Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@07:31:01 GMT

اجرای ۱۰۰ پروژه بزرگ و کوچک در گروه صنعتی مینو

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۷۸۶۹۸

اجرای ۱۰۰ پروژه بزرگ و کوچک در گروه صنعتی مینو

مدیرعامل گروه صنعتی مینو با اشاره به تولید ۴۰۰ نوع محصول به میزان ۶۰۰ تن در روز در زیرمجموعه‌های این گروه از اجرای بالغ‌بر ۱۰۰ پروژه بزرگ و کوچک طی پانزده سال گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام گروه صنعتی مینو، علیرضا عباسیان‌فر، مدیرعامل گروه صنعتی مینو در نشست خبری که به مناسبت شصتمین سالگرد تأسیس شرکت «مینو» برگزار شد، گفت: برنامه توسعه ۲۰ ساله‌ای برای شرکت طراحی و تدوین‌ شده که شامل سرمایه‌گذاری برای بهبود وضعیت موجود، ورود خطوط جدید، بازسازی و بهسازی خطوط کنونی، تکمیل زنجیره تأمین و تولید سایر محصولات غذایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مشتریان وفادار، کارکنان پرتلاش و سهامداران را سه رکن اصلی گروه صنعتی «مینو» برشمرد و افزود: اگرچه تنگناهای معیشتی و وضعیت اقتصادی دشوار سال‌های اخیر، منجر به کاهش قدرت خرید برخی از دهک‌های درآمدی جامعه شده است اما شرکت مینو با قیمت‌گذاری منصفانه و کمترین افزایش نرخ، تلاش دارد تا این محصولات از سبد مصرفی خانوارها حذف نشود.

عباسیان فر بابیان اینکه دولت مالکیت این شرکت را از سال ۵۹ تا ۸۰ بر عهده داشت یادآور شد: در زمان تصدی دولت، اقدام قابل‌توجهی جهت نوسازی و بازسازی خطوط تولید نشد که همین مسئله متأسفانه منجر به فرسودگی آن شد.

وی تصریح کرد: پس از اجرای اصل ۴۴ و واگذاری شرکت‌های دولتی، مالکیت گروه «مینو» نیز به بخش خصوصی منتقل شد و از سال ۸۳ سرمایه‌گذاری‌های بزرگی جهت نوسازی، بهسازی و تنوع محصولات با اجرای بالغ‌ بر ۱۰۰ پروژه کوچک و بزرگ صورت گرفت.

مدیرعامل گروه صنعتی «مینو» به بخشی از این سرمایه‌گذاری‌ها طی اشاره کرد و افزود: برای نخستین بار در کشور خط تولید آدامس بدون قند با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیون یورویی در سال ۸۹ راه‌اندازی شد که این خط تولید در دنیا کم‌نظیر است.

وی ادامه داد: خط تولید شکلات با سرمایه‌گذاری ۶ میلیون یورویی، خط تولید اسنک با سرمایه‌گذاری ۵/۵ میلیون یورویی، تولید سافت ژل با ظرفیت تولید ۶۰ میلیون عدد در سال ازجمله این سرمایه‌گذاری‌هاست.

عباسیان‌فر با اشاره به میزان صادرات محصولات گروه صنعتی مینو گفت: کشورهای همسایه، حوزه خلیج‌فارس، کشورهای حوزه سی آی اس، کانادا و حتی اروپا بازارهای هدف صادراتی این شرکت محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه ۶۰۰ محصول در این گروه تولید می‌شود افزود: از این تعداد ۴۰۰ محصول غذایی و ۲۰۰ محصول آرایشی و بهداشتی است.

مدیرعامل گروه صنعتی «مینو» در ادامه به مشکلات پیش‌روی فعالان اقتصادی اشاره کرد و گفت: قوانین سخت گیرانه بیمه، مالیات‌های چندباره و تعارضات و تعدد قوانین، کارآفرینان را با چالش‌های بسیاری مواجه کرده که از دولت انتظار داریم این موانع را برطرف کند.

وی به تأثیر عوامل بیرونی بر فعالیت بنگاه‌های صنعتی اشاره کرد و گفت: تنش‌های سیاسی و فشارهای بین‌المللی نیز از دیگر مشکلات واحدهای تولیدی است به‌طوری‌ که نوسان ارزی سال‌های اخیر باعث شده تا گروه صنعتی «مینو» در خرید مواداولیه با مشکل افزایش چند برابری نرخ‌ها مواجه شود.

عباسیان‌فر ادامه داد: هرچند قیمت نهاده‌های تولید ما در سال گذشته بین ۶۰ تا ۲۷۰ درصد افزایش یافت اما تمام تلاشمان را کردیم تا با لحاظ کردن کمترین حاشیه سود، محصولات شرکت با کمترین افزایش قیمت به دست مصرف‌کننده برسد و کالاهای ما تبدیل به اجناس لوکس برای طبقه‌های کم‌درآمد نشود.

وی با اشاره به تاریخچه تأسیس و فعالیت شرکت‌های زیرمجموعه مینو گفت: این برند یک نشان تولیدی بین نسلی است.

وی خاطرنشان کرد: اطمینان و وفاداری مردم طی این سال‌ها به این برند، اصلی‌ترین سرمایه ما محسوب می‌شود.

عباسیان‌فر با اشاره به تاریخچه تأسیس مینو اظهارکرد: گروه صنعتی مینو یک هولدینگ بزرگ است که با مدیریت ۱۲ شرکت فرعی درزمینهٔ تولید محصولات غذایی و بهداشتی و دارویی و توزیع و پخش فعالیت می‌کند.

وی افزود: این شرکت در ۱۶ آبان سال ۱۳۳۸ فعالیت خود را در کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج با تولید آبنبات و تافی کره‌ای آغاز کرد و در سال ۱۳۴۶ و همزمان با تأسیس بورس، جزو نخستین شرکت‌های ایرانی بود که وارد بازار سرمایه شد.

به گفته وی، شرکت صنعتی پارس مینو، شرکت قاسم ایران و شرکت صنعتی مینو (خرمدره)، شرکت دارویی مینو، شرکت صنایع غذایی مینو شرق و شرکت صنایع غذایی مینو فارس از جمله بزرگ‌ترین شرکت‌های این هولدینگ بزرگ صنعتی است.

در این نشست خبری وحید هوشنگ‌نژاد گفت: ما دو خواسته از دولت در زمینهٔ قوانین مالیاتی داریم، نخست اینکه قانون مالیات بر ارزش‌افزوده همانند الگوی مرسوم جهانی اجرا شود و دوم اینکه افزایش پلکانی و ضریب سالانه آن کنترل‌ شده باشد تا آسیبی به فعالیت شرکت‌ها وارد نشود.

وی در خصوص وضعیت بورسی شرکت مینو نیز گفت: تمام تلاشمان براین است تا منافع سهامداران توسط عده‌ای سودجو با سفته‌بازی و ایجاد حباب به خطر نیفتد.

همچنین محمدتقی قلندر لکی مدیرعامل شرکت صنعتی مینو خرمدره با اشاره به نوستالژی برند مینو گفت: پیوند چند نسل با محصولات این شرکت ما را بر آن داشت تا بسته‌بندی محصولات قدیمی را همچنان حفظ کنیم و برای نسل جدید و جوانان محصولات تازه با بسته‌بندی جدید عرضه کنیم.

محمدحسین یوسف خزرایی مدیرعامل شرکت پخش مویرگی قاسم ایران از زیرمجموعه‌های گروه مینو نیز در این نشست خبری گفت: شرکت قاسم ایران با داشتن ناوگان حمل‌ونقل باری گسترده و داشتن بیش از ۳۵۰ هزار مترمربع انبار استاندارد نگهداری محصولات غرایی و دارویی در کشور به‌صورت روزانه بیش از ۶۰۰ محصول گروه صنعتی مینو را در نقاط مختلف کشور به‌صورت مویرگی در بین ۱۱۰ هزار فروشگاه توزیع می‌کند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كسب و كار پروژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۸۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد

رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به تولید محصولات دانش بنیان داخلی و لزوم حمایت از آنها اظهار کرد: از این تعداد شرکت‌ دانش‌بنیان که در کشور ایجاد شده و نقشی مهم در حل مشکلات کشور داشته‌اند باید در بسیاری از بخش‌های اقتصادی از جمله انرژی استفاده کرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های مختلف انرژی در کشور، اظهار کرد: مجلس تلاش‌هایی در جهت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داد و به این منظور قانون جهش تولیدات دانش‌بنیان را به تصویب رساند که نقشی مهم در تعداد شرکت‌های دانش بنیان در کشور داشته و در گزارشی نیز که رئیس جمهوری به مقام رهبری ارایه دادند گزارش شد که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان که تا پیش از این قانون در حدود ۶ هزار شرکت بوده است به ۱۲ هزار شرکت افزایش یافته است.

ساخت ابزار و تکنولوژی‌های دانش‌بنیانی مورد نیاز درپروژه‌های مهم عمرانی و صنعتی کشور

سنگدوینی عنوان کرد:‌ ساخت ابزار و تکنولوژی‌های مورد نیاز درپروژه‌های وزارت صمت، نفت و نیرو به منظور استفاده در پالایشگاه‌ها،‌پتروشیمی‌ها، نیروگاه‌ها و سدها بخشی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان است. ضمن آنکه دانش و تخصص این شرکت‌ها زمینه‌ساز ایجاد بهره‌وری در تولید خواهد بود.

وی با اشاره به گستردگی بخش انرژی عنوان کرد:‌ وزارت نفت شامل چند بخش مهم به نام‌های پخش، پالایش، گاز، پالایش و پخش و غیره است که هر کدام از این بخش‌ها ظرفیتی مهم برای جذب دانش‌بنیان‌های داخلی هستند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد:‌ تولید انرژی در جهان با استفاده از ابزارهای دانش و تکنولوژی به روز شده و به شرایط بهره ورتر نزدیک شده است؛ موضوعی که در تولید انرژی و صادرات آن در کشور ما نیز باید مورد توجه جدی قرار بگیرد. باید با اتصال به دانش و تکنولوژی که در جهان مورد استفاده است بتوان تولیدات انرژی و صنایع پائین‌دست آنها رابه شرایط بهره‌ور نزدیک‌تر کرد.

سنگدوینی عنوان کرد:‌ مقام رهبری در نمایشگاهی که سال گذشته در محل حسینیه امام خمینی برگزار شد تاکید جدی بر استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌های داخلی داشتند و اشاره داشتند که چرا اخبار و فعالیت مناسب این شرکت‌ها به صورت عمومی اطلاع ‌رسانی نمی‌شود.

قیمت پائین‌تر تولیدات دانش‌بنیانی در کشور

وی افزود: دانش‌بنیان‌ها دستاوردهای مهمی داشته‌اند و تولیدات دانش‌بنیانی آنها ضمن نزدیک بودن به تکنولوژی‌های روز دنیا قیمتی به مراتب ارزان‌تر دارد.

تولید انبوه و تیراژ بالای محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت دستگاه‌های مرتبط قرار گیرد

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد:‌ نکته حائز اهمیت دیگر این است که دانش شرکت‌های دانش‌بنیان بابد به مرحله تولید برسد و در برخی از تولیدات نیز که مورد نیاز بیشتری است کار تولید انبوه و تیراژ بالای آنها مورد حمایت دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران