Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام , مسلم دژمخو مدیر منابع طبیعی چرداول گفت: هفت پروژه آبخیزداری طی یکسال گذشته در این شهرستان اجرا شده است.

دژمخو افزود: این هفت پروژه آبخیزداری در مناطقی به گستره ۹ هزار متر مربع و با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال در سطح شهرستان چرداول اجرا شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او هدف از اجرای این پروژه‌ها را تقویت سفره‌های زیرزمینی، جلوگیری از فرسایش خاک، تغذیه سفره‌های آب‌های زیر زمینی به حداقل رسیدن خسارات سیل‌های ویرانگر احتمالی به اراضی کشاورزی و روستا‌های پایین دستو تقویت پوشش گیاهی و جنگلی حوزه آبخیز عنوان کرد.

مدیر منابع طبیعی چرداول از آغاز احداث سازه آبخیزداری سنگی ملاتی روستای مهدیه در بخش هلیلان خبر داد و یادآور شد: این سازه بر روی یکی از آبراهه‌های سیلابی این بخش که سال‌های گذشته و مواقع بارندگی خسارت‌های بسیاری را به مردم این منطقه و اراضی کشاورزی وارد می‌کرد، احداث می‌شود.

دژمخو تاکید کرد: پروژه سازه آبخیزداری سنگی ملاتی روستای مهدیه بخش هلیلان یک هزار مترمکعب حجم دارد که پس از درخواست‌های مکرر مردمی برای اجرای آن عملیاتی می‌شود.

مدیر منابع طبیعی چرداول اضافه کرد: اعتبار این طرح ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و محل منابع صندوق توسعه ملی تامین خواهد شد.

دژمخو اجرای طرح‌های بیولوژیکی را دیگر اقدام انجام شده در چرداول برشمرد و گفت: ۷۰۰ هکتار از اراضی منطقه بدین منظور در نظر گرفته شده که از این میزان ۴۰۰ هکتار اجرا و ۳۰۰ هکتار دیگر نیز در دست اقدام است.

انتهای پیام/با

هفت پروژه آبخیزداری در چرداول اجرایی شد

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منابع طبیعی وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۶۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث باغ در پایاب چاه‌های قزوین، ممنوع

محمدحسین عطایی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: هرگونه تغییر اراضی کشاورزی از حالت اولیه نیاز به مجوز دارد که احداث باغ نیز از جمله مواردی است که برای احداث آن باید از جهادکشاورزی مجوز گرفت.

وی اضافه کرد: دلیل ممنوعیت احداث باغ در پایاب شبکه دشت قزوین با هدف تامین آب از این شبکه با هدف برون رفت از وضعیت موجود بوده که باید مورد توجه بهره برداران استان قرار گیرد.

عطایی با بیان اینکه روش‌های نوین آبیاری و اجرای الگوی کشت مهمترین راهکار برون رفت از وضعیت موجود در منابع آبی است، ادامه داد: با توجه به وضعیت منابع آبی چاره‌ای جز استفاده از روش‌های نوین برای تولید محصولات کشاورزی و اجرای الگوی کشت در مزارع استان نداریم.

این مسئول در ادامه به اجرای طرح جهش تولید در دیمزار‌های استان قزوین اشاره کرد و یادآور شد: طرح جهش تولید به عنوان یک طرح ساختاری و هوشمند در راستای اجرای الگوی کشت و با هدف افزایش تولید اجرا می‌شود که در این طرح با روش کارشناسی می‌توان افزایش تولید در دیمزار‌ها را شاهد باشیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین بیان کرد: رعایت الگوی کشت و استفاده بهینه از منابع آبی می‌تواند علاوه بر حل معضل کم آبی به افزایش راندمان تولید و بهره وری در سطح منجر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه
  • آبگیری بیش از ۸۰۰ هزارمتر مکعب از سازه‌های آبخیزداری درمیان
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند
  • احداث باغ در پایاب چاه‌های قزوین، ممنوع
  • شکسته شدن بند خاکی در روستای بیجورد بردسکن بر اثر سیلاب
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی