Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@05:30:29 GMT

هوای سرد چه تاثیری بر دردهای مزمن دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۷۷۷۴۵

هوای سرد چه تاثیری بر دردهای مزمن دارد؟

بررسی‌های اخیر محققان نشان می‌دهد نوع خاصی از آب و هوا می‌تواند دردهای مزمن نظیر آرتروز را افزایش دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، آب و هوا می‌تواند بر علائم بیماری آرتروز اثر بگذارد؛ نتایج مطالعات اخیر نشان داده است سه چهارم مبتلایان به آرتروز، تحت تاثیر شرایط آب و هوایی قرار می‌گیرند. گروهی از محققان دانشگاه منچستر در انگلستان به منظور بررسی تاثیر آب و هوا بر علائم  بیماری آرتروز،  مطالعه‌ جدیدی انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شرکت‌کنندگان این مطالعه را دو هزار و ۶۵۸ فرد از مناطق مختلف کشور انگستان تشکیل می‌داد. داده‌های سلامت این افراد که بیشتر آن‌ها به بیماری آرتروز مبتلا بودند، برای مدت ۶ ماه مورد بررسی قرار گرفت؛ سایر شرکت‌کنندگان نیز از دردهای مزمن ناشی از بیماری‌های "فیبرومیالژیا" (سندرم درد اسکلتی عضلانی مزمن)، میگرن و بیماری‌های دستگاه عصبی رنج می‌بردند.

محققان برای دستیابی به اطلاعات مورد نیاز خود از اپلیکیشن ویژه‌ای استفاده کردند که قابل نصب روی گوشی هوشمند بود و هر یک از افراد شرکت‌کننده باید با استفاده از این اپلیکیشن، سطح درد روزانه خود را گزارش می‌کرد؛ این برنامه از طریق موقعیت‌یاب GPS، آب و هوای منطقه مورد نظر را ثبت می‌کرد.

نتایج بررسی‌های جدید نشان داد افراد در روزهای بادی و مرطوب، ۲۰ درصد بیشتر از روزهای معمولی درد را تجربه کردند. بنابراین چنانچه احتمال درد در یک روز معمولی پنج درصد باشد، این احتمال در روزهای بادی و مرطوب، ۶ درصد خواهد شد.  بر این اساس ثابت شده است که روزهای بادی و مرطوب که هوا سرد باشد، دردناک‌ترین روزها برای افراد مستعد درد است.

یافته‌های جدید می‌تواند به مبتلایان دردهای مزمن نظیر آرتروز، کمک می‌کند به منظور کمترین میزان احساس درد،  فعالیت‌های روزانه خود را مطابق با کیفیت هوا برنامه‌ریزی کنند.

نتایج این مطالعه در مجله  npj Digital Medicine منتشر شده است.

کد خبر 395508

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تازه های پزشکی کاهش درد آرتروز آب و هوا سرما کاهش دمای هوا سردي هوا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۷۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد