Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@03:42:56 GMT

۱۵۶ هزار تن کالا از استان سمنان صادر شد

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۷۶۵۰۰

۱۵۶ هزار تن کالا از استان سمنان صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی سعدالدین در نشست خبری صبح دوشنبه با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران به میزبانی گمرک سمنان، ضمن بیان اینکه در هفت ماهه نخست سال جاری ۱۵۵ هزار و ۸۳۲ تن انواع کالا به ارزش ۱۳۶ میلیون و ۵۰۹ هزار دلار به ۴۵ کشور دنیا صادر شده است، ابراز کرد: اندونزیی، آذربایجان، هنگ کنگ، تایوان، ارمنستان, گرجستان، اندونزیی، آذربایجان، هنگ کنگ، تایوان، ارمنستان، گرجستان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. کشورهای میزبان این کالا ها بوده اند.

وی با بیان اینکه صادرات محصولات استان نسبت به هفت ماهه اول سال گذشته از نظر وزنی ۲۱ درصد کاهش و از نظر ریالی ۵۱ درصد افزایش داشته است، افزود: فروسیلسیوم، ظرف یکبار مصرف، کولر، کرک و پشم حلاجی شده، کربنات دی سدیم، پودر لباس شویی، کابل زمینی، سود سوز آور و ... در زمره صادرات استان هستند.

مدیرکل گمرک استان سمنان با بیان اینکه در هفت ماهه اول سال جاری همچنین ۹ هزار و ۷۸۹ تن کالا به استان وارد شده است، گفت: این کالاها به ارزش ۲۸ میلیون و ۷۵۰ هزار دلار از ۱۹ کشور دنیا مانند چین و هند، ترکیه، ازبکستان و ایتالیا و ... وارد شده اند.

سعد الدین با بیان اینکه میزان واردات استان از لحاظ وزنی ۱۰ درصد و از لحاظ ارزی نیز ۲۱ درصد نسبت به هفت ماهه اول ۹۷ افزایش داشته است، افزود: متوسط ارزش هر تن کالای صادراتی استان ۸۷۶ دلار و متوسط ارزش هر تن کالای وارداتی به استان دو هزار و ۹۳۶ دلار است.

وی افزود: گمرک استان سمنان در هفت ماهه نخست امسال با احتساب ضمانت نامه ها ۱۶۲ میلیارد ریال درآمد داشته است.

کد خبر 4762975

منبع: مهر

کلیدواژه: گمرک سمنان صادرات و واردات بوشهر ایلام یوم الله 13 آبان گرگان بارش باران پدافند غیرعامل خطبه های نماز جمعه مشهد قزوین شهرکرد بیرجند شهادت امام رضا ع سانحه تصادف تئاتر کودک و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۶۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد

ایتنا - ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
مایکروسافت فعلا تصمیم ندارد هزینه‌های هوش مصنوعی خود را کاهش دهد. این غول فناوری درباره درآمد سه ماهه سوم خود اعلام کرد که به دلیل رشد تقاضا و افزایش میانگین هزینه در پلتفرم ابری خود، Azure، به سرمایه گذاری در هوش مصنوعی و خدمات ابری ادامه خواهد داد.

امی هود، مدیر ارشد مالی مایکروسافت، در این تماس گفت که مخارج سرمایه‌ای (آنچه یک شرکت برای خرید یا نگهداری دارایی‌ها خرج می‌کند) افزایش خواهد یافت. هود گفت: در حال حاضر، تقاضای کوتاه‌مدت هوش مصنوعی کمی بالاتر از ظرفیت موجود ما است.

این شرکت در سه ماهه سوم نزدیک به 11 میلیارد دلار برای اموال و تجهیزات هزینه کرده است  که 66 درصد بیشتر از هزینه‌ای است که در مدت مشابه یک سال قبل خرج کرده بود.

طبق بیانیه درآمد مایکروسافت در سه ماهه سوم از محصولات ابری خود، از جمله Azure (آزور)،  26.7 میلیارد دلار درآمد کسب کرده است. ساتیا نادلا، مدیرعامل این شرکت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
 

درآمد بیشتر از حد انتظار مایکروسافت باعث شد سهام در معاملات بعد از ساعت 4 درصد افزایش یابد. هم درآمد و هم سود هر سهم از برآوردهای وال استریت پیشی گرفت.

برنامه‌های این شرکت برای هزینه‌های بیشتر به دنبال سایر تعهدات بزرگ برای توسعه هوش مصنوعی است. این شرکت قصد دارد تا پایان سال به 1.8 میلیون تراشه هوش مصنوعی دست یابد و ظرفیت مرکز داده خود را افزایش دهد.

تمایل مایکروسافت به هوش مصنوعی و مدل‌های پایه، نیاز به مراکز داده بیشتر، از جمله شریک مایکروسافت  OpenAI، سازنده ChatGPT و GPT-4 را افزایش می‌دهد. مدل‌های هوش مصنوعی باید روی کوه‌هایی از داده آموزش ببینند، که به هزاران واحد پردازش گرافیکی تولید شده توسط شرکت‌هایی مانند Nvidia نیاز دارد. مایکروسافت در حال طراحی تراشه های خود برای کاهش اتکای خود به Nvidia است.
 

دیگر خبرها

  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت