با قدردانی از تلاش های شبانه روزی و بی وقفه پلیس، گفت: اقتدار و حضور به موقع نیروی انتظامی در صحنه های مختلف، باعث زمین گیر شدن مجرمان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه، تاکید کرد: اهمیت حضور پلیس در جامعه بر کسی پوشیده نیست و همگان بر این موضوع واقف هستند.

 

وی ادامه داد: تا زمانی که پلیس به وظایف خود در قبال امنیت آفرینی در جامعه عمل کند، دستگاه قضائی نیز می تواند قاطعانه با مجرمان و مخلان نظم و امنیت عمومی برخورد و عدالت را اجرا کند.

 

توسلی زاده، با اشاره به وجود اشتراکات فراوان در برنامه های دستگاه قضائی و پلیس، گفت: امنیت آفرینی، برخورد با مجرمان، ایجاد آرامش و پیشگیری از وقوع جرم از جمله این مشترکات است.

 

وی همچنین با بیان اینکه چند جرم در اولویت برخورد دستگاه قضائی قرار دارد، افزود: سرقت، قتل، آدم ربایی، منازعات و قاچاق از جمله این جرائم هستند.

 

رئیس کل دادگستری کرمانشاه، در ادامه  بر تناسب کیفر تعیین شده برای مجرم در بحث بازدارندگی آن تاکید کرد و گفت: این کار می تواند در پشیگیری از وقوع جرائم مشابه موثر باشد.

 

وی با تاکید بر اینکه در حوزه برخورد با جرائم باید ادبیات خود را تغییر دهیم، گفت: با دنبال مقصر گشتن و دیگری را متهم کردن کاری از پیش نمی رود، بلکه همه دستگاه های متولی باید با جدیت پای کار آمده و اقدامات لازم را در حوزه پیشگیری از وقوع جرم انجام دهند.

 

توسلی زاده، تصریح کرد: مدیریت اختلافات قومی و قبیله ای توسط پلیس و دستگاه قضائی موضوع بسیار مهمی است که در استان کرمانشاه توسط فرماندهان انتظامی و دادستان های شهرستان ها باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

 

وی یادآور شد: گاهی اوقات سهل انگاری و کوچک شمردن برخی از اختلافات و کینه ها، سبب وقوع جرائم خشنی می شود که به راحتی می توان با انجام یکسری برنامه های فرهنگی جلوی آنها را گرفت.

 

این مقام عالی رتبه قضائی، با اشاره به اهمیت بالای پیشگیری از وقوع جرم،گفت: هزینه هایی که برای این کار می پردازیم به مراتب کمتر از هزینه های درمان و یا برخورد انتظامی و قضائی است که با جرم انجام می شود.


وی در پایان بار دیگر با تقدیر از زحمات پلیس و اعلام حمایت دستگاه قضائی از برنامه های نیروی انتظامی، سردار جاویدان فرمانده انتظامی کرمانشاه را جزو افسران بابرنامه و شجاع معرفی کرد و گفت: از زمان حضور ایشان در راس پلیس کرمانشاه شاهد ارتقاء امنیت در استان بوده ایم.

 

پایان پیام/81

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی 13 آبان 13 آبان ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی اردبیل مجلس کانون های مساجد مسجد تراز اسلامی روزنامه پرونده های ارجاعی کلانتری ها پیشگیری از وقوع جرم مراکز مشاوره دادگستری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۵۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید با شکات حرفه‌ای که قصد تخریب قضات و قوه قضاییه را دارند، برخورد شود

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی صبح امروز در آیین تکریم و معارفه رییس نظارت و ارزشیابی قضات استان کرمان که با حضور حجت الاسلام و المسلمین قدیانی، دادستان انتظامی قضات و جعفری معاون ارزشیابی دادسرای انتظامی قضات برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره)، شهدا به ویژه شهدای قوه قضائیه و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: پس از حضور حجت الاسلام و المسلمین قدیانی در سمت ریاست دادسرای انتظامی قضات، رویکرد بسیار خوب و تحولی در این دادستانی بنا نهاده شد و آن هم رویکرد اصلاحی و پیشگیرانه قبل از وقوع تخلف است. 

وی افزود: در این رویکرد، اولویت پیشگیری و اصلاح امور است و رویکردی است که قاطبه قضات در جمهوری اسلامی آن را مطالبه داشتند و در این مدت آثار و برکات آن را در قوه قضاییه مشاهده می‌کنیم و موجب رضایتمندی بیشتر قضات و  تغییر رویه‌هایی شده است که قبلا تعدادی از کارشناسان قضات و پیشکسوتان نسبت به آن‌ها انتقاداتی داشتند.

 نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان افزود: البته هیچ کس در قوه قضاییه چه در بین قضات و مدیران، از افرادی که مشکلی داشته و دنبال فسادی باشند و بخواهد مشکلاتی را برای قوه قضاییه به وجود بیاورند که زحمات قاطبه قضات مومن، متعهد، انقلابی، ولایی و پرتلاش را زیر سوال ببرد، دفاع نمی‌کند.

حجت الاسلام حمیدی با بیان اینکه مطالبه قضات و کارمندان دستگاه قضایی این است که با افراد فاسد با شدت برخورد شود، بیان داشت: این افراد مانند یک غده چرکینی هستند که زحمات و تلاش‌های دیگر افراد شاغل در آن دستگاه را ازبین می‌برند و موجب بدنامی سایر افراد می‌شوند؛ البته که تعداد این افراد در دستگاه قضایی بسیار کم است و حساب آن‌ها از بدنه قضات زحمتکش، باتجربه، سالم، مومن و انقلابی جدا است. 

وی بیان کرد: رویکرد جدید قوه قضاییه این است که شان و جایگاه قاضی در جامعه حفظ شود و زحمات قضات و کارکنان زحمت کش دستگاه قضایی به جامعه نشان داده شود و در عین حال اگر جایی فردی مرتکب فساد شد با قاطعیت با آن برخورد شود و در این رابطه همه باید کمک کنند. 

رییس شورای قضایی استان کرمان اعلام کرد: همه قضات استان کرمان از دانش و تجربه قضایی خوبی برخوردار هستند، دلسوز و زحمتکش می‌باشند و مقید به وقت اداری نیستند و پرونده‌ها را در روز‌های تعطیل و خارج از وقت اداری مورد مطالعه و بررسی قرار می‌دهند.

 وی با اشاره به اینکه قضات به آمار شعب توجه دارند و تلاش می‌کنند آمار شعبه منفی نشود، بیان کرد: آن‌ها همچنین به اتقان آرا و رعایت حق و حقوق مردم نیز توجه دارند. 

حجت الاسلام حمیدی گفت: با هماهنگی حفاظت و اطلاعات، ارزشیابی و نظارت قضات و هیئت‌های ماده ۲۸ از حوزه‌های قضایی سراسر استان بازدید می‌کنند و سعی شده است بر کار قضات و کارکنان اداری نظارت شود تا از وقوع تخلفات پیشگیری شود و رویکرد دادسرای انتظامی قضات را که پیشیگری است، مدنظر قرار داده ایم. 

نماینده عالی قوه قضاییه بیان داشت: عده‌ای از شکات حرفه‌ای که عمدتا از بدنه مردم نیستند و برای رسیدن به اهداف غیرقانونی خود علیه برخی از قضات پاکدست شکایات واهی مطرح می‌کنند که پس از بررسی‌های لازم، کذب و دروغ بودن ادعای واهی مشخص می‌شود.

وی تاکید کرد: تا الان رویکرد دستگاه قضایی بر این بود پرونده تشکیل و بعد از بررسی ها، آن پرونده مختومه می‌شد و قرار منع تعقیب صادر می‌شد؛ اما به نظر بنده این کفایت نمی‌کند و باید دادسرای انتظامی قضات دست این گونه افراد را از جامعه قضایی کوتاه کند و این افراد تحت تعقیب قرار گیرند و باید با اینگونه افراد که قصد تخریب قضات و قوه قضاییه را دارند، برخورد بازدارنده شود و از حیثیت دستگاه قضایی دفاع شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • هشدار نسبت به برخورد قضایی با تخلفات شهری
  • برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی با تخلفات شهری
  • شناسایی و دستگیری عاملین نزاع و درگیری در ارومیه
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان در کرمانشاه
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا
  • پلمب مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت
  • باید با شکات حرفه‌ای که قصد تخریب قضات و قوه قضاییه را دارند، برخورد شود
  • دادسرای انتظامی قضات با شکات حرفه‌ای برخورد کند
  • ارتقای امنیت با ایجاد برنامه های پلیس