Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-29@22:58:25 GMT

محل دفن پیکر مرحوم ابراهیم آبادی

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۷۸۲۲۱

به گزارش پارس نیوز، 

مراسم تشییع پیکر ابراهیم آبادی که نهم آبان‌ماه پس از یک دوره بیماری درگذشت، صبح یکشنبه (دوازدهم آبان) در ساختمان شماره دو خانه سینما با حضور جمع محدودی از همکارانش برگزار شد.

علی دهکردی از اعضای صنف بازیگران خانه سینما در ابتدای این مراسم گفت: او یکی از اولین هنرمندان و جزء نخبه‌هایی بود که برای یادگیری کارگردانی و بازیگری مدرن به چکسلواکی رفت و بعد به ایران برگشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اندیشه نوین بازیگری را کسانی مثل ابراهیم آبادی وارد ایران کردند و او بود که از فانتزی‌ترین نقش‌ها تا تاریخی‌ترین و کلاسیک‌ترین‌ها را ایفا کرد. او یک مدافع صنفی فعال برای صنف بازیگران بود و ما همیشه از حضور ایشان استقبال می‌کردیم.

این بازیگر یادآور شد: همیشه به بازیگران می‌گویند مراقب باشند تا لهجه نداشته باشند ولی آقای آبادی خیلی خوب لهجه شیرین آذری خود را به یک امتیاز تبدیل کرده بود.

دهکردی ابراز امیدواری کرد اطلاعات و خاطرات ابراهیم آبادی ثبت شده باشد و گفت: اگر این‌طور نباشد خیلی حسرت‌برانگیز است. وظیفه مستندسازان است که این موضوع را پیگیری کنند.

عزت‌الله رمضانی‌فر، بازیگر نیز در ادامه مراسم بیان کرد: ابراهیم آبادی یکی از ممتازترین افراد در نویسندگی و کارگردانی با ویژگی‌های طنازی بود. او از تئاتر به سمت سینما و تلویزیون کشیده شد و در این چند سال اخیر هم با وجود شرایط سخت همچنان کارگردانی تئاتر انجام می‌داد.

حبیب اسماعیلی، بازیگر، تهیه‌کننده و پخش‌کننده سینما هم ابراهیم آبادی را از بازیگرانی دانست که هیچ‌گاه برای کار پول در اولویتش نبود.‌

همچنین نرگس آبیار، کاگردان در سخنانی بیان کرد: متاسفانه هر ماه سرمایه‌های فرهنگی خود را از دست می‌دهیم و اگرچه سعادت همکاری با ایشان را نداشتم اما امیدوارم برای این تعداد از پیشکسوتان و هنرمندان باقی‌مانده قدر و ارزش قائل باشیم.

پایان‌بخش این مراسم نماز میت بود که بر پیکر ابراهیم آبادی خوانده شد و پیکر این بازیگر برای خاک‌سپاری به قطعه هنرمندان بهشت زهرا منتقل شد.

رضا ناجی، منوچهر شاهسواری، همایون اسعدیان، حبیب اسماعیلی و فرامرز روشنایی از جمله حاضران در این مراسم بودند.

 

 

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: خانه سینما ایران تئاتر سینما و تلویزیون پول پیشکسوتان بهشت زهرا روشنایی ابراهیم آبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۸۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحوم مجتهدی غرب را می‌شناخت اما غرب زده و شیفته غرب نبود

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز معلم ویژه برنامه استاد فلسفه و غرب شناس برجسته کریم مجتهدی با عنوان «یک عمر معلم» صبح امروز در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با حضور محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد و اصحاب علوم انسانی برگزار شد.

محمدمهدی اسماعیلی در این مراسم گفت: بنده در دوره دکتری سال ۱۳۸۱ خدمت مرحوم مجتهدی بودم و دو نیم سال را نزد ایشان درس گرفتم. یک نکته جالب تاکید ایشان بر استفاده و پاسداری از زبان فارسی بود. به طوری که ما حتی برای دوره تحصیلی نمی‌توانستیم از کلمه «ترم» استفاده کنیم. این در حالی است که ایشان دانش وسیعی در حوزه غرب و زبان‌های لاتین داشت. بنده در روزهای پایانی عمرشان هم به دیدن شأن رفتم و همیشه به شاگرد ایشان بودن افتخار می‌کردم.

وی افزود: در سال ۹۲ و ۹۳ که هنوز مسئولیت اجرایی در دولت و وزارت خانه نداشتم وقت بیشتری در پژوهشگاه می‌گذراندم. خاطرم است یک بار وقتی از جلوی در اتاق ایشان رد شدم، رفتم داخل تا با ایشان سلام و علیکی داشته باشم، از من پرسیدند چه می‌کنی و گفتم در دانشگاه تهران تدریس می‌کنم. ایشان گفت بنشین تا برائت یکسری نکات معلمی را بگویم که باید یاد بگیری و در آن جلسه که حدود ۴۰-۳۰ دقیقه طول کشید به طور مفصل درباره اخلاق معلمی صحبت کردیم. بنده همیشه از ایشان درس گرفتم.

اسماعیلی ادامه داد: مرحوم مجتهدی تا آخرین لحظه کار معلمی را رها نکرد و از این جهت می‌توان به ایشان لقب معلم همیشگی را داد. ایشان در کلاس درس دقت بسیاری داشتند، علاوه بر اینکه بسیار منظم و وقت شناس بودند. به طوری که هیچکس نمی‌توانست سر کلاس‌های ایشان دیر بیاید.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان گفت: ایشان غرب را می‌شناخت اما غرب زده و شیفته غرب نبود، در عوض شیفتگی عمیقی به دارایی‌های ایران و سنت اصیل ایرانی-اسلامی داشت. مرحوم مجتهدی زنده است چون آثارش در بین هزاران دانشجو و اساتید وجود دارد.

کد خبر 6092085 سارا فرجی

دیگر خبرها

  • پیکر مطهر شهید گمنام عصر روز جمعه مورد استقبال مردم رفسنجان قرار می‌گیرد
  • پاسخ بامزه یک دانش‌آموز به تمرین کتاب درسی
  • مرحوم مجتهدی غرب را می‌شناخت اما غرب زده و شیفته غرب نبود
  • عکسی از مادر سیدحسن خمینی در مراسم تشییع پیکر عروس ارشد امام /دختر امام هم آمد
  • دیدار رئیسی با بیماران اتباع
  • چهره‌هایی که در مراسم تشییع عروس امام خمینی(ره) در قم حضور داشتند | عکس
  • تصویری از پلاکارد روحانیون علیه ابراهیم رئیسی در تجمع قم
  • تحریم‌ها در ایران هرگز به نتیجه نخواهد رسید
  • پشت پرده اسلام آوردن سرمربی پرتغالی سپاهان | پای ازدواج با بازیگر ایرانی در میان است | رازی که پیراهن خانم بازیگر فاش کرد (عکس)
  • (ویدیو) ادعای دختر ابراهیم رئیسی درباره حقوق ماهانه پدرش