Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@11:51:40 GMT

هزینه‌های یک زوج دو نفره چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۷۹۰۳۴

هزینه‌های یک زوج دو نفره چیست؟

در حالی ۲۹ درصد از خانوارهای دهک اول درآمدی یعنی کم‌درآمدترین دهک، خانوارها و زوج های جوان دو نفره هستند، که درآمدشان کفاف هزینه ها را نمی کند. ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۹ اقتصادی کار آفرینی و اشتغال نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، هزینه سبد معیشت کارگران موضوعی است که باید به آن توجه شود، چرا که این روزها با کاهش قدرت خرید کارگران، نوسانات نرخ ارز و تعطیلی واحدهای تولیدی شاهد این هستیم که هزینه های زندگی کارگران از درآمدهای آن ها بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حداقل  دستمزد کارگران در سال 98 حدود یک میلیون و 516 هزار و 100 تومان است که بر اساس یک خانوار 3.3 نفری است.

بیشترین هزینه غیر خوراکی خانوارها، مربوط به گروه «مسکن»، «بهداشت و درمان» و «حمل و نقل و ارتباطات» است. بیش از نیمی از هزینه‌های غیر خوراکی یعنی حدود 52 درصد، به گروه مسکن تخصیص پیدا می‌کند.

بخش عمده خانوارهای دهک اول درآمدی را زوج‌های جوان تشکیل می‌دهند. حدود 29 درصد از خانوارهای دهک اول درآمدی یعنی کم‌درآمدترین دهک، خانوارهای دو نفره هستند.

حدود 19 درصد از خانوارهای ساکن در مناطق شهری را همین زوج‌های جوان دو نفره تشکیل می‌دهند که مجموع هزینه‌های آنها در سال گذشته، به‌طور متوسط بیش از 36 میلیون تومان بوده است.

هزینه های خانواده پیرامون بحث مسکن،بهداشت و درمان،تفریحات،سرگرمی هاو خدمات فرهنگی،پوشاک و کفش، لوازم اثاب و خدمات خانوار،حمل و نقل و ارتباطات و کالاها و خدمات متفرقه خانوار خرج می شود.

 متوسط انواع هزینه های غیر خوراکی سالانه یک خانوار شهری 2نفر در سال 97 شامل  52 درصد مسکن،4.85 درصد لوازم،اثاث و خدمات خانوار، 14.62  بهداشت و درمان،13.13 حمل و نقل و ارتباطات ،1.72 درصد حوزه تفریحات ،سرگرمی ها و خدمات فرهنگی،10.16 درصد هزینه های برای کالاها و خدمات متفرقه خانوار و 3.30 درصد سایر هزینه ها است. 

 انتهای پیام/

R1012189/P/S7,82/CT1 واژه های کاربردی مرتبط کمیته دستمزد

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیته دستمزد کمیته دستمزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۹۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی شد

عدم توافق نمایندگان دولت و جامعه کارگری در شورای عالی کار، اعمال تغییرات در افزایش حق مسکن و سایر موارد را منتفی کرد.

به گزارش مهر، امسال حداقل دستمزد کارگران در سیصد و بیست و نهمین نشست شورای عالی کار تعیین شد؛ هر چند به امضا نمایندگان جامعه کارگری نرسید.

در سال جدید و پس از فروکش کردن فضا ملتهب تعیین حداقل دستمزد، قرار شد در نخستین جلسه شورای عالی کار در سال ۱۴۰۳، با تغییراتی در مصوبه مانند افزایش ۳۵ درصدی حق مسکن و نیز افزایش یک درصد به ۲۲ درصد سایر موارد، مصوبه تعیین حداقل دستمزد به امضا جامعه کارگری نیز برسد.

 

در این راستا دولت اصرار داشت نمایندگان جامعه کارگری کل مصوبه را امضا کنند، اما نمایندگان جامعه کارگری تاکید دارند تنها افزایش حق مسکن به امضا برسد. در نتیجه عدم توافق نمایندگان دولت و جامعه کارگری در شورای عالی کار، اعمال تغییرات را منتفی کرد.

گفتنی است، حداقل دستمزد کارگران در سیصد و بیست و نهمین نشست شورای عالی کار مبلغ ۸ میلیون و ۲۰۸ هزار تومان تعیین شد.

دیگر خبرها

  • در هیچ کشوری مانند ایران رهن و اجاره گرفته نمی‌شود
  • آغاز واگذاری ۱۲۴ قطعه زمین به خانوارهای مشمول قانون جوانی جمعیت در ماکو
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی شد
  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • حق مسکن کارگران ۲ برابر می‌شود؟
  • زمین ساخت ۱۴۰ هزار مسکن کارگران تامین شد
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی؛ این مبالغ کجا هزینه می‌شود؟
  • استقبال خانوارهای استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه